Kako do veze kakvu želite i zaslužujete? (VIDEO)

Žene hoće kraj sebe savršenog muškarca i to baš onog koji će ih voleti zauvek- velika želja koju i nije tako teško ostvariti. Majkl Fiore, stručnjak za muško- ženske odnose, savetima pomaže ženama da uspeju u svojim namerama.

Majkl Fiore ističe da mnoge žene umesto onih pravih, završe u vezi sa pogrešnim muškarcima, odnosno kako ih on naziva, igračima. Ti pogrešni izbori vode do slomljenih srca. Koliko god puta da žene dožive emotivni brodolom, svaki put im je teško da se izbore sa tugom i da nastave dalje.


Ovaj stručnjak dodaje da žene moraju da imaju na umu da između njih i muškaraca postoje ogromne razlike. Žene hoće strasnu ljubav, filmsku romansu, dramu sa srećnim krajem koja će biti jedinstvena i o kojoj će se pričati.  Muškarci sanjaju o mirnoj vezi, o ženi za koju će se boriti i koja će na kraju biti ispunjenje svega onoga što su dugo priželjkivali.

Da bi se te razlike premostile i da bi žene osvojile muškarca i to trajno, moraju da slede sledeće savete. Do ovih preporuka Fiorea je dovela Kler Kejsi, joše jedan stručnjak za veze.

A na ženama je da muškarcima pokažu da vole sebe i da im muškarac "ne treba". To zadovoljstvo sobom deluje na suprotan pol poput magneta. Ako muškarcu stave do znanja da ne mogu bez njega i da im je potreban, odbiće ga od sebe.

Žene moraju i da izbegavaju drame i ultimatume i da nikada ne zaborave da muškarci vole da osvajaju, odnosno da misle da su osvojili ženu koja je zapravo bila ta koja je osvojila SVOJ CILJ.

U tim pohodima do savršenog muškarca i njegovog srca žene moraju da imaju na umu da su PRAVI  muškarci često i uplašeni, i to iz tri razloga: boje se emocija koje žene mogu da ispolje prema njima, boje se reakcija žena i razočaranja da neće biti onaj savršen partner o kojem žene mašatju.

Kada se slede ova upustva i kada se bolje razume suprotan pol, Majkl Fiore tvrdi da je sreća u ljubavi zagarantovana. Kao dokaza svojih saveta, on navodi podatak da je  u srećnoj vezi, zaljubljen u svoju partnerku i da ne namerava da je pusti, ikada.

(Dnevno.rs)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар