Nedeljni horoskop 16-22. novembar / studeni 2014.

U drugoj smo polovini novembra, dakle već duboko u jeseni i sve bliži prednovogodišnjoj euforiji. Kakav je nedeljni period pred vama, po pitanju posla i finansija, ljubavnog života i porodičnih odnosa, kao i zdravlja? Na ta pitanja pokušaćemo da odgovorimo preko - horoskopa.

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Ovih dana trebalo bi da očekujete bitnije pomake u poslovanju. Iako imate velike troškove, zbog čega se prilično nervirate, budite još malo strpljivi, jer vas očekuje poboljšanje finansijske situacije. Ipak, nisu isključeni ni materijalni gubici, kao i novčane kazne. Ako imate privatnu firmu, verovatno ćete imati problem da naplatite posao koji ste već obavili.

Ljubav - Emotivni odnosi su pomalo u zatišju ili postoje razlozi zbog udaljenosti. Ali, uvek imajte na umu da vas partner voli. Ukoliko je voljena osoba iz drugog mesta, tokom ovog perioda verovatno se nećete viđati, jer partner ima previše obaveza.

Zdravlje - Nervoza, problemi sa stomakom i spavanjem.



BIK (21. 4. - 21. 5)
Posao - Do kraja nedelje nećete biti zadovoljni poslom niti finansijama. Nikako da se izvučete iz teškoća i dođete na pozitivnu nulu. Ovih dana očekuju vas žešće nesuglasica sa poslovnim partnerima i kolegama. Odnos sa pretpostavljenim nije najbolji, pa izbegavajte bilo kakave razgovore. Ipak, uspećete da zaradite dodatni novac i tako rešite bar deo nagomilanih dugova.

Ljubav - Pazite da se ne posvađate s partnerom zbog nekih sitnica ili dokazivanja ko je u pravu. Neki odnosi u kući vas prilično opterećuju, pa možete reći i ono što ne mislite.

Zdravlje - Nervoza, promenljivo raspoloženje i problemi sa prehladom.



BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Niste raspoloženi za veće poslovno angažovanje, ali zbog okolnosti i neke neočekivane sutacije, ipak ćete biti prinuđeni na takvo ponašanje. Novac koji već dugo očekujete verovatno će stići do kraja nedelje. Povedite računa o bilo kakavim zakonskim obavezama i podmirite ih na vreme.

Ljubav - Emotivni odnos sa partnerom bitno će se popraviti tokom ovog perioda. Ono čega se najviše bojite je da izgubite svoju slobodu. Ne sumnjajte u partnera, jer ćete ubrzo uvideti da su njegove emocije iskrene. Blizance koji su u braku, a imaju tajnu vezu očekuju samo problemi.

Zdravlje - Pojačana nervoza zbog nagomilanih poslovnih obaveza.



RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Da biste nagomilane poslovne obaveze uskladili na najbolji način potrebno je da se bolje organizujete. U ovom periodu pokušaćete da poboljšate reputaciju na poslu i da vratite pozicije od ranije. Komunikacija sa kolegama je promenljiva i nećete se složiti oko nekih poslovnih poteza. Iako ste u pravu, ipak budite malo staloženiji.

Ljubav - Sa partnerom ćete biti razdvojeni zbog njegovih poslovnih aktivnosti. Negodovanje i pridike nisu isključene, ali nećete biti raspoloženi da ih saslušate. Mlađi predstavnici znaka trebalo bi da imaju više strpljenja prema voljenoj osobi.

Zdravlje - Iscrpljenost i probemi sa nesanicom.



LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Željni ste bilo kakve promene u poslu, ali biste voleli i da promenite mesto boravka. Lavove koji su zaposleni očekuju finansijski problemi i ne bi trebalo novac da pozajmljuju prijateljima. Uspešnost poslovanja najviše zavisi od osoba iz udaljenih mesta, jer vam mogu pružiti neophodnu finansijsku podršku.

Ljubav - Nezadovoljni ste odnosom sa voljenom osobom, čak povremeno emotivno povređeni, pomalo usamljeni i izolovani. Mogućnost odsustvovanja partnera zbog posla i odlazak u inostranstvo može bitno da utiče na vezu.

Zdravlje - Konflikti u porodici toliko će vas iznervirati da su mogući problemi sa pritiskom.



DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Izuzetno perspektivan poslovni period, a verovatno ćete uspeti da ugovorite i poslove sa inostranstvom. Iako postoje ograničenja zbog porodičnih obaveza, pokušajte da se bolje organizujete i angažujete. Kontakti sa kolegama sa kojima ste nekada radili mogu vam pomoći ukoliko ste bez posla.

Ljubav - Već izvesno vreme dopada vam se osoba sa kojom nikako da se vidite, jer imate previše posla. Ukoliko se dvoumite između dva partnera, više će vam odgovarati staro nego novije poznanstvo. Oni koji su u braku povremeno će biti u konfliktu s partnerom.

Zdravlje - Pad imuniteta, problemi sa prehladom i virusne infekcije.



VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao - I dalje ste nezadovoljni poslom jer ne ostvarujete prihode kakve očekujete. Želite da nešto promenite, ali ono što vam je trenutno na raspolaganju nije mnogo obećavajuće.

Ljubav - Niste zadovoljni ni ljubavnim životom, pre svega zbog toga što od partnera ne dobijate ono što očekujete. Ali, novo poznanstvo sa osobom iz inostranstva moglo bi da vas dodatno motiviše. Vage koje su u vezi ili braku zbog velikog nezadovoljstva biće više odsutne iz kuće, ili sklone konfliktu sa partnerom, najčešće bez razloga.

Zdravlje - Nervoza u kući loše utiče na vaše zdravlje. Zbog nagomilanog stresa mogući su problemi sa hormonima.



ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao - Na poslu vas očekuju manje pravne poteškoće, odnosno veliko angažovanje oko papirologije. Ukoliko vadite nova dokumenta možete imati neprilika oko plaćanja ili čekanja na realizaciju. Takođe, očekuju vas neplanirani troškovi, pa budite pažljiviji s novcem. Ceo period biće izuzetno povoljan za honorarne poslove.

Ljubav - U ovom periodu srešćete se sa starim partnerom, ali nećete biti raspoloženi za nešto više od prijateljstva. Upoznaćete interesantnu osobu koja ne živi u vašem mestu, jako će vam se dopasti jer vam u mnogo čemu odgovara.

Zdravlje - Nervoza jako loše utiče na vaš metabolizam.




STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Trudite se da budete usredsređeni na posao, ali su vam misli stalno na drugom mestu. Trenutni posao vas ne motiviše niti zadovoljava. Zbog toga vam je koncentracija jako oslabljena, pa pazite da ne napravite krupnu grešku. Takođe, previše ste nervozni i impulsivni u komunikaciji sa kolegama. I dalje će vas mučiti finansijska stabilnost, ali u ovom periodu ne očekujte bitnije poboljšanje.

Ljubav - Do nedavno ste bili u nedoumici da li da prekinete vezu ili ne, ali sa partnerom niste u tako lošim odnosima, a krajem nedelje biće još bolji.

Zdravlje - Problemi sa prehladom, infekcijama i povišenom temperaturom.



JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao - Najviše vas muči novac zbog čega ste veoma nezadovoljni jer ne vidite način kako da se izvučete iz finansijskih teškoća. Ali, u ovom periodu uspećete da ugovorite nekoliko poslova koji će bitno uvećati prihode. Obratite pažnju na komunikaciju sa kolegama, jer možete doći u sukob. Potrudite se da ne reagujete impulsivno, biće bolje i da prećutite neke stvari.

Ljubav - Raspoloženi ste da raščistite neke odnose s partnerom, jer vas čine napetim i sklonim konfliktima. Posredstvom prijatelja upoznaćete novu, veoma zanimljivu osobu. Ali, povedite računa o iskrenosti ili tajnosti ovakvog odnosa.

Zdravlje - Problemi sa pritiskom, bubrezima i levim okom.



VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao - U ovom periodu moraćete da se prilagodite kolegama iako nemate isto mišljenje. Neki dodatni posao verovatno će vas jako zainteresovati i inspirisati. Povedite računa o troškovima, a možete se posvađati sa osobom koja vam duguje novac, makar to bio i partner. Ukoliko tražite pozajmicu za pokrivanje minusa, lako možete da budete izigrani.

Ljubav - Slobodnim Vodolijama udvaraće se dve osobe. Jedna je starija, pomalo nepristupačna, ali jako ljubazna. Što se tiče druge, nije vam najasnije šta želi od vas, jer često menja mišljenje.

Zdravlje - Mogući su problemi sa stomakom, jetrom i plućima.




RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Većina poslovnih dogovora povezana je sa inostranstvom. Neki predstavnici znaka poželeće da promene mesto boravka radi bolje zarade i posla. Tokom ovog perioda često ćete biti na kraćim službenim putovanjima. Ukoliko imate neke pravne stvari da završavate, sada je pravi trenutak.

Ljubav - Odnosi sa partnerom su poremećeni, ali ne toliko da biste bili nezadovoljni. Trenutna finansijska situacija bitno utiče na odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje - Problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom. Pojačajte malo imunitet i šetajte.

Izvor: novosti.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар