Nedeljni horoskop 16-22. februar/veljača 2014.

Vreme je da saznamo šta su zvezde namenile za narednunedelju * Devicama retrogradan Merkur usporava realizaciju poslovnih planova, a u isto vreme su rasejani što ih onemogućava da se koncentrišu na ono što rade * Blizanci, nepovoljna pozicija Merkura ukazuje da će vam se i ove nedelje kvariti planovi...

OVAN

Ona: Pod uticajem Marsa vama uopšte ne odgovara da sedite u mestu i odmarate. Potrebna vam je akcije i vi ste u fazi kada imate pojačanu inicijativu u odnosu na druge ljude. Retrogradan Merkur ometa vam završavanje papirologije, a i mnoga komunikacija delovaće vam konfuzno. Najbolje je da ne preduzimate neke krupne korake. Odnos sa partnerom ulazi u stabilniju fazu. Ako ste slobodni, jedan ambiciozan muškarac sa posla flertovaće sa vama.

On: Nazadno kretanje Merkura ne pogoduje vašoj poslovnoj situaciji, pa možete lako da zavisiti od osoba koje nisu pouzdane. Mnoga obećanja neće biti ispunjena, a planovi će se odlagati. Mars vam ne donosi strpljenje, pa ćete u odnosima sa mnogima osobama donositi prelomne odluke. Vaš partner koncentrisan je na svoju karijeru, a vi niste u fazi kada ste sposobni da tolerišete bilo kakve ispade. Ako ste u mogućnosti, nemojte da potpisujete važne ugovore ove nedelje.

BIK

Ona: Veneru u devetom polju svakako treba da iskoristite da naučite nešto novo. Imate veliki poriv da otputujete, a i promena ambijenta bi vam prijala. Pozicija Merkura vam stvara finansijske komplikacije, tako da ćete problem da naplatite novac ili imati veće troškove. U odnosu sa partnerom postoje tenzije jer je jedno od vas dvoje više ljubomoran, što ne utiče dobro na vaš odnos.

On: Venera u aspektu sa Saturnom ukazuje da ste u životnoj fazi kada sve doživljavate na ozbiljnijem nivou i prihvatate sa rezervom. Bikovi koji su u stalnoj vezi mogu da porade na unapređenju odnos sa osobom do koje im je stalo. Intenzivno razmišljate o putovanju, a verovatno vas nervira što vam je za sve potrebno mnogo više vremena nego što biste želeli. Venera u Jarcu vas čini odmerenim i promišljenim. Nepovoljan period za finansije i dalje traje.

BLIZANCI

Ona: Nepovoljna pozicija Merkura ukazuje da će vam se i ove nedelje kvariti planovi. Vaša rasejanost koja traje već nekoliko dana, odražava se na sve što radite. Niste sposobni racionalno da procenite situacije, a na poslu u drugom delu nedelje ulazite u dimaničniji period. Prijalo bi vam i kraće putovanje. Sve što se tiče stana ili porodice pod uticaje Merkura neće biti rešeno ove nedelje. Iako se povremano osećate kao da stagnirate, prisetite se da je to samo prolazna faza.

On: Nazadno kretanje Merkura ukazuje da imate mnoštvo planova koje niste uspeli da realizujete jer ste previše konfuzni da biste se koncentrisali na jednu stvar. Imate mnogo manje energije da se suočavate sa svakodnevnim životnim situacijama. Ovaj period treba da shvatite kao prolaznu fazu punu dilema. Saturn ukazuje da ćete na poslovnom planu dobiti nešto što vam po zasluzi pripada.

RAK

Ona: Pozicija Marsa ukazuje da već nekoliko meseci rešavate porodično ili stambeno pitavnje. Sunce i Neptun mogu da vam donesu daleko putovanje jer možete da otkrijete novi način zarade novca. Na poslu preispitujete svoje mogućnosti i dobro je što Jupiter može da vam donese samo napredak.

On: Jupiter u prvom polju utiče pozitivno na vaš život, a prevashodno na posao, pa napredujete. Imate ogromne planove i velike ambicije. Posao vam je prioritet, a Marsa vas podseća da neki porodični odnosi moraju da se reše. Sunce može da vam donese zaradu kroz inostrane kontakte.

LAV

Ona: Ulazak Sunca i Ribe ukazuje da se nalazite između dva životna puta. Osim što ćete se baviti pitanjem većeg novca ili nasledstva, ovo je trenutak kada ćete dealjno preispitivati svoje životne odluke. Retrogradan Merkur i dalje vam pravi finansijske probleme. Poslovno partnerstvo sa Vodolijom može da vam usporava.

On: Sunce u osmom polju daje novi smisao vašem životu i svemu što radite. Bićete izrazito kreativni i bilo bi šteta da to ne uložite u neki projekat. Finansijski vam Merkur otežava naplate novac, tako da ne treba da se začutite što se sve odlaže već nekoliko dana. Jedna ženska osoba iz pošlosti pokušava da obnovi kontakt sa vama.

DEVICA

Ona: Retrogradan Merkur usporava vam realizaciju poslovnih planova, a u isto vreme ste rasejani što vam onemogućava da se koncentrišete na ono što radite. Sunce u odnosu sa Neptunom ukazuje da idealizujete odnos sa jednim muškarcem. Ako ste slobodni, upoznaćete osobu koja se bavi nekim vidom umetnosti.

On: Kako Merkur ide unazad vama se čini da ste svakim danom sve dalji od realizacije ciljeva koji su vam važni. To se ponajviše odnosi na posao, pa pred drugima delujete nemarni i nepromišljeni. Ne bi bilo loše da više pažnje posvetite svom zdravlju. U ovom trenutku vam odgovara da se ne bavite ozbiljnim problemima jer niste u stanju da se koncentrišete na njih.

VAGA

Ona: Venera u četvrtom polju uči vas šta su prioriteti u ovom životnom periodu. Hteli vi to prihvatite ili ne, porodica i stambenom pitanje jesu sfera kojom ćete najviše biti okupirani. Na poslu u drugom delu nedelje ulazite u kreativniji period. Mars, planeta akcije, donosi vam turbulentan period u ljubavi. Koliko god vi pokušali da ostanete ravnodušni, Mars će vas iznenaditi.

On: Dugotrajno dejstvo Venere u Jarcu stavlja vas u period u kome znate da treba da donesete odluke koje će vam promeniti život. Postali ste odgovorniji, ali ste u isto vreme i nervozni jer vam Mars stvara brige i tera vas brzo da reagujete. Ako imate dužu vezu, u odnosu sa partnerom će biti dosta ishitrenih reakcija na koje ne treba odmah da reagujete kako biste izbegli konflikte.

ŠKORPIJA

Ona: Saturn, vaš verni pratilac tokom protklih godina, donosi vam nova iskustva i spoznaju kako da dođete do onoga što ste zaslužili. U ovom trenutku Mars vam zadaje glavobolju jer prolazte kroz strasan period na poslu, a to se loše odražava na vaše raspoloženje. Mnogo toga doživljavate lično, a ne biste trebali. Sa partnerom ćete uspeti da ostvarite otvoreniji odnos.

On: Zbog položaja planeta imate daleko manje energije neo što biste želeli. Na poslu treba d anaučite važnu lekciju kako da svakodnevna dešavanja ne utiču na vaše raspoloženje. Ako ste slobodni od druge nedelje može da vam se dogodi neovično poznanstvo. Prijaće vam društvo vodenih znakova.

STRELAC

Ona: Retrogradan Merkur ukazuje da imate mnoštvo planova, koje ste počeli da realizujete pa ste odustali. Vaše namere se menjaju iz sata u sat, što je odraz nazadnog kretanja Merkura koji vas čini pomalo neracionalnom. U ovom periodu vam je teško da razumete partnerove namere i postupke. Prolazite kroz naporan period na poslu.

On: Mnogima pripadnicima vašeg znaka će odgovarati da promene ambijent. Razmišljate o putovanju, a neki čak i o preseljnju. Period je nepovoljan za pregovore i potpisivanje ugovora. Nemojte da dozvolite da vas ljudi iz vašeg okruženja nagovore na pogrešnu odluku. Nervira vas neodlučnost jedne ženske osobe koja vam je bliska.

JARAC

Ona: Mars iz Vage donosi vam pojačani stres na poslu. U drugom delu nedelje imaćete zanimljive razgovore koji mogu da promene vaše stavove. Nije dobar period za promenu posla jer trenutno ne vidite suštinu zbog nazadnog kretanja Merkura. Možete imati poteškoće sa naplatom novca.

On: Pod uticajem Venere u prvom polju plenite pažnju brojnih ženskih osoba. Period nije dobar za velike poslovne odluke jer možete da napravite pogrešne finansijske poteze. Treba da pronađete neko kompromsno rešenje, a da sačuvate svoju pozicju. Iz prijateljstva sa jednom ženskom osobom može da vam se dogodi ljubav.

VODOLIJA

Ona: Retrogradan Merkur sve vreme vas navodi na pogrešne zaključke. U drugom delu nedelje imaćete susret sa muškarcem koji je na neki način uspešniji od vas i možda može da vam pomogne u poslu. Ukazuje vam se više prilika za putovanje. U ljubavi ste tajnoviti i niste spremni otoreno sasvim da pokažete svoja osećanja.

On: Neizvesna pozicija Urana ukazuje da ste stalno na ivici između više odluka ili izbora. Ovaj period jeste prekretnica u svakom smislu, što se ponajviše oseća na poslu, a i u odnosima sa osobama do kojih vam je stalo. U ljubavi ste zbunjeni i često pravite neracionalne zaključke.

RIBE

Ona: Ulazak Sunca u prvo polje ove nedelje donosi vam bolji period za posao. Možete lako da dobijete ponudu koju ste priželjkivali. Retrogradan Merkur ne pogoduje vašem odnosu sa partnerom, jer vas mnogo toga zbunjuje. Ne treba da očekujete u ovom periodu da će vaš partner doneti neku važnu odluku ili promeniti nešto na bolje u vašem odnosu.

On: Drugi deo nedelje mnogo više vam odgovara jer vam Sunce donosi povratak energije i samopouzdanja. U ovom trenutku najviše vas zbunjuje odnos sa poslovnim ili privatnim partnerom koji jeste neizvestan što vam ne odgovara. Na poslovnom planu možete da očekujete pozitivan obrt.

Izvor: Pressonline
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар