Nedeljni horoskop 2-8. februar/veljača 2014.

Februar je. Šta vam donose prvi dani ovog, najkraći meseca u godini, na poslovno-finansijskom planu, ali i u ljubavi i kada je u pitanju zdravlje? Proverite u horoskopu za narednu nedelju koji je pred vama...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Dodatne obaveze u poslu prihvatili ste u trenutku kada počinje Merkurova retrogradnost, što nagoveštava probleme. Potrebno je da se dobro informišete, pre nego što obelodanite svoje poslovne interese. Nema razloga da pred saradnicima forsirate svoje ciljeve, bolje je da vaši rezultati ilustruju znanje i sposobnosti koje posedujete.

Ljubav - Kada je ljubav u pitanju, zaboravite strogi glas razuma i sledite svoja osećanja. Nema potrebe da se povodite za dramskim zapletima u društvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, spontano odgovorite na nečije udvaranje ili na ljubavni poziv. Oslonite se na svoja osećanja u skladu sa emotivnom inspiracijom koja vas prati.

Zdravlje - Ukoliko ste odustali od jutarnjih vežbi ili teretane, bilo bi poželjno da se ponovo aktivirate.


BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Stalo vam je da se detaljno informišete o novim događajima na poslovnoj sceni i da utičete na nečije mišljenje. Međutim, taktika na kojoj insistirate ne donosi uvek pozitivne rezultate, pogotovo kada je retrogradni Merkur u vašem polju karijere. Neko će vas dovesti pred svršen čin i indirektno odbaciti vaše poslovne ideje. Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno znanja ili praktičnog iskustva.

Ljubav - Pokušavate da promenite svoju ulogu u ljubavnom odnosu, jer zasada nemate veliki uticaj na partnerove odluke. Ali, prerano je da donosite konačnu ocenu o ponašanju bliske osobe. Ne dopada vam se saznanje da neko drugi bira ili odlučuje umesto vas. Pokušajte da smirite uzavrele strasti.

Zdravlje - Obratite pažnju na ishranu, izbegavajte jaku hranu i sve što može da izazove alergije.


BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Delujete afirmativno i imate sluha za savremene ideje kojima možete da unapredite svoj poslovni stil ili profesionalno izražavanje. Nalazite se u sjajnoj prilici da završite nekoliko korisnih poslova koji će vam doneti psihološko olakšanje i dobru materijalnu satisfakciju. Svoje poslovne interese udružite sa proverenim timom koji obećava uspešnu i dugoročnu saradnju.

Ljubav - Zbog emotivne nesigurnosti povremeno imate potrebu da proveravate partnera i pokušavate da utvrdite razlike koje vas udaljavaju. Najvažnije je da zajednički odgovorite na sve ljubavne dileme. Ukoliko ste slobodni, neko će vas šarmirati atraktivnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja.

Zdravlje - Brzo se oporavljate od bolesti, ali još ste veoma napeti jer ste zbog nečega veoma zabrinuti.


RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Uz svu ažurnost i odgovornost koju pokazujete, ne možete u potpunosti da udovoljite svim saradnicima. Neko vas nagovara da nastavite sa započetim poslovima i da se ne obazirete na komentare ili različita upozorenja. Povremeno osećate da nemate dovoljno volje i koncentracije za neke rutinske zadatke. Delujete uzdržano i ne želite da prekoračite poslovna ovlašćenja, zbog čega odlažete donošenje konačne odluke.

Ljubav - Čini vam se kao da prolazite kroz novi "ljubavni suton". Nedostaju vam veći izlivi emocija i strasti u ljubavnom odnosu. Partner često odsustvuje iz vama nepoznatih razloga, tako da vam ne pruža dovoljno emotivne pažnje. Potajno priželjkujete da se ostvari jedan romantičan susret ili vaša "ljubavna vizija".

Zdravlje - U fazi ste oporavka, maksimalno okrenuti zdravlju i pravilnoj ishrani.


LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Potrebni su vam mudrost i dodatno strpljenje, pre nego što predstavite svoje poslovne planove saradnicima. U ovom periodu nećete moći da ignorišete nečiji uticaj ili zahteve, bez obzira na drugačije stavove o zajedničkim interesima. Ipak, veliki napor će se na kraju isplatiti, kao poslovni uspeh ili kroz finansije.

Ljubav - Potrudite se da svoje ponašanje prilagodite u ljubavnom odnosu. Nema potrebe da kritikujete voljenu osobu ili da preuveličavate nečije mane. Mudro sačekajte da partner prvi progovori ili da vam poveri svoje dileme. Posle iskrenog razgovora i uzajamnog poveravanja možete da donesete ispravniju odluku o budućim planovima.

Zdravlje - Mnogi pripadnici znaka su lakše bolesni, a jedan od razloga je situacija u kojoj su vaši životni principi ugroženi.


DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Različiti stavovi ili drugačija poslovna orijentacija u odnosu sa saradnicima deluje kao otežavajući faktor, što se odražava na zajedničke dogovore i rezultate. Novi nesporazumi utiču na vašu koncentraciju i profesionalnu angažovanost. Da biste ostvarili poslovne ciljeve neophodni su vam bolji uslovi. Ne želite da se povinujete pred nečijim zahtevom, bez razumnog i detaljnog objašnjenja.

Ljubav - Delujete zabrinuto u ljubavnom odnosu. Iznenadne promene u partnerovom ponašanju, ali i veliki izlivi emocija u vama pobuđuju dodatnu sumnju. Pokušavate da dokučite šta se događa sa voljenom osobom kada je u vašoj blizini. Nemate kompletan uvid u partnerovo ponašanje, ali nikako ne želite da u ljubavnom odnosu imate sporednu ulogu.

Zdravlje - Tokom celog perioda najviše će vas mučiti glavobolja.


VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao – Poslovna strategija koju primenjujete donosi samo delimične rezultate, što ne uliva samopouzdanje vašim saradnicima. Potrudite se da budite dovoljno promišljeni pred osobom koja bi mogla da vas proceni na pogrešan način ili da vaše izjave upotrebi u svoju korist.

Ljubav - Ne dopada vam se emotivno osporavanje, jer mnoge stvari koje činite nisu po merilima ili po ukusu voljene osobe. U neformalnim susretima ne uspevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć zavodničkog šarma i poznatih "ljubavnih trikova". Imate potrebu da promenite neki ustaljeni ritual u partnerskom odnosu ili da utičete na tok događaja, želite da ulepšate svoj intimni i ljubavni život.

Zdravlje - I pored dobrog zdravlja vi ste nervozni, jer je vašoj "ludoj glavi" potrebno da bude u takvom stanju.

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao – U susretu sa saradnicima često provejava zajedničko nepoverenje ili pritajeni sukobi zbog različitih poslovnih interesa. Neko vas indirektno sputava da ostvarite poslovne ideje, zbog čega trpite izvesnu nepravdu ili gubitak. Nema potrebe da izgovarate pogrešne reči pred saradnicima koje ne poznajete dovoljno, budite mudri i suzdržani i sačekajte povoljniju priliku za uspešnom akcijom.

Ljubav - Potreban vam je neko da vas emotivno inspiriše i dodatno oraspoloži. Od voljene osobe očekujete više pažnje i nežnosti, ali to ne dobijate. Ne krijete razočaranje zbog nekih partnerovih postupaka i tražite detaljna objašnjenja. Pokušajte da pravilno dozirate emocije i razum, strast i maštu.

Zdravlje - Psihički problemi su rezultat izneverenih nadanja. Smanjite cigarete.


STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Stalo vam je da delujete ubedljivo pred saradnicima koji sumnjaju u vaše profesionalne i organizatorske sposobnosti. Nemojte dozvoliti da zbog sitnih interesa napravite početni propust i izgubite nečije poverenje. U ovom periodu svaki potez dobro isplanirajte.

Ljubav - Osećate novi emotivni uzlet i želite da ostvarite ljubavne namere, bez obzira na povremeno nerazumevanje okoline. Partner ima drugačiju orijentaciju i deluje nesigurno, ali veruje u vaše dobre namere. Ne možete očekivati da neko prihvati vašu životnu viziju ili da uvažava vaše potrebe, ukoliko ne dajete dobar primer.

Zdravlje - Preosetljivi ste, Iscrpljujete se bez potrebe i neracionalno trošite energiju, što će kad-tad loše uticati na zdravlje.


JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao - U skladu sa svojim perfekcionističkim zahtevima prilično ste zabrinuti zbog nečijih komentara, ali prvi utisak ume lako da zavara. Potrebno je da se vešto prilagodite na različite uslove poslovanja i da ostanete dosledni u svojim namerama. Nemojte dozvoliti da vam nedostaju optimizam i jaka volja, a u komunikaciji sa saradnicima upotrebite svoje najjače adute.

Ljubav - Ponekad različita viđenja stvari ili događaja mogu da dovedu do razlaza sa voljenom osobom, ali i da stvore novu priliku za emotivnim zbližavanjem. Uz blisku osobu sve može da se ostvari i prevaziđe na dobar način - zato budite dovoljno mudri i dopustite emocijama i strastima da vas navedu na zajedničko ljubavno rešenje.

Zdravlje - Potreban vam je odmor, previše ste napeti.


VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao - Nove informacije i događaji na poslovnoj sceni potvrđuju vaša ambiciozna očekivanja. Delujete vrlo zahtevno i spremni ste da preuzmete vodeću ulogu pred saradnicima. Stalo vam je da u poslovnim pregovorima tačno definišete zajedničke odnose, pravila ponašanja i deobu interesa. Želite da se izborite za što bolje poslovno-finansijske interese i uslove.

Ljubav - Tokom celog perioda imaćete bogat društveni život, pogotovo što priželjkujete nove ili neobične emotivne kontakte na različitim stranama. Ono što drugima deluje teško ili nemoguće za vas predstavlja uigranu varijantu emotivnog potvrđivanja. Očekuju vas prijatne promene i novi događaji u odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje - Mogući su problemi psihosomatske prirode zbog pojačanog osećaja nesigurnosti koji zadržavate u sebi.


RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Imate utisak da vas okolina ne razume i da neko od saradnika ne ceni dovoljno vaše zalaganje. Da biste izbegli poslovne kontakte koji ne zadovoljavaju vaše kriterijume ponekad je potrebno da prihvatite teže okolnosti. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju kroz rad ili stvaralaštvo, kao i da se distancirate od osobe koja vas opterećuje.

Ljubav - U ljubavnom odnosu pokušavate da protumačite pomalo čudno partnerovo ponašanje, ali ne pronalazite zadovoljavajući odgovor. Ali, nema potrebe da reagujete na "prvu loptu", već sačekajte da se stišaju uzavrele strasti.

Zdravlje - Preterali ste sa cigaretama i slatkišima.

Autor / izvor: Mihailo Čukić / Novosti
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар