Nedeljni horoskop 28. septembar - 5. oktobar 2014.

Nalazimo se u astrološkom periodu vladavine horoskopskog znaka Vage, koji traje sve do 23. oktobra. Pritom, do sredine oktobra, Jupiter u Lavu, Mars u Strelcu i Uran u Ovnu, obrazuju harmonične aspekte koje će najviše osetiti vazdušni i vatreni znaci rođeni u prvoj i drugoj dekadi.

OVAN (21.03 - 20.04)

Posao - Puni ste snage i želje da se izborite za mesto u društvu. Ako ne izađete na kraj sa tolikom količinom energije, biće nevolje. Imate potencijala za veće poslove, ali još čekate ponudu. Povoljni planetarni aspekti uticaće na to da je dobijete.

Ljubav - Vaša želja da nađete idealnog partnera za sada se ne može realizovati. Neće ni ubuduće, ukoliko ne promenite stavove. Za početak, budite galantniji. Snagom volje postići ćete apsolutno sve. Ali, da li je sve to vredno truda. Ipak bi trebalo da budete skromniji u željama.

Zdravlje - Kolebate se između principa i želje da do nečega dođete po svaku cenu, pa lako možete da se razbolite. Problemi sa sinusima i glavobolja.

BIK (21.04 - 20.05)

Posao - U sve što vam se dešava upletena je karma. Na mnoge događaje nemate uticaj, ali donose i veliku sreću. Na poslu mnogo očekujete, pred vama je naporna radna sedmica, ali bez vidljivih pomaka, pa ćete biti pomalo nezadovoljni. Ne odustajte, već budite uporni i isplatiće se. Ne budite nadmeni i ne otkrivajte tajne adute u poslu. Konkurencija je neumoljiva i može da uspori vaš napredak.

Ljubav - Previše ste se otvorili prema partneru, mora uvek da postoji doza misterije i neizvesnosti ako želite da ga vežete za sebe. Nije poželjno da zna baš sve.

Zdravlje - Bolovi u nogama su posledica neadekvatne obuće, ravnih stopala ili proširenih vena.

BLIZANCI (21.05 - 20.06)

Posao - Imate previše obaveza i o sebi ne možete mnogo da razmišljate, tako da slabo razumete sebe i želje partnera. Nov poslovni projekat je na vidiku. Digli ste ruke od svega, posebno ako ste u privatnom biznisu, ali pomoć stiže iznenada. Tek sada možete da savladate prepreke.

Ljubav - Preosetljivi ste na opaske partnera, ali i samoživi, mada toga niste svesni. Zašto povremeno bežite u samoću i izbegavate otvoren razgovor? Čega se plašite?

Zdravlje - Apatija i nesanica zahtevaju ozbiljniji tretman. Ne pravdajte se da nemate vremena. Ukoliko nešto ne preduzmete, problemi psihičke prirode mogu da vas ugroze.

RAK (21.06 - 20.07)

Posao - Postigli ste unutrašnji mir. Intuicija vam pomaže da dobro funkcionišete. Mudri ste, pa malo ko može da vas nasamari. Poslove obavljate sa lakoćom. Sa saradnicima fantastično funkcionišete, jer ste ih postavili na pravo mesto. Dosta je bilo grešaka. Povlačite ispravne poteze kad je u pitanju posao i uz minimum napora ostvarujete korist.

Ljubav - Ukoliko ne budete ostvarili vezu o kojoj maštate, poslužićete se zamenom. Bićete zadovoljni nečim što je trenutno aktuelno. Vazdušni znak najverovatnije Vodolija vas šarmira. Ne vraćajte se na konflikte iz prošlosti. Shvatite da je vaše poverenje bilo ukazano pogrešnim osobama.

Zdravlje - Nervoza stomaka odraz je svakodnevnog stresa.

LAV (21.07 - 21.08)

Posao - Nešto morate da žrtvujete. Bićete u situaciji da vam jedno kajanje ne gine. Pa kad je tako, ne vredi se uzalud nervirati. Pribegavate introspekciji, u želji da bolje upoznate sebe i svoje mogućnosti. Nikad nije kasno za to, mada mislite da je trebalo i ranije steći uvid u sopstvene postupke.

Ljubav - Vezu možete spasti samo taktičnošću. Ukoliko po svaku cenu budete isterivali pravdu, šansa da ostanete sa partnerom zaista je minimalna. Potražite savet prijatelja u situaciji koju sami ne možete da rešite. Problem je drastičan i zahteva brzu akciju.

Zdravlje - Problemi koje do sada niste imali, stupaju na scenu, javljaju se bolovi u donjem delu kičme. Prokontrolišite bubrege.

DEVICA (22.08 - 22.09)

Posao - Shvatili ste da posao, koji vas je do sada činio nervoznim, nije glavna stvar u životu pa obaveze obavljate rutinski, što će se odraziti na rezultate. Privatni događaji odvlače vam pažnju, pazite da ne propustite dobre šanse. Očekuje vas puno događaja koji traže koncentraciju i pravilan pristup. Budite pribrani i izbegavajte svađe.

Ljubav - Sa partnerom ste u fenomenalnim odnosima. Strelac najviše odgovara vašoj promenljivoj prirodi, kao i vi njemu. Uz dobar plan i taktičnost, možete da objedinite posao, ljubav i prijateljstvo.

Zdravlje - Ako više vremena budete provodili u prirodi i fizičkim aktivnostima, a manje za trpezom - bićete zdravi. Sve zavisi od vas.

VAGA (23.09 - 22.10)

Posao - Oličenje ste volje i upornosti. Nešto što ste sebi zadali, ovih dana sprovodite u delo. Ništa vas ne može omesti. Brzo radite samo one poslove koje volite, ostalo otaljavate. U jenoj situaciji delovaćete nepromišljeno. Morate biti svesni svojih slabosti, pa tek onda analizirati druge. Iz poslovne krize možete da izađete samo uz napor.

Ljubav - Ne prenagljujte u donošenju odluka i ne reagujte pre nego što dobro razmislite. Emotivnost i brzopletost mogu biti fatalni.

Zdravlje - Skloni ste virusnim oboljenjima, pa preduzmite preventivne mere. Izbegavajte situacije koje mogu da dovedu do bolesti, jačajte imunitet.

ŠKORPIJA (23.10 - 22.11)

Posao - Pred vama su izuzetno prijatni trenuci. Pozivi na zabave i provod, ali i uživanje u domu, rasterećuje vas od posla. Završavate obaveze koje su zahtevale maksimalno angažovanje. Dobitak i priznanje su logičan redosled zbivanja. Ne budite nestrpljivi i neurotični, kako umete. Nemate razloga za zabrinutost. Opustite se i prepustite zasluženom odmoru.

Ljubav - Sa partnerom morate da se pomirite, nastojite da vezu učvrstite kompromisima. Ne može uvek da bude kako ste zamislili.

Zdravlje - Impulsivne reakcije dovode do nervoze i povreda. Budite oprezni. Žene su u ovom periodu sklonije začeću.

STRELAC (23.11 - 20.12)

Posao - Planirate budućnost, mašta je do te mere intenzivna da zahteva prizemljenje. Daleki krajevi su za sada nedostižni, ali je izlet u nove poduhvate realan. Ne mirujete i stalno izmišljate nove poslove, jer se ukazuje šansa za profit. Trošite mnogo energije, ali uspeli ste da nađete način da najbolje funkcionišete. Potrudite se da to potraje.

Ljubav - Brak, proširenje porodice, harmonični odnosi sa partnerom, postajete svesni značaja domaćeg ognjišta. Malo ste zakasnili, ali šta da se radi.

Zdravlje - Bavljenje sportom, boravak u prirodi, šetnje i druženja ovih dana su melem na ranu. Vozite bicikl i vežbajte.

JARAC (21.12 - 19.01)

Posao - Veoma uzbudljivi trenuci su pred vama. I sa partnerom ćete imati mnogo povoljnih prilika. Koliko ćete i kako da iskoristite zavisi samo od vas. Posao je u drugom planu. Okrenuti ste pametnijim stvarima, što ne znači da posao trpi. Poslušajte intuiciju, neće vas kao i nikad do sada, prevariti. Morate više da verujete sebi i svojim kvalitetima.

Ljubav - E, tu ste u elementu. Prema partneru osećate fizičku privlačnost i sledi bogat seksualni život, pod uslovom da pokušate da se izborite sa stidljivošću. Ljubavne avanture su na pomolu.

Zdravlje - Preosetljivi ste, a to vas ugrožava do te mere da možete da se čak i razbolite. Skloni ste psihosomatskim bolestima.

VODOLIJA (20.01 - 18.02)

Posao - Okolini ste čvrst oslonac i podrška. Dosledni ste u postupcima, ne dozvolite sebi neočekivane reakcije. Oslanjate se isključivo na vlastite snage. Shvatili ste da od okoline nemate šta da tražite, tako da funkcionišete u skladu sa maksimom "u se i u svoje kljuse".

Ljubav - Ovnovi su idealna kombinacija ove nedelje. Ne zna se koliko će veza trajati, ali neće smetati da uživate u strasti. Ukoliko se nađete u konfliktnoj situaciji, znajte da silom ne možete ništa da postignete.

Zdravlje - Glavobolja zbog promenljivog atmosferskog pritiska. Duvan i alkohol takođe su uzroci zdravstvenih problema. Morate biti umereniji u jelu i piću.

RIBE (19.02 - 20.03)

Posao - Ulazite u sasvim nov period, koji zahteva prevazilaženje brojnih ograničenja. Bićete uspešni ako ste na vreme nešto preduzeli. Plašite se promene posla, a niste zadovoljni trenutnim. Ni izdaleka niste pokazali potencijale.

Ljubav - Sa partnerom pokušavate da nađete zajednički jezik, ali teško ide. Veza je u krizi, ako budete spremni da popustite i oprostite, opstaće. Hteli vi to ili ne, menja vam se način života. Budite hrabri, nije vam lako, ali prolazeći kroz krizu napredujete i jačate.

Zdravlje - Sa mnogo žustrine se ophodite prema okolini i to negativno utiče na zdravlje. Smirite se i kontrolišite nezadovoljstvo na pravi način.

Autor: novosti.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар