Uzbuna u Nemačkoj zbog NLO-a

Aerodromska služba u nemačkom gradu Bremena objavila je nedavno uzbunu na zemlji i u vazduhu zbog pojave neindentifikovanog letećeg objekta (NLO), a potom su aktivirane bezbednosne službe da organizuju pravu poteru, koja, doduše - nije urodila plodom.

Prvi koji su primetili veliku svetlu tačku na nebu bili su kontrolori leta. Sa njihove kule sve je bilo jasno vidljivo, jer je NLO preleteo iznad vazdušne luke, što su zabeležili i radari 7. januara. Tokom dva sata, dok je policijski helikopter - doduše neuspešno - "gonio" NLO, aerodrom je zaustavio poletanja i preusmeravao letove ka obližnjim gradovima.

Na internetu se pojavio snimak koji je postavio, kako se tvrdi, svedok događaja, a koji analizira i nemačka policija.

Istraga se vodi, kako je zvanično saopšteno, po predmetu bezbednosne pretnje vazdušnom saobraćaju, a za to krivično delo u Nemačkoj se dobija najmanje četiri godine zatvora.

U Velikoj Britaniji je takođe još u toku istraga povodom izjave pilota aviona "A320" o izbegnutom sudaru sa NLO. Prvi pilot kaže da je primetio NLO kad je avion bio na visini od 10.000 metara i 32 kilometara od aerodroma Hitrou. Dogodilo se to u julu 2013, ali je širokoj javnosti saopšteno tek nedavno.


U međuvremenu je Pol Helier, bivši kanadski ministar obrane, saopštio da "najmanje četiri vrste vanzemaljaca" već hiljadama godina posećuje našu planetu. On je za TV-stanicu "Rusija danas" izjavio da postoji "duga istorija" NLO-a i da su aktivnosti vanzemljaca povećane poslednjih nekoliko decenija, od momenta kada su Zemljani izumili atomsku bombu.

Bivši kanadski ministar odbrane tvrdi da su vanzemaljci "vrlo zabrinuti zbog mogućnosti da nuklerano oružje ponovo bude upotrebljeno, jer je svemir jedinstven, pa to ne utiče samo na Zemljane, već i na druge vrste u njemu.
(Srna, Blic)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар