Na kakav seks se pali njegov horoskopski znak?

Horoskop, izgleda, ima odgovore na sva pitanje. Pa tako, ako još niste shvatili koje su to seksualne čežnje vašeg dragog, evo male astro pomoći...
Ovan
Ovan ima veliku potrebu za adrenalinom. Najviše voli jutarnji sejs, a posebno zadovoljstvo mu pričinjavaju malo grublje igrice. Od mirisa se loži najviše na mošuš.

Bik
Erogena zona ovog horoskopskog znaka predstavlja vrat, tako da ako želite divlji seks znate na koji deo treba da se skoncentrišete. Još jedan plus ovog znaka je čokolada. Bikovi uživaju u ovom slatkišu koji je ujedno i jak afrodizijak.

Blizanci
Blizanci obožavaju seks igračke, a što se tiče samog čina uživaju u strastvenom brzom, kao i oralnom seksu.

Rak
Rak uživa u dodirima po stomaku i grudima. Voli seksualne uloge, a idealno mesto za seks mu je hotelska soba.

Lav
Lav kao i svaki pravi kralj životinja voli dominaciju i strast. Pravi je egzibicionista, uživa u dirty talk-u, grebanju, seksu na mestima gde postoji opasnost da ga uhvate... Takođe uživa i u pohvalama koje mu partner udeli.

Devica
Za devicu je karakteristična suzdržanost, međutim u krevetu ona pokazuje drugo lice. Najviše voli vezivanje, često koristi povez preko očiju, a lisice su joj na prvom mestu.

Vaga
Zadnjica predstavlja erogenu zonu ovog znaka. Uz to vaga obožava maskiranje u krevetu i igru uloga.

Škorpija
Škorpija nema problem sa diskretnošću. On će bez problema pristati na seks na javnom mestu, voli da isprobava razne stvari, obožava mističnost, tako da ćete ga neretko videti i sa maskom.

Strelac
Strelac je još jedan avanturistički znak. Vrlo lako se odlučuje na seks na javnom mestu, kao i za bilo koju seksualnu igru.

Jarac
Jarac mašta o seksu na "visini". Verovatno ste pomislili na razne mogućnosti, ali ako želite svom partneru rođenom u ovom znaku da priuštite najveće zadovoljstvo odvedite ga na zimovanje na neku planinu.

Vodolija
Vodolija uživa u dirty talk-u. Često vodi ovakve razgovore i obožava seks preko telefona. Fantazira o trojci i voli da koristi seks igračke.

Ribe
Erogena zona ovog znaka predstavlja stopala. Kada je reč o samom seksu, ovaj znak obožava da snima svoje seksualne igrice.
Autor: cosmopolitan
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар