Numerologija doma: Kućni broj otkriva kakav vam je život!

Još jedna priča o brojevima. Ali, ovoga puta o onim -  kućnim. Podsvesno biramo i naše domove s razlogom. Numerologija kućnog broja otkriva energiju koja nas podupire i uči lekcijama koje su nam potrebne.

Photo: By Keerati / FreeDigitalPhotos.net
U koracima koji slede otkrićete koja vas je to podsvesna energija privukla vašim domovima, onim prošlim i sadašnjim.

Kako izračunati numerologiju doma? Zapišite kućni broj i svedite ga na jednocifreni.

Npr. Lisabonska ulica 658. 6+5+8=19  1+9=10   1+0=1. Vaš broj je 1.

Ako stan ima svoj broj tada je broj stana vaš dominantni broj, a broj ulice sekundarni.

Npr. Lisabonska ulica 252, stan broj 59
5+9= 14  1+4=5
2+5+2=9
Najveći uticaj na vas ima vibracija broja 5, a sekundarni broja 9.

Broj 1 predstavlja nezavisnost i početke. Označava samorazvoj i individualnost. Izazov će vam predstavljati završavanje projekata i možete se osećati izolovano.
Predlog: Radite na dobrim odnosima s drugima.

Broj 2 predstavlja brak, partnerstvo, dobre veze, darežljivost, diplomatske odnose i saosećanje. Izazov može biti preterana osetljivost ili zavisnost od drugih.
Predlog: Slušajte svoj unutrašnji glas, te se uključite i u širi svet, a ne samo onaj sa svojim najbližima.

Broj 3 predstavlja čuda, otvorenost, optimizam, napredak, širenje, velike vizije i bogat društveni život. Mogući izazov su prebrzo širenje, crpljenje energije i stav „uživaj danas, plati posle".
Predlog: Ostanite maksimalno prizemni, usredotočite se na brigu o sebi, te ne zaboravite na druge.

Broj 4 predstavlja stabilnost, lečenje, volontiranje, pomaganje drugima, objektivnost, realnost, ispunjenost i zadovoljstvo na poslu. Mogući izazovi su što vam posao može preuzeti dominaciju nad životom ili posao bez užitka.
Predlog: Odvojite dovoljno vremena za zabavu i usredsredite se na životnu ravnotežu.

Broj 5 predstavlja promenu, slobodu, pustolovan duh, uzbuđenje, komunikaciju, putovanja i romantiku. Problem može predstavljati što ćete u svemu preterivati i u dobrom i u lošem.
Predlog: Kod donošenja odluka odvojite dovoljno vremena. Budite uporniji po pitanju ciljeva, a potrudite se da se ova ogromna energija manifestuje tamo gde vi želite.

Broj 6 predstavlja harmoniju, ravnotežu, društvenu odgovornost, porodicu i kreativnost. Mogući izazovi su preterano davanje i povučenost.
Predlog: Težite ravnoteži između davanja i primanja. Malo više izlazite među druge ljude i potrudite se da viditi više od sveta.

Broj 7 predstavlja staloženost, unutrašnju mudrost, svetost, snove i vizije. Mogući izazovi: Teško ćete deliti prostor s drugima, bićete više usredsređeni na duhovno nego materijalno i imaćete osećaj kako vas niko ne razume.
Predlog: Iskoristite svoju kreativnost kako biste pronašli osobe sličnih stavova i sprijateljite se. Sigurno ih ima mnogo.

Broj 8 predstavlja celovitost, obilje u svim područjima, snagu, vođstvo, javno priznanje i unutrašnji mir. Mogući izazovi su novčani problemi i egocentričnost.
Predlog: Više izražavajte zahvalnost, učite iz proživljenih lekcija i razmišljajte i o tuđoj dobrobiti.

Broj 9 predstavlja humanost, mudrost, darežljivost, suosećanje i dobru sreću. Mogući izazov je to što zbog toga što gledate na širu sliku nećete primetiti u koje polje života je potrebno trenutno usmeriti energiju.
Predlog: Živite svoju istinu i budite primer drugima, te iskoristite svoju energiju kako biste iskusili životne misterije.

Autor: covermagazin.com
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар