Nedeljni horoskop 12-18. januar/siječanj 2014.

Praznici lagano ostaju za nama, sem Pravoslavne Nove godine za one koji je proslavljaju, tako da se vraćamo redovnim obavezama, poslu, svakodnevici koja nije uvek inspirativna. Kakve su poruke zvezda za period od narednih nedelju dana?

OVAN



Ona: Mars, planeta akcije, ne dozvoljava vam da se odmarate čak i kada planirate da ne radite ništa značajno. Pozcija Merkura donela vam je nove obaveze i brojne kontakte sa prijateljima. Imate nejasnu situaciju u ljubavi i mnošto poslovnih obaveza. Slobodnim Ovnicama već neko vremena dopada se uspešan muškarac.

On: Dinamičan period u koji vas smešta Mars donosi vam brojne obaveze i konfrontacije, kako na poslovnom, tako na privatnom planu. Imate neizdrživu potrebu da svakome kažete otvoreno šta mislite. Ne trpite bilo kakve pritiske i kompromise. Period je povoljan za potpisivanje ugovora. Nije loše da poslušate prijateljski savet jedne Vodolije.



BIK



Ona: Pozicija Venere stalno vas stavlja u raskorak između onoga što biste želeli da radite i onoga što mislite da se od vas očekuje. Mars ne pogoduje vašem zdravlju niti atmosferi na poslu, pa treba da povedete više računa o tome. Treba da se usavršavate jer je deveto polje pokazatelj da ste spremni da naučite nešto novo. Mnoge pripadnice vašeg znaka odlučiće se na putovanje.

On: Naglašeno deveto polje vas navodi da usavršite dodatno svoje znanje, kao i da je došao momenat da naučite nešto novo. Mars vam stvara komplikacije na poslu, pa nemojte da se začudite ako budete imali konflikte sa saradnicima. Vodolija može da vam ponudi zanimljivu saradnju posredstvom koje možete više da zaradite.



BLIZANCI



Ona: Nova pozicija Merkura vam mnogo više odgovara pa ste blje raspoloženi. Imaćete priliku da otputujete. Ako ste mladi, odličan je trenuta da položite ispite. Naglašeno osmo polje ukazuje da je dobar trenutak za rešavanje pitanja nasledstva. Na emotivnom planu imate nejasne odnose sa jednom Vagom.

On: Bolja pozicija Merkura donosi vam period sa više aktivnosti i planova, pa čak i putovanja. Spremniji ste za pokret, akciju i bilo kakvu inicijativu. Verovatno osećate snažnu privlačnost prema osobi vazdušnog znaka, koja vam je pomalo neshvatljiva. Iskoristite period da naučite nešto novo ili upišite neki kurs.



RAK



Ona: Mars iz Vage stvara vam teret jer ste opterećeni porodičnim obavezama i osobama koje čekaju da vas sretnu. Verovatno nemate dovoljno vremena da ostvarite sve planove koje imate. Među mnogobrojnim kontaktima koje ćete imati u ovom periodu, dogodiće vam se i susret sa atraktivnim muškarcem.

On: Pod uticajem planeta iz Jaraca vi zračite neodoljivim šarmom. Mnoge osobe žele da budu u vašem društvu. Ovo je dobar trenutak ako želite javno da plasirate neku ideju ili plan. Mars vam narušava porodični mir pa ćete imati problema ili sa stanom ili sa osobom koja vam je bliska.



LAV



Ona: Proračunata pozicija Sunca ukazuje da sve što radite u ovom periodu mora za vas da bude smisleno i garantovano. Potrebno vam je da se osigurate, što se ponajviše odnosi na poslovne saradnike. Pozicija Merura ukazuje da dolazi do poboljšanja finansijske situacija i to posredstvom osobe koja je vazdušnog znaka ili podznaka. Imaćete novo poznanstno sa mlađim, šarmantnim muškarcem.

On: Pozicija Sunca ukazuje da ste u ovoj godini znatno više angažovani oko posla. Saradnja sa Jarčevima može da vam bude interesantna, dok ćete posredstvom Vodolije moći da zaradite veći novac. U komunikaciji ste veoma direktni i odsečni. Teško prhvatate tuđe ideje i sugestije što povremeno može da vam stvara probleme. Ne pretreujte sa hranom i pićem.



DEVICA



Ona: Merkur u šestom polju pogoduje vašoj poslovnoj situaciji, tako da možete da očekujete poboljšanje uslova rda ili novu mogućnost za zaposlenje. Nalazite se u znaimljivom emotivnom periodu kada srećete brojne muškarce i mnogi od njih vam se udvaraju. Iako vam prija pažnja, od ovog trenutka ćete više biti koncentirisani na posao.

On: Svi pripadnici vašeg znaka koji su čekali bolji poslovni period, sada trena da koriste takvu mogućnost. Saradnja sa Vodolijom može da bude konstruktivna. Merkur vas vraća na put vaših pravih obaveza. Ovo je vreme kada ćete više pažnje posvećivati svom zdravlju i ishrani.



VAGA



Ona: Retrogradna Venera uči vas da prihvatite neke porodične odgovornosti i obnovite odnose sa bliskim osobama. Mnogim pripadnicima vašeg znaka ovo će biti period koji donosi neki vid pomirenja sa bližnjima. Mnogo više vremena provodie u kućnom ambijentu. Period je nepovoljan za ljubavne odnose, a ako ste u vezi ili braku, prolazite kroz krize.

On: Naglašeno četvrto polje treba da iskoristite da rešite porodična i stambena pitanja. Mnogima pripadnicima vašeg znaka ne odgovara ova prevelika odgovornost sa kojom treba da se nose ali je došao trenutak da se porodica osloni na vas. Verovatno radie na nekom samostalnom poslovnom projektu koji se odlaže.







ŠKORPIJA



Ona: Sa planetama u Jarcu treba da poradite na svakoj papirologiji jer je dobar momenat za pregovore i potpisivanja papira. Pošto je Mars u Vagi vama konstantno nedostaje pokretačka energija iako osećate pojačanu nervozu. Ne treba da primate stvari lično jer trenutno preuveličavate sve probleme koje imate. Verovatno imate utisak da ni voljena osoba ne razume fazu kroz koju prolazite.

On: Mars u polju tajni doprinosi da se borite sa svakim posvesnim strahom koji imate. To je faza povlačenja u sebe. Zbog naglašenog trećeg polja mnoge osobe priželjkuju da vas sretnu ili čuju, ali nemaju jasnu predstavu kako se osećate. Jedna ženska osoba već nekoliko nedelja pokušava da uspostavi kontakt sa vama.



STRELAC



Ona: Proračunata pozciija planeta u Jarcu vas navodi da razmišljate kako da udvostručite zaradu. Merkur u trećem polju uslovljava susret sa novim muškarcem koji će vas osvojiti originalnim pristupom. Na poslovnom planu čekate bolji trenutak za realizaciju planova ali i naplatu novca koju vam je neko obećao.

On: Treba da iskoristite planete u drugom polju kako biste poboljšali svoju finansijsku situaciju. Merkur ukazuje da je dobar trenutak za pregovore i potpisivanje ugovora. Nije nemoguće da baš u ovom trenutku dobijete dokument koji vam je bio potreban. Očekuje vas novi ljubavni susret i poziv koji će vas obradovati.



JARAC



Ona: Uticajne planete iz vašeg znaka utiču da nadogradite sebe kao osobu i unapredite i svakom pogledu. Veoma ste uticajni u svakom društvu. Marsov izazovan uticaj stvara vam rasprave na poslu, pa ćete se stalno soećati kao da ste pritiskom. Nije loše da uključite svoj takmičaski duh na poslu jer možete lako da pobedite konkurenciju. Javće vam se stare ljubavi. Lep je period za dodatnu zaradu.

On: Sunce u prvom polju doprinosi da istrpite pritisak Marsa i dobro se organizujete čak i kada se u zategnutoj situaciji. Pravi je momenat da poradite na sebi i pokažete svoje potencijale. Saradnja sa Vagam na poslu može da bude otežana ali i prvai izazov za vas jer vi ne prihvatate bilo kakav poraz ili kompromis u ovom trenutku. Bivša ljubav želi da obnovite romansu.



VODOLIJA



Ona: Ulazak Merkura donosi vam plakšanje jer i sami shvatate da vam je racionalniji pogled na svet. Lakše ćete se izboriti sa preprekama jer Merkur doprinosi da sagledate situacije iz pravog ugla. Planete u dvanaestom polju i dalje ukazuju da ste povodljivi i skloni padanju pod uticaj osoba koje nisu iskrene prema vama. Nije poželjno da se upuštate u sumnjive ljubavne veze.

On: Iako su planete u dvanaestom polju i dalje prisutne, Merkur vam donosi period u kome ćete lakše donositi prave odluke. Sve vreme preirpitujete svoje odnose iz prošlosti, ali i odluke koje ste doneli. Veoma je važno da obratite pažnju kome poklanjate poverenje jer možete da naletite na osobe koje vas obmanjuju.



RIBE



Ona: Sa planetama u Jarcu stekli ste neka nova prijateljstva, ali i obnovili stara. Lep je period za druženje i najbolje ćete se osećati u krugu prijatelja. Finansijski ne treba da preduzimate nikakve rizične poteze. Na poslu možete da se pouzdate u jednog Jarca. Imate nejasnu predstavu o muškarcu koji vam je intrigantan ali tajnovit.

On: Kao i prethodnih dana, vi ćete nastaviti dobru atmosferu druženja sa novim i starim prijateljima. Biće vam drago da ostvarite nova poznanstva jer vam trenutno prija da širite kroug prijatelja. Preko ovih kontakata otvoriće vam se novi vidik u vezi sa poslovnom situacijom. Jarac će u ovom periodu učiniti uslugu za vas koja će vam značiti.

Autor: Press, Jelena Orlić
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар