Nedeljni horoskop 23-29. mart/ožujak 2014.

Bikovima Venera u Vodoliji donosi turbulentan period, prvo na poslu, a onda na emotivnom planu * Merkur u Ribama čini Blizance konfuznom, ponajviše zbog posla * Sunce i Uran u konjukciji donose Lavovima nepredvivide dane, pune neizvesnih situacija * Merkur u Ribama čini Device romantičnim i okrenutim ka partneru...

OVAN

Ona: Nezgodna pozicija Marsa čini vas pomalo neodlučnom. Imate potrebu mnogima da namećete svoj stil ponašanja ili pogled na svet. Sunce i Uran vam donose nedelju sa neočekivaim obrtima situacije. Imaćete neplanirana poznanstva. Mnoge pripadnice vašeg znaka će imati poznanstva preko interneta.

On: Uran u odnosu sa Suncem čini vas pojačano nervoznim i spremnim da rizikujete. Imate potrebu radikalno da donosite odluke ili prekidate odnose koji vam smetaju. Preko prijatelja ćete upoznati jednu šarmantnu Vodoliju.

BIK

Ona: Venera u Vodoliji donosi vam turbulentan period, prvo na poslu, a onda na emotivnom planu. U ovom trenutku verovatno burno reagujete na sve što vam se dešava i niste spremni da prihvatite savete. Teško pdonosite kritike i svaki dobronameran savet doživljvate kao naređenje. Pokušajte da se suzdržite od pogrešnih poslovih poteza.

On: Venera u vazdušnoj Vodoliji ruši sve vaše koncepcije u kojima vam je važno da imate siguran plan i dobijate garancije. Ova Venera vas dovodi u neizvesne situacija, kako na poslu, tako u ljubavi, jer ćete biti primorani da reagujete u momentu. To vašoj Bikovskoj prirodi baš i ne odgovara ali možda shvatite da je vreme da se menjate.

BLIZANCI

Ona: Merkur u Ribama čini vas konfuznom, ponajviše zbog posla. Na sve što vam se događa delujete nespremno i verovatno vam je potreban odmor. Zanimljiva pozicija planeta u Ovnu donosi vam nova prijateljstva i poznanstva na neobične načine. U ovom periodu ste podložni uticajima drugih ljudi.

On: Zbog neobične pozicije Merkura ste često zbunjeni jer ne znate kako da reagujete u datim situacijama. To se trenutno odnosi na posao. Imate ogromne ambicije ali ne i dovoljno energije da to ostvarite. Prijaće vam druženje sa osobama od inicijative. Lako možee da se zaljubite u žensku osobu koja nije iz vašeg grada.

RAK

Ona: Zbog planeta u Ovnu i u Vagi vaši dani su više nego dinamični. Na poslu možete da očekujete nepredvidive situacije u kojima se od vas očekuje da reagujete na brzinu. Venera u osmom polju može da vam donese dobar period za nasledstvo. Period je povoljan za kraća putovanja.

On: Napeta planetarna konstalacija donosi vam pojačan stres na poslu. To može da donese do nekih neplaniranih preokreta. Svakako ćete uvideti i sami da je ovo trenutak u kome ćete malo šta moći precizno da isplanirate. U emotivnom smislu ne bi trebalo da se osvrćete na prošlost.

LAV

Ona: Ulazak Sunca u deveto polje pruža vam priliku da otputujete. Pošto je Uran u aspektu to može biti neplanirano i trebalo bi da promenite ambijent. Počeli ste da osećate novu pokretačku energiju i impulsivniji ste. Spremni ste mnogo toga da rizikujete kako biste ostvarili svoje ciljeve i niste spremni za kompromise. U ljubavi ćete imati neplanirana poznanstva.

On: Sunce i Uran u konjukciji donose vam nepredvivide dane, pune neizvesnih situacija. Prija vam više da se krećete i ne bi bilo loše da promenite sredinu u kojoj se nalazaite. Imate veliku moć ubeđivanja i mnogima će biti potreban vaš savet. Iznenada možete da se upustite u novu emotivnu vezu, pa čak i rizikujete odnos u kome se trenutno nalazite.

DEVICA

Ona: Zbog Merkura u sedmom polju imate potrebu da budete primećeni gde god se pojavite. Prija vam da budete u centru pažnje i imate veće kriterijume u ljubavi. Venera vam donosi bolju zaradu na poslu, a saradnja sa Vodolijama može da vam se isplati. Ako ste slobodni imaćete novo poznanstvo, a ako niste, razmišljaćete o braku i porodici.

On: Merkur u Ribama čini vas romantičnim i okrenutim ka partneru. U ovom periodu vam je veoma važan odnos sa voljenom osobom. Venera vam donosi poziivna izneađenja na poslu i mogućnost dodatne zarade. Imate potrebu da budete primećeni na mestima javnog tipa.

VAGA

Ona: Zanimljiva pozicija u sedmom polju donosi vam neverovatna poznanstva koja će vas podsećati na igru sudbine. Vi ste spremni da rizikujete, a i prija vam period u kome ćete imati više provoda. Na poslu treba i dalje da se čuvate lažni prijatelja. Obratite pažnju na svoje zdravlje.

On: Retrogradan Mars u vašem znaku čini da se osećate kao da je sve neizvesno. Imate utisak da ništa nema garanciju i posustajete često u svojim ciljevima. Konstatno vam neodtsja eodmo ili dodatna energija. Vi ste u poziciji više da izlazite i sklapate nova poznanstva. U ovom trenutku sve posmatrate kroz zabavu.

ŠKORPIJA

Ona: Retrogradan Saturn i Mars vraća vas na prošlost i razmatranja kako bolje da uredite svoj život. To će značiti i povratak nekih osoba iz prošlosti. U ljubavi vas privlače osobe koje su drugačijeg temperamenta od vas, što je samo prolazna faza jer su vam potrebni izazovi.

On: Planete u šestom polju donose vam zanimljiv period na poslu u kome možete da se bavite nečim potpuno novim. Retrogradno kretanje planeta vas slabi i doprnosi da imate manje energije. Ne biste smeli da zapostavite svolje zdravlje jer je ono najvažnije. U ljubavi ste spremni za rizične poteze jer niste sigurni šta tačno želite u ovom trenutku.

STRELAC

Ona: Jupiter kvadrat Urana dovodi vas u rizične situacije pune preokreta koje mogu da vam unesu nemir. Planete u petom polju donose vam pozive na mesta javnog tipa ali i nova poznanstva. Venera u trećem povećeva vaše šanse za pregovore i ne bi bilo loše sada da završavate papirologiju. Vaš partner koncentrisan je na rešavanje porodičnih problema.

On: Jupiter u osmom polju stavlja vas u rane životne dileme i prekretnice. Osećate se kao da treba da se odlučite između dva životna puta, a uz sve to te ranjivi. Iskoristite dobar period za pregovore i lepe vesti. Ukoliko ste u dužoj vezi, možete lako da razmišljate o zajedničkom životu.

JARAC

Ona: Planeta Saturn koja ide unazad ukazuje da se vaćate u prošlost. Vi sve vreme „putujete roz vreme“ i srećete osobe koje dugo niste videli. Ovo je trenutak u kome možete da obnovite sare kontakte. Moguća je dodatna zarada.Čuvajte se lažnih obećanja na poslu.

On: Uz Merkur u trećem polju vi se nadate povoljnim vestima na poslu. Uran i Sunce u četvrtom polju nekim pripadnicima vašeg znaka može da donese preseljenje. Posredstvom Vodolije možete dodatno da zaradite. Razmišljate o preuređenju svog doma li preseljenju.

VODOLIJA

Ona: Sunce i Uran u konjukciji donose vam dinamične dane sa puno kontakata. Vi ste aktivni i prija vam svaki vid fizičke aktivnosi. Ovo je nedelja koja pogoduje kraćim putovanjima. Iznenadiće vas pozivi i poruke od mnogih osoba. Muškarac vatrenog znaka pokušava da vas osvoji rečima.

On: Naglašeno treće polje donosi vam period u kome ćete biti komunikativni i pokretni. Potrebni su vam novi izazovi. Imaćete i zanimljive kontakte preko interneta, a jedna ženska osoba iz blizine se raspituje o vama. Budite oprezni sa finansijama.

RIBE

Ona: Venera u Vodoliji ponajviše se odnosi vam vaš ljubavni život, tako da ste u veoma neizvesnoj situaciji. Intenzivno razmišljate o osobi koja vam je na neki način nedostupna. Ovo je nedelja novih poslovnih pregovora o novcu. Budite oprezni sa pitanjima nasledstva.

On: Merkur u vašem prvom polju donsi vam nove ideje i bolje prilike za pregovore. Sa Venerom u polju tajni treba da budete oprezni u ljubavi jer lako možete da imate emocije prema osobi koja nije iskrena ili slobodna. Čuvajte se intriga i lažnih obećanja. Skloni ste da idealizujete situacije u kojima se nalazite.

Izvor: Pressonline
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар