Ljubavni horoskop za jul/srpanj 2014.

Vreme je za julski/srpsnjski ljubavni horoskop. Pogledajte kom znaku će zaigrati leptirići u stomaku? Ovnovi, netrpeljivost koju osećate u odnosu sa partnerom zbog Marsa će proći do kraja meseca, preterana kritika i svaljivanje odgovornosti ko je kriv za greške bila je prisuta poslednjih pola godine...

Dok je u prvom delu meseca Venera u Blizancima Bikovi će biti raspoloženi za nova poznanstva i razgovore. Blizanci, Pošto u toku jula Jupiter, predstavnik vašeg polja partnerstva ulazi u treće polje, bićete spremni za ozvaničite odnose u ljubavi.

U prvim nedeljama jula Rakovi da budu obazrivi jer Venera prolazi kroz dvanaesto polje što može da im donese konfuzije u ljubavi. Mesec jula za Lavove donosi ogromne promene jer planeta sreće i blagostanja ulazi u njihov znak. Mnogi Lavovi u narednih godinu dana mogu da se odluče na brak ili proširenje porodice.

Devicama je jul je zanimljiv u ljubavi jer će vam prijateljska vaza biti važna. Mnoge veze kod njih mogu da počnu upravo iz prijateljskog odnosa. Vage će tokom prve polovine meseca biti u avanturističkom periodu kada ljubav lako može da im se dogodi u inostranstvu. Treba da imaju u vidu i da Mars do kraja meseca boravi u njihovom znaku pa ćete i dalje osećati netrplejivost i nervozu. 

Pozicija planeta Škorpijama ne olakšava situaciju u ljubavi, barem u prvom delu meseca. Veneru u Raku u drugom delu jula treba da iskoriste za putovanja sa partnerom...

Kompletan ljubavni horoskop za sve znake za jul-srpanj 2014. godine pogledajte OVDE!

Ne zaboravite da pogledate i Veliki horoskop za jul!  Takodje i  Horoskop za leto 2014!
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар