Tarot prognoza za 2014. godinu

Tarot je tajanstveni špil karata nepoznatog porekla, mada se kao najčešći izvor pominju Italija, Egipat i Francuska. Neki istraživači  postavljaju hipotezu po kojoj su Templari preuzeli ove simboličke pločice od tajnog bratstva Druza u Libanu. Tarot započinje sa egipatskim piramidama, put ga vodi preko Balbeka, Akre sve do Pariza, stecišta reda Templara. Bibliotekar u Ministarstvu obrazovanja u vreme vladavine Napoleona piše da su najveće naučne tajne bile ugravirane na malim tablicama tarota...

 

Pa da se malo zagledamo u poruke tih karata za narednu, 2014. godinu:

"Prema tarotu 2014. je godina broja 7 i simbolizuje kartu Kočije.

Prvi deo 2014. godine biće veoma emocionalno razdoblje, u kome će akcenat biti stavljen na porodicu, decu, sigurnost i zaštitu.

Drugi deo godine može doneti uzburkanost u svakom području života. Tokom 2014. godine naši planovi nesumnjivo imaće objektivni smer. Možemo okrenuti tešku situaciju u našu korist obraćajući pažnju na određene tendencije, primjenjujući ih na svoje životne okolnosti, delujući na dobro promišljen način.

Praktično, svaka nova situacija u našem životu 2014. godine zasigurno će istovremeno imati svoje dve strane. Odnosno, delovaće kao upozorenje i jedan savet.

U svakom slučaju, dovitljive osobe će biti u mogućnosti da iz toga izvuku korist. Drugim rečima, predstojeća godina može nam doneti puno sreće i mnoge osobe doživeće neočekivane poslovne promene, koje će se kasnije odraziti i na ostale životne tokove. To će ujedno biti i najvažniji koncept  u 2014.

Na globalnom nivou, moguća su negativna dešavanja tokom marta meseca, u Indiji, Kini, Japanu, Indoneziji. Ovo se može odnositi na vremenske nepogode i potrese."
(Izvor: astrofon21)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар