Nedeljni horoskop 9-15. mart/ožujak 2014.

Vreme je da pogledamo kake su poruke zvezda za nedelju pred nama, izmedju Nedeljni horoskop 9. i 15. marta/ožujka * Šta vas očekuju na poslovnom, ljubavnom i porodičnom planu? Proverite u naredim redovima...

OVAN

Ona: Lepe planete u jedanaestom polju ukazuju da ćete imati veliku prijateljsku podršku. Na Vodoliju možete da računate kada je posao u pitanju. Pošto Mars ide unazad to vas usporava, pa imate utisak da mnogo toga ide naopako. U ljubavi vam je pre svega potrebna podrška, a slobodne Ovnice zaljubiće se u osobu koja im je bila prijatelj.

On: Venera u Vodoliji donosi vam nedelju sa puno druženja i prijateljskih susreta. Od prijatelja možete da očekujete pomoć i kada je posao u pitanju. Zauzeti Ovnovi mogu da oečkuju da dalje rasprave sa partnerom, ali i priliku da prijateljski porazgovaraju o problemima. Trenutno je mnogo bolji period za postizanje bilo kakvih kompromisa.


BIK

Ona: Venera na vrhu desetog polja ukazuje da ste ušli u dinamičan period na poslu. Bićete spremni da se odrektnete nekih zadovoljstava kako biste postigli ciljeve u karijeri. U ovom period ćete odrediti šta su vam životni prioriteti. U ljubavi je vaš partner i dalje u nestabilnom stanju.

On: Naglašeno deseto polje donosi vam nove poslovne mogućnosti i saradnju sa vazdušnim znacima. Reklo bi se da je mnogim Bikovima posao prioritet u ovom periodu. Imate potrebu da se dokazujete i ne trpite bilo kakav autoritet. Period je povoljniji u finansijskom smislu. Vaš partner ima neke poslovne ili druge životne dileme o kojima ne želi da razgovara.


BLIZANCI

Ona: Lepa pozicija Merkura u devetom polju idealna je da naučite nešto novo ili otputujete. Pošto i Venera boravi u Vodoliji, ljubav lako može da vam se dogodi na putu. U krajem slučaju javiće vam se osoba koja nije iz vašeg grada. Imate razne poslovne dileme što nije neuobičajeno u ovom periodu. Riba može da vam ponudi novu poslovnu saradnju.

On: Pošto je Merkur u Vodoliji vi ste stalno u pokretu, a mnogi Blizanci su zapravo u velikim planovima za putovanja. Potrebni su va novi izazovi i najbolje se osećate kada menjate mesto boravka. Očekuju vas novi poslovni pregovori i mogućnosti za usavršavanje. Privlači vas ženska osoba koja nije iz vašeg grada.


RAK


Ona: Jupiter u prvom polju sve vreme pozitivno utiče na vašu poslovnu situaciju. Ma koliko da mislite da nije pravi trenutak za nešto, Jupiter utiče da se svaka situacija završi pvoljno po vas. Planate u somom polju ukazuju da je dobar momenat za nasledstvo. Sa retrogradnim Marsom imate da rešite brojne porodične situacije.

On: Planete u devetom polju ukazuju da otkrivate svoja nova interesovanja. Možete lako da usmerite pažnju ka novoj oblasti koja kasnije može da preraste u ozbiljan posao. Mars sve vreme negativno deluje na vaše porodične situacije tako da ne bi bio pravi trenutak da pokrećete sada neka pitanja.


LAV


Ona: Sunce u osmom polju stavlja vas u poziciju da stalno preispitujete svoj život. Mnogi Lavovi su prinuđeni da menjaju svoje profesionalno usmerenje i razmišljaju o započinjanju samostalnog biznisa. Planete u sedmom polju ukazuju da ste veoma privlačni za druge ljude.

On: Ngalašeno sedmo polje ukazuje da sve više razmišljate o braku ili zajedničkom životu. Sunce u osmom polju ukazuje da imate veliku životnu dilemu. Verovatno treba da donesete neku važnu odluku ili se nalazite pred značajnim događajem. Očekuju vas nova poznanstva, jer ste u ovom periodu izuzetno privlačni za osobe suprotnog pola.


DEVICA

Ona: Merkur u šestom polju u prestojećoj sedmici treba da iskoristite za posao. Naredni dani rezervisani su za dodatnu aradu. U emotivnom odnosu ste skloni idealizacijama. Ako ste slobodni, krajem nedelje možete da očekujete susret. Neki pripadnici vašeg znaka dobiće zanimljivu poslovnu ponudu.

On: Dobre planete u Vodoliji otvaraju vam nove poslovne mogućnosti. To može da bude potpuno nešto novo u odnosu na rutinu koju ste navikli. Ovaj peirod pun je iznenađenja i neočekivanih prilika. Možete slobodno da se upustite u rizik.


VAGA

Ona: Venera u petom polju smešta vas u sam centar dešavanja. Prijaće vam više izazaka u druženje i izlazaka na mesta javnog tipa. Mnoge pripadnice vašeg znaka će se zaljubiti baš u ovom periodu. Ako ste u dužoj vezi, razmišljaćete o proširenju porodice. Mars u vašem znaku stvara vam napetost pa stalno imate utisak da treba brže da reagujete. Reklo bi se da se osećate da ste veći deo vremena pod pritiskom.

On: Planete u petom polju donose vam period u kome ćete biti bolje raspoloženi i spremni za svaku avanturu. Vama je dosta sedenja kod kuće i uželeli ste se dobrog provoda. Imaćete zanimljiva poznanstva na mestima javnog tipa. Na poslu ćete ostvariti zanimljivu saradnju sa Lavovima i Ribama.


ŠKORPIJA

Ona: Planete u četvrtom polju donose vam fazu u kojoj će vam više prijati da se bavite kućnim poslovima. Nazadno kretanje Marsa oduzima vam energiju pa posustajete prilikom realizacije svojih ciljeva. U ljubavi su vam potrebni novi izazovi. Može da vas privuče muškarac koji je potpuno drugačijg temperamenta nego vi.

On: Mars u dvanaestom polju suočava vas sa raznim intrigama tako da ćete verovatno biti predmet nekih afera koje vam ne odgovaraju. Planete u četvrtom polju stavljaju vas u poziciju da rešite mnoga porodična pitanja ili se bavite pitanjem stana. Na poslu sve ide sposrije nego što biste želeli, a imate neopouzdane saradnike.


STRELAC

Ona: Lepe planete u trećem polju otvaraju vam brojne pirlike za pregovore. Dobijaćete poruke zanimljive sadržine i bilo kakav vid dopisivanja će vam odgovarati. Jedan muškarac insistira da bude stalno sa vama u kontaktu. Bolja pozicija Venere ukazuje da ste ušli u dinamičniji period na poslu u kome imate više prilike da nametenete svoje uslove.

On: Naglašeno treće polje pojačava vašu moć ubeđivanja. Ovo je nedelja sa brojim kontaktima i mogućim kraćim putovanjima. Saradnja sa vazdušnim znacima može da vam bude zanimljiva. Intenzivno razmišljate o putovanjima.


JARAC

Ona: Planete u drugom polju poboljšavaju vašu zaradu. Saturn je krenuao unazad što vas vraća na neke osobe iz prošlosti i stara pijateljstva. Mars u desetom polju ukazuje da se već nekoliko nedelja na poslu nervirate oko istog problema. To svakako može da potraje do u letnjih meseci.

On: Sunce u trećem polju donosi vam povoljne vesti u toku nedelje. Pošto je naglašeno drugo polje uspećete da naplatite novac koji vam je važan ili da dobijete dodatan honorarni posao. Retrogradan Satur obnavlja vam kontakte iz pošlosti.Flertovaćete se sa Vodolijom.


VODOLIJA

Ona: Naglašeno prvo polje ukazuje da ćete se u narednim danima više baviti sobom. Bićete izuzetno harizmatični pa ćete privlačiti broje osobe oko sebe. Prijaju vam komplimenti i nije isključeno da ćete se zaljubiti. Za slobodne Vodolije ovaj period nagoveštava nova poznanstva ili novu ljubav.

On: Venera u prvom polju doprinosi da vaše zavodničke veštine dođu do izražaja. Imate nove pirlike za putovanja, a ako ste mladi treba da se bavite studijama. Vaš partner očekuje finansijsku podršku.


RIBE

Ona: Planete u polju tajni ukazuju da ste veoma mistični u ovom fazi da ne želite mnogo toga da otkrivate o sebi. Na emotivnom planu krijete svoja osećanja kao i osobu koja vam se sviđa. Prija vam ova povučenost i reklo bi se da vam je izazov da izlazite na mesta na kojima nikada ranije niste bili. Na poslu ste ušli u odličan period u kome vaše organizacione veštine dolaze do izražaja.

On: Sunce u prvom polju ukazuju da se na poslu ceni vaš savet i podrška. U prilici ste da napredujete ako budete dobro organizavani. U ljubavi ste tajnoviti i ne želite da se otvarate. Može da lako da vam se dopadne ženska osoba koja nije slobodna ili sprema emotivno da se veže.

(Izvor: Autor: Jelena Orlić, Izvor: Press Online
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар