Nedeljni horoskop 6-12. april/travanj 2014.

Pred vama je novi nedeljni horoskop, ovoga puta za period izmedju 6. i 12. aprila/travnja * Hoće li vam zvezde i u kojoj meri biti naklonjene tokom narednih sedam dana? Proverite!

OVAN

Ona: Planete u prvom polju ukazuju da je pred vama sedmica sa brojnim događajima i neplaniranim obrtima situacije. Možete da očekujete iznenadne pozive i zanimljive susrete. U narednim danima mogu da vas zadese brojne neočekivane situacije. Dobar je trenutak za završavanje papirologije, potpisivanje ugovora ali i donošenje odluka koje su vam važne. U ovom trenutku niste sposobni sasvim emotivno da budete posvećeni jer su vam vaše potrebe važnije i imate prioritete.

On: Naglašeno prvo polje ukazuje da se menjate kroz naredni period i donosite odluke koje će biti prelomne za vas. Predstojeća nedelja je značajna na poslu jer ćete razrešiti mnoga pitanja koja su vam bila nejasna. Ljubav vam trenutno nije na prvom mestu. Ukoliko ste u braku, odnos je otežan i skloni ste raznim sumnjama tako da partner može da vas krivi za svoje greške ili neupshe.

BIK

Ona: Planete u dvanaestom polju čine vas izuzetno osetljivom i podložnom uticajima sa strane. To podrazumeva da ćete mnoge događaje mnogo više primiti ka srcu. U poslovnom smislu možete da očekujete novu poslovnu ponudu od osobe vodenog znaka. To lako može da vam učini jedna osoba koja vam je prijatelje. Nedelja nije povoljna za finansijska ulaganja, tako da su mogući troškovi.

On: Skup planeta u Ovnu psihološki snažno utiče na vaše raspoloženje, tako da će vam prijati da imate malo više vremena za sebe. Moguća su prolazna depresivna stanja i otežano razumevanje sa drugima. Ako ste u prilici trebalo bi da odete na odmor jer nije dobar trenutak da donosite prelomne odluke. Preko prijrelja možete da čujete za novu poslovnu ponudu.

BLIZANCI

Ona: Merkur u Ovnu čini vas druželjubivom i otvorenom za nova poznanstva. Bićete okruženi brojnim prijateljima. Retrogradan Mars vam sve vreme otežava situaciju na poslu, tako da će mnogi planovi sačekati letnji period za realizaciju. Pošto je mnoštvo planeta u Ovnu vama će mišljenje prijatelja izuzetno značiti, tako da ćete biti skloni da donesete odluke pod tuđim uticajem.

On: Naglašeno jedanaesto polje donosi vam period za druženje u kojem ćete se najbolje osećati sa osobama do kojih vam je stalo. Bićete spremni mnogo toga da učiniti za osobe koje su vam prijatelji, pa čak i da zapostavite partnera. Odnos sa voljenom osobom može da prođe kroz krizu jer trenutno imate različite priroritete. Slobodnim Blizancima može da se dogodi romansa na poslu.

RAK

Ona: Skup planeta u desetom polju donosi vam stresan period na poslu sa puno nervoze. Njabolje bi bilo da ne doživljavate lično sve što vam se događa na radnom mestu. Bićete u situaciji mnogo toga da menjate. Dobićete poziv za putovanje u inostranstvo. Porodična situacija je sve vreme nestabilna. Gajite emocije prema osobi koja trenutno nije u vašem mestu.

On: Planetarna gužva u Ovnu deluje izazovno na vašu poslovnu situaciju. Mnogo toga će se odvijati mimo plana, a nećete uvek znati kako treba da odreagujete. Neki saradnici će vas iznenaditi sa svojim ponašanjem, tako da se pripremite za promene. Vaše ambicije su velike ali vas ova planetarna konstalacija izaziva da prevaziđete prepreke kako biste uspeli u svojim ciljevima.

LAV

Ona: Sunce u devetom polju navodi vas na razmišljanje da je vreme da promenite sredinu u kojoj se nalazite. Vama je potrebna promena i to se odnosi i na mesto boravka. Razvezdeni Lavovi upoznaće potencijlanog novog partnera. Zbog uticaja Marsa traba da pronađete način kada da pronađete zajednički jezik sa okolinom jer imate učestalo nerazumevanje. Odličan je trenutak za putovanja bilo kog tipa.

On: Naglašeno deveto polje, ne samo što treba da iskoristite za putovanja nego i za usavršavanje. Pošto je Uran u aspektu možete lako da se upustite u učenje nekih inovacija koje su vezane za nove tehnoligije. Ako ste slobodni, upoznaćete osobu koja dolazi sa puta. Ukazaće vam se više od jedne prilike za putovanje.

DEVICA

Ona: Merkur u osmom polju donosi vam fazu između dve životne odluke ili puta. Nije loše da se bavite pitanjem nasledstva u ovom periodu. U emotivnom smislu vam odgovaraju osobe koje su umetnički tipovi. Na poslu možete da očekujete velike promene pa čak i prelazak na drugo radno mesto. Imaćete problem sa autoritetom .

On: Naglašeno osmo polje u vama budi pitanja smisla svega što radite. Venera u sedmom polju ukazuje da ste sve vreme veoma zanimljivi osobama suprotnog pola. U predstojećoj nedelji ponajviše ćete se baviti finansijama i poslovnim problemima. Imaćete potrebu radiklano da donosite odluke što može negativno da se odrazi na vaše poslovanje.

VAGA

Ona: Ulazak Venere u šesto polje donosi vam nedelju sa više poslovnih obaveza. Imaćete mogućnost napredovanja, tako da ćete svakako čuti za neku novu poslovnu ponudu. Mnoštvo planeta u Ovnu ukazuje na turbulentnu situaciju u ljubavi. Sve pripadnice vašeg znaka u ovom trenutku imaju mnoštvo muškaraca koji su im se pojavili. Imaćee priliku sa mnogima da ostvarite emotivan odnos.

On: Venera u Ribama stavlja vam posao na prvo mesto u ovom periodu. Bavićete se i ishranom i životnim navikama, ali će vam poslovne obaveze  biti prioritet. Dobićete priliku za novu poslovnu priliku. U ljubavi treba da budete oprezni jer vam se mnogo toga dešava i trenutno niste spremni jednoj osobi sasvim da se posvetite.

ŠKORPIJA

Ona: Planete u Ovnu podrazumevaju da treba da se pirpremite za dinamične dane na poslu. Biće dosta preokreta i nepredvidivih dešavanja. Pošto su Sunce i Merku tu vi ćete uspeti odlično da se organizuejte, ali će Uran da vam donose i kvarenje planova. Bićete skloni radiklanim potezima. U ljubavi ste ušli u romantičan period.

On: Naglašeno šesto polje donosu vam uzbudljivu nedelju na poslu. Možete da očekujete nove pregovore i bolju organizaciju, ali i nepredviđene promene. Nije isključeno da ćete morati da povučete neki riskantan potez za koji niste sigunni da li je ispravan. Venera u Ribama može da vam donose novu ljubav ili više romantičnih trenutaka u postojećoj vezi.

STRELAC

Ona: Planete u petom polju potrudiće se da vam predstojeći periodu učine zabavnim. Više ćete izlaziti i imati generalnu potrebu da se nalazite na mestima javnog tipa. Venera u četvrtom polju može da vam donese honorarni posao od kuće. Dopadaće vam se sportski tipovi muškaraca.

On: Naglašeno peto polje za Strelčeve koji su u vezi može da donese razmišljanje o proširenju porodice. Slobodni Strelčevi će se provoditi i izlazite na zabave. Ako ste slobodni na nekoj manifestaciji lako možete da upozante osobu u koju biste se zaljubili.

JARAC

Ona: Uticaj planeta iz Ovna ukazuje da vam ovaj perid nje lak. Imate verovatno porodične ili stambene probleme. Na poslu možete da očekujete više stresa i kvarenja planova. Reklo bi se da ćete imati znatno manje energije da se borite sa svakodnevnim problemima.

On: Planete iz Ovna ometaju realizaciju vaših planova. Treba da se pripremite na stresan period sa više porodičnih komplikacija i otežanih okolnosti za realizaciju planova. Možete da razmišljate o započinjanju samostalnog biznisa. Lep je period za kraće putovanje.

VODOLIJA

Ona: Uran u trećem polju sve vreme vam donosi neočekivane preokrete i promenu planova. Vama u ovom periodu prijaju razgovori i dopisivanja. Imaćete novu priliku da zaradite kroz inostrane kontakte. Skloni ste donošenju impulsivnih odluka.

On: Nepredvidiva energija Urana koju nosite sa sobom iznenađuje i vas samog, pa ćete biti u situaciji da stalno menajte mišljenje i stavove. Skloni ste preko noći da promenite mišljenje, ali i da doživite iznendne preokrete situacija u kojima se nalazite. U ljubavi je veoma bitno da nastavite sa pozitivnom komunikacijom jer je teško postići dogovor.

RIBE

Ona: Venera u prvom polju ukazuje da ste postali prava ljubavna meta. Ovo može da vam donese neočekivano zaljubljivanje ali i nove udvarače. Prolepšali ste se i svi primećuju neverovatan šarm kojim zračite. U narednoj nedelji bavićete se finansijama i možete da očekujete veće troškove.

On: Planete u drugom polju ukazuju na rizične novčane transakcije. Treba da budete oprezni sa ulaganjima. Venera obasjava vaš znak što donosi novu ljubav i flert. Mnoge ženske osobe smatraće da ste neverovatno privlačni. Nije isključeno da ćete narednih dana doneti odluku koja vam je važna.

Autor: Jelena Orlić / Izvor: Pressonline
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар