Horoskop otkriva fetiše

Seksualne potrebe ljudi su različite, a varijacije u seksualnim interesima mogu da se prepoznaju i prema horoskopskim znacima. Astrologija daje odgovore na pitanja ko uživa u strasnim poljupcima, ko u korišćenju seksi igračaka, a ko u raznim seksualnim igricama.

OVAN
Ovan ima veliku potrebu za adrenalinom. Veliko mu je zadovoljstvo jutarnji seks, a užitak mu je još veći ako ga partner tokom seksa snažno povuče za kosu. Od mirisa ga najviše pali mošuš.

BIK
Ako biku želite da pripremite pravi vatromet u krevetu, strastveno ga ljubite po vratu koji je njegova erogena zona. Obavezno pri ruci imajte čokoladu, koju pripadnici ovog znaka obožavaju, jer je ujedno i snažan afrodizijak.

BLIZANCI
Blizance najviše uzbuđuje oralni ili brzi seks. Međutim, pali ih i upotreba seksualnih igračaka.

RAK
Rak obožava partnerove dodire po grudima i stomaku. Uživa u preuzimanju seksualnih uloga, a najveći užitak mu je seks u hotelskoj sobi.

LAV
Lav je kao i svaki kralj pravi egzibicionista. Uzbuđuju ga ljubavni ugrizi, dirty talk, grebanje, seks na plaži i naravno, komplimenti koje mu daje partner. Lavovima uviek prija kada ih ljude hvale.

DEVICA
Devica, koja je inače u drugim životnim prilikama suzdržana, u seksu se u potpunosti oslobađa. Ona obožava sve oblike vezanja. Često koristi povez preko očiju, a lisice su joj omiljena igračka.

VAGA
Erogena zona vage je guza, i ona uživa u dodirima po ovom delu tela. Pored toga vaga rado oblači razne seksualne kostime.

ŠKORPIJA
Škorpija će se bez razmišljanja odlučiti za seks u vodi ili na javnom mestu. Ona voli da isprobava različite stvari, a posebno obožava mistiku, zbog čega često lice prekriva maskama.

STRELAC
Avantura je strelčevo drugo ime, pa to važi i za njegove fetiše. On će se bez razmišljanja odlučiti za seks na javnom mestu. Predložite mu bilo koju seksualani igru i on će pristati na sve.

JARAC
Jarac mašta o seksu na "visini". Verovatno ste pomislili na razne mogućnosti, ali ako želite svom partneru rođenom u ovom znaku da priuštite najveće zadovoljstvo, vidte ljubav se na planini.

VODOLIJA
Vodolija obožava grupni i telefonski seks i prljave razgovore. Pripadnici ovog znaka takođe vole seksualne igračke.

RIBE
Ribama su stopala erogena zona, posebno prsti. Ribe su ljubitelji voajerizma i obožavaju da snimaju svoje seksualne igrice.

Autor: index.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар