Baba Vanga - poslednje poruke: Stiže bolest gora od side!

Velika poplava koja stiže već na proleće doneće reku leševa, a kad pomislimo da je najgora noćna mora prošla, stiže strašna bolest! Biće gora od side, a pokosiće muškarce. Predviđanja od kojih se ledi krv u žilama svetu je otkrio ukrajinski putnik i biznismen Anatolij Lubčenko.

Anatolij Lubčenko je proveo neko vreme s legendarnom bugarskom proročicom Vangelijom Gušterovom, poznatijom pod imenom Baba Vanga, neposredno pre njene smrti. Lubčenko je zapisivao od reči do reči svaku njenu viziju.

Nije poznato zašto je o svemu ćutao 17 godina.

Međutim, mnogi se slažu da je tajne koje mu je otkrila starica slobodno mogao i dalje držati za sebe.

– Ploviće reka leševa – slikovita je najava prolećne poplave, za koju nije rekla gde će tačno biti. Razni vidovnjaci smatraju da je tu reč o više poplava koje će zadesiti svet nakon otapanja snega i odneti mnogo ljudskih žrtava.

Te i druge detalje o predviđanjima najpoznatije svetske vidovnjakinje objavio je Radio Ukrajina, koji program emituje iz Kijeva.

Hiljade slušalaca panično su počele zvati redakciju radija nakon što su čuli predviđanja o novoj pošasti, goroj od side.

Navodno će zaraženi umirati u strašnim mukama, a telo će im biti puno gnojnih čireva.

Iako je rečeno da će bolest uglavnom napadati muškarce, zvale su hiljade uplašenih žena koje su zahtevale da im otvoreno kažu je li reč tek o emisiji za privlačenje pažnje ili su stvarno u pitanju crna predviđanja Baba Vange, u koja mnogi veruju.

Slepa proročica, koja je umrla 1996, predvidela je mnoge svetske katastrofe.

Najavila je početak Drugog svetskog rata, napad na Svetski trgovinski centar u Njujorku 11. septembra 2001. godine, raspad SSSR-a, smrt princeze Dajane i vlastitu smrt 11. avgusta 1996. godine.

Kad su je pitali kako sve zna, rekla je da to dobija od nevidljivih bića koja joj šalju informacije o prostoru i vremenu. Saznavši za njene sposobnosti, za Vangin rad zainteresovale su se bugarske tajne službe. Po savete joj je dolazio i bugarski predsednik Komunističke partije Teodor Živkov, a bugarskom kralju Borisu III rekla je tačan datum smrti.

Firer je navodno od baba Vange otišao ljut jer mu je predvidela neslavan kraj tokom Drugog svetskog rata.  Šta je predvidela Staljinu, zbog kojega je dva puta putovala u SSSR, zapisano je u dokumentima KGB-a koji još nisu dostupni javnosti.

Sredinom 1960-ih godina Vangu su posmatrali na Institutu za sugestologiju na Bugarskoj akademiji nauka.

Dali su joj kancelariju u kojoj je primala klijente, a sva njena predviđanja beležili su naučnici. Navodno je pogodila u 80 posto slučajeva, pogotovo kada se radilo o utvrđivanju sudbina nestalih nakon Drugog svetskog rata. Uspešnost drugih proroka nije bila veća od 20 posto. Prema nekim njenim proročanstvima, čovečanstvu se ne piše dobro. Slediće brutalni ratovi u kojima će se koristiti nuklearno oružje, a zarazne bolesti kositće preživele.

O njenim najnovijim proročanstvima ne zna se mnogo jer o tome nisu razgovarali, ali tvrdi kako je bolje biti na oprezu i veruje kako je moguće da će se ostvariti.

(dnevno.rs)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар