Rumpologija: predviđanje budućnost prema - guzi

Britanka Sem Ejmos predviđa budućnost na osnovu izgleda... nečije zadnjice. Ona tvrdi da je proricanje budućnosti na osnovu izgleda zadnjice isto kao i čitanje s dlana ili lica.

Kako bi testirali njene sposobnosti voditelji jutarnjeg programa Holi Vilobi i Dermot Oleri pokazali su joj zadnjice Keli Bruk i Rijane.

"Zadnjica govori mnogo o karakteru osobe, njenim dobrim i lošim stranama"

Gledajući zadnjicu Keli Bruk Sem joj je predvidela mogućnost preseljenja u Ameriku i novu vezu.

"Keli je prošla kroz mnoge promene prošle godine i to bolne. Sada mislim da je spremna za novu romansu"

Ipak, voditeljka se nije dala prevariti pa joj je rekla: "Ko ti je to rekao? Gugl?"

Kada su premestili fotografiju na Rijanu Amosova je ponovno dobila inspiraciju:

"Ovo je jedna žestoka dama, perfekcionista. Mislim da je ona jedna veoma srećna osoba, a uskoro će biti radosti u njenom životu. Rekla bih da neka njena prijateljica očekuje dete. Vidim da će početi da se bavi humanitarnim radom, koji će joj promeniti život na neki način"

Ipak, da ne bude sve baš tako predvidivo voditelji su joj pokazali tri "tajne" zadnjice kojima je takođe neiscrpno predviđala konkretne situacije u budućnosti, a kasnije su te ličnosti bile i predstavljene.
Džeki Stalone - prvi rumpolog na svetu

Verovali ili ne, ova "disciplina" zove se rumpologija, a jedna od njenih prvih učenika bila je majka Silvestera Stalonea, devedesetdvogodišnja Džeki.

Otkako se pojavila u američkom Velikom bratu još 2005. godine, Džeki se smatra prvim rumpologom na svetu.

Ona veruje da je čitanje karaktera i budućnosti na osnovu zadnjice umetnost koja se praktikovala još u Vavilonu, Indiji, antičkoj Grčkoj i Rimu i na osnovu koje se predviđalo zdravlje, kao i budući uspeh pojedinca.

"Rumpologija je čitanje redova, linija, pukotina i nabora na zadnjici i božanskog karaktera pojedinca, kao i razumevanje onoga što se desilo u prošlosti, a vodi nas ka budućnosti", smatra ona.

Džeki Stalone kaže da leva i desna polovina zadnjice otkrivaju prošlost i budućnost. Desna strana otkriva šta se dešava u levoj hemisferi mozga, dok leva strana zadnjice predstavlja desnu.
izvor: Super žena
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар