2014. godina konja i broja sedam!

Konj prema kineskom horoskopu predstavlja volju za životom, pustolovinom i snažnu samosvijest. Slijedi nam uzbudljivo razdoblje.

2014. godina bit će u znaku broja sedam i sa sobom će donijeti puno nepredviđenih događanja i situacija nabijenih adrenalinom. U novoj godini trebali bi, prema pisanjima numerologa, postati svjesni destruktivne prirode i opasnosti u svijetu krajnosti. U svim životnim područjima ljudi će težiti okupljanju i zajedništvu.

Zašto je 2014. u znaku broja sedam - jednostavno je 2+0+1+4 jednako sedam.

Broj 7 inače je dobar sudbinski broj. Riječ je o broju mislioca i tragača tako da će u 2014. godini dio cilja biti razmišljanje i traženje. Broj 7 je tragač, mislilac, tražitelj istine i uvijek pokušava razumjeti temeljne, skrivene istine. Broj se povezuje sa svjesnošću da ništa nije onako kako se čini i da je stavrnost često skrivena iza iluzija.

U kineskom horoskopu iduća će godina biti godina konja koji predstavlja volju za životom, pustolovinom i snažnu samosvijest. Slijedi nam uzbudljiva godina, godina prilika koje svatko mora zgrabiti na vrijeme ako želi imati prosperitetnu godinu. Idućih 12 mjeseci biti će razdoblje nastanka novih stvari, originalnih ideja i projekata kojima će dorbo doći samopouzdanje i želja za napretkom koji bi u 2014. trebali obilježiti živote mnogih.
(Dnevnik)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар