Nedeljni horoskop 19-25. januar/siječanj 2014.

Horoskop za Nju i Njega, za narednu januarsku nedelju *  Bikovi, nazadno kretanje Venere vraća vas na stare situacije i daje vam prostor da završite ono što je ranije ostalo nedovršeno * Lepršava pozicija Merkura tera Bikove na pokret i planiranje putovanja...

OVAN

Ona: Mars sve vreme snažno deluje na vas tako da ćete imati utisak da vas mnogi ljudi pogrešno doživljavaju. Na emotivnom planu postoje veće tenzije jer imate potrebu da uslovljavate partnera. U svakom slučaju, trenutno ste u poziciji dominantnije osobe. Finansijski treba da naučite da budete štedljiviji što jedan Jarac može da vam pomogne. Dobar savet možete da dobijete od Vodolije ili Blizanaca.

On: Verovatno sve vreme osećate nemir koji vam stvara Mars što uopšte nije čudno, tako da samo treba konstruktivno da usmerite energiju. Mnogo toga vas nervira i sputava, ali na to treba da gledate kao test izdržljivosti. Podložni ste kritikama i ovaj period je pravi izazov da prevaziđete svoje negativne strane ličnosti. U ljubavi je zategnuta situacija i razmišljate da obnovite kontakt sa partnerom iz prošlosti.

BIK

Ona: Retrogradna Venera vas vraća unazad na stare ljubavi, emocije i osobe koje niste videli po nekoliko godina. Mars vam donosi mukotrpan rad na poslu. U ljubavi može da vam se dogodi neka vrsta fatalnog susreta gde ćete se snažno emotivno vezati za jednu osobu. Period je i dalje pogodan za putovanja, a mlađi Bikovi konačno će uspoeti da privedu studije kraju.

On: Nazadno kretanje Venere vraća vas na stare situacije i daje vam prostor da završite ono što je ranije ostalo nedovršeno. To može biti ljubavni odnos ili povratak na završetak nečega što je vama bilo od ključne važnosti. U dilemi ste u vezi jedne ponude za putovanje. Poslovno ovaj period može da vam padne teško jer ćete imati više obaveza nego što ste planirali.

BLIZANCI

Ona: Merkur u devetom polju možete da iskoristite za kontakte sa inostranstvom, ali i završavanje studija. Mlađi Blizanci osetiće da je povoljan period za učenje, dok će drugi upisati neki kurs. Na emotivnom planu vam se dešavaju razni turbulentni događaji, tako da je najbolje da ne reagujete burno.Na poslu treba da budete taktični ako sarađujete sa Vagom.

On: Lepršava pozicija Merkura tera vas na pokret i planiranje putovanja. Razvedeni Blizanci baš u ovom peirodu mogu upoznati drugog partnera. U ovom periodu vas ne drži mesto i potrebno vam je što više da se krećete. Bilo kakva promena ambijenta odgovaraće vašem temperamentu. Na emotivnom planu može da vas zaintrigira jedna Vaga.

RAK

Ona: Planate u osmom polju ukazuju daćete se mnogo više baviti finansijama u ovom periodu. Porodične nesuglasice su naglašene zbog uticaja Marsa i biće vam teško bilo kakve odnose da rešite mirnim razgovorima. U ljubavi predstavljavte pravi mamac i izazov za osobe suprotnog pola.

On: Mars iz Vage donosi vam jaku nervozu koja se ponajviše odnosi na neku porodičnu situaciju. Dobre planete u osmom polju donose povoljan period za sponzorstva ili bilo kakav vid nasledstva. Omiljeni ste među ženskim osobama i mnoge osobe će se emotivno vezati za vas.

LAV

Ona:  Sunce i Uran u lepom aspektu donose vam lep period za početak nove emotivne veze ili unapređenje postojećeg odnosa sa partnerom. Neke Lavice će ćak razmišljati o braku. Postali ste prava atrakcija gde god se pojavite i prija vam pažnja. Na poslu ste se ponovo ulenjili, a nerado slušate savete sa strane.

On: Zanimljiva pozicija Sunca čini vas veoma upadljivim i šarmantnim. Veoma ste interesantni za osobe suprotnog pola. Možete lako baš u ovom periodu da započnete novu romansu. Imate konflikte sa Ovnovima i Vagama, ali tvrdoglavo branite svoje stavove čak i kada niste u pravu.

DEVICA

Ona: Merkur u Vodoliji donosi vam dinamičan period na poslu. Pokazujete svoje potencijale i predtsvaljate pravi primer za druge. Nije isključeno da će neke Device dobiti ponudu o kojoj su maštale. Mnoge pripadnice vašeg znaka menjaju svoj način života ili ishrane. Prija vam bavljenje kulinarstvom.

On: Pozicija Merkura usmerava vašu pažnju ka poslu. Ovo je period u kome se vraćate radnim obavezama, a manje postajete posvećeni provodu i druženjima. Ako budete taktični na poslu, možete da napredujete. Ovo je idealan momenat da promenite neke loše životne navike koje su negativno uticale na vaše zdravlje. Udvara vam se atraktivna ženska osoba.

VAGA

Ona: Nestabilnost kroz koju prolazite zbog uticaja Marsa čini vaše dane rasejanim i neplaniranim. Osećate veliku energiju ali vas stalno nešto ometa i kvari vam planove. Trenutno ste rastrzani između želja i mogućnosti jer je potrebno mnogo više pažnje da posvetite stambenim ili pordoičnim probelmima. U ljubavi imate nerazjašnjene odnose iz prošlosti.

On: Nezavidna pozicija Marsa ne utiče dobro na vaše raspoloženje, pa ste često besni ili iritirani od strane mnogih osoba. Trpite pritisak i od strane partnera, koji u poslednje vreme nema mnogo razumevanja za vaše probelme. Ne bi bilo loše da počnete da se bavite nekim sportom.

ŠKORPIJA

Ona: Pošto je Mars sve vreme u vašem polju podsvesti treba da imate u vidu da u ovom momentu svi vaši strahovi isplivavaju na površinu i da vi predstavljate sebi najvećeg kritičara. Nemojte da budete strogi prema sebi jer trentutno sve deluje teže nego što jeste. Dobre planete u četvrtom polju vam dozvoljavaju da rešite pitanje stana i porodice.

On: Lepe planete u Vodoliji pogoduju bilo kakvim stambenim pitanjima, tako da ne bi bilo loše da preuredite prostor u kome živite. Mnoge osobe iz prošlosti sa kojima ste nekada nešto emotivno imali žele da razgovaraju sa vama. Mars vam dozvoljava da radite na psihološkim stranama svoje ličnosti i unapredite sebe.

STRELAC

Ona: Naglašeno treće polje onmogućava vam da ostvarite planove koje ste imali. Sada je pravi trenutak za realizaciju. U narednim danima možete da završite papirologiju ili isplanirate kraće putovanje sa osobom do koje vam je stalo. Primaćete lepe vesti ili čuti pozitivan ishod pregovora koji vam je bio značajan. Očekujete naplatu većeg novca koji kasni.

On: Sa planetama u Vodoliji mnogima predstavljate zanimljivu osobu za razgovor. Većini osoba koje srećete biće potreban vaš savet i mnogi će hteti da budu u kontaktu sa vama. Iz komunikacije sa jednom ženskom osobom može da vam se dogodi ljubav. Naravno, mnogi Strelčevi osećaj snažne emocije prema osobi koja im je prijatelj. Još uvek nije dobar trenutak za poslovne promene.

JARAC

Ona: Venera koja ide unazad donosi vam brojna poznanstva i susrete iz prošlosti. Mnoge pripadnice vašeg znaka se intenzivno provode poslednjih nedelja. Prija vam društvo i zabava. Planete u Vodoliji pogoduju vašoj finansijskoj situaciji. Možete lako da ostvarite novo partnerstvo za novac. Muškarac Vodolija pokušaće da vas fascinira svojim sposobnostima ili uticajem.

On: Mars iz desetog polja ne dozvoljava vam da mirujete na poslu nego vam stvara prepreke i konfrontacije. Iskoristite poziciju Marsa da nametnete svoje ideje umeso što se svađate. Mnogim ženskim osobama ste intrigantni. Razmišljate da obnovite staru ljubavnu vezu.

VODOLIJA

Ona: Sunce i Merkur u vašem znaku ukazuju da izlazite iz krize i ostvarujete novi početak. Za mnoge pripadnike vašeg znaka ovo znači izlazak iz anonimne faze u kojoj ste delovali iza senke i početak novog perioda sa dobrim odlukama. Očekuje vas povoljan ishod pregovora i mnogi pozivi koje ste priželjkivali ali nije bio pravi trenutak. Dobar je momenat za unapređenje emotivnih odnosa.

On: Vaša kreativna i inovativna energija konačno dolazi do izražaja. Postepeno osećate povratak pozitivne energije i dobar trenutak za realizaciju planova. Bićete dobar organizator i odličan je momenat da potpišete ugovore bilo kakve vrste. Na ljubavnom planu možete da očekujete novi početak ili mogućnost započinjanja zajedničkog života.

RIBE

Ona: Planete u dvanaestom polju nagoveštavaju da vam je potreban odmor ili da ste zbog posla zapostavili svoje zdravlje. Mnogo toga vam deluje nejanso i često ste zbunjeni. Imate nejasnu sliku o muškarcu koji vam se dopada. U ovom periodu lako možete da dobijate obećanja koja neće biti ispunjena. Pozitivan je momenat za putovanja u daleke krajeve.

On: Naglašeno dvanaesto polje pojačava vašu maštu, pa je odlično ako se bavite nekim umetničkim zanimanjem. U suprotnom, mnoge osobe mogu da vam deluju idealnije nego što jesu. Budite obazrivi sa poklanjenjem poverenja. Nije poželjno da s eupuštate u tajne emotivne veze. Posao mnogo više utiče na vaše raspoloženje, pa je poželjno da ne slušate pogrešne savete.

Izvor: Pressonline
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар