Vežbajte sa naj guzom sveta: Fitnes trikovi Džen Selter (VIDEO)

Foto: Jutjub/Instgram/ Jen Selter   
Džen Selter (21) je zbog oblina, tačnije besprekorne zadnjice, dobila titulu naj guze sveta, a ubrzo i licencu profesionalnog fitnes trenera. Ova devojka je otkrila kako izgleda njen trening. Njene omiljene vežbe su čučnjevi.

Za vežbanje koje ona preporučuje nije neophodan oprema. Ako želite da povećate opterećenje, koristitite tegove ili šipku za zgibove.

ČUČANJ

Stopala postavite malo izvan širine ramena. Ramena pomerite unazad, tako da se leđa postave u luk. Ruke raširite da budu paralelno s tlom, a dlanove okrenite na dole. Pokret započni te uzdahom i  zatezanjem trbušnih mišića.

Pomerajte bokove unazad sve dok se kolena ne saviju. Leđa moraju da budu pod pravim uglom. Bokove spustite da budu bliži podlozi od kolena, pri povratku u početni položaj izdahnite.


BUGARSKI ČUČANJ

Stani ispred klupe, stolice ili kreveta i okrentite se leđima. Podigni levo stopalo na podlogu, a desno koleno savijte i spuštajte dok ne bude paralelno sa tlom. Vratite se u početnu poziciju.

ČUČANJ NA JEDNOJ NOZI

Podignite jednu nogu ispred sebe i ispravite je. Spusti se u čučanj ne spuštajući podignutu nogu. Za bolju ravnotežu ispružite ruke ispred ili sa strane.

Stanite pravo s rukama položenim uz telo, spustite se u čučanj i ruke prislonite na pod ispred sebe. Iz čučnja odskočite u gornju poziciju skleka, a zatim skočite natrag u poziciju čučnja. Ustanite i ponovite ispočetka.
(Blic Žena)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар