Praznični dvonedeljni horoskop: 26. decembar 2013. - 9. januar 2014.

Na raskrsnici dveju godina, pogledajte poruke zvezdanog neba za period izmedju 26. decembra 2013. i 9. januara 2014. godine. I, iskreno se nadamo da 2014. neće biti srećna samo dok se čeka...


OVAN

Početkom ovog perioda platite neke zaostale obaveze i završite poslovno što više možete. Naklonjene su vam osobe na položaju. Do vas dolaze neke interesantne informacije koje bi doduše tek trebalo da se potvrde. Ali, sve vam to uliva neku nadu da je promena koju priželjkujete moguća. Emotivni deo je relativno stabilan. Ako ste sami - obnavljate neke kontakte jer tu znate šta možete da očekujete. Prioritet je da se opustite u danima nakon Nove godine, pa će tako i biti. U zdravstvenom delu povedite računa o grlu i oscilaciji krvnog pritiska ili padu šećera.

BIK

Pritisle su vas neke obaveze koje niste stigli da završite u prethodnom periodu. Samo budite strpljivi pošto postoje izvesne procedure koje morate da poštujete. Verovatno duže ostajete na radnom mestu da biste sve završili. Neko pokušava da vas zaseni, ali u tome verovatno neće uspeti. U emotivnom delu obnavljate neke kontakte sa osobom koja je fizički privlačna i sa bitnom razlikom u godinama ili statusu. Zauzeti će se vratiti na neki problem iz prošlosti koji tišti oboje. Rešićete ga jednom za svagda i mirno provesti praznike. Zdravstveno vas opterećuje neki stari hronični problem, pa ne bi bilo loše da odete na zdravstvenu kontrolu.

BLIZANCI

Vi biste sve da rešite od jednom - emotivne dileme i poslovne probleme koji vas tište. Za neke stvari je potrebno vreme, a vas ta neizvesnost ubija. Svakako će nešto početi da se popravlja ili definiše. Možete da očekujete podršku rođaka ili prijatelja koji žive u drugom mestu. Finansijski ste se istrošili u prethodnom periodu pa to može da vas brine. Ali, sledi vam neočekivani priliv koji će vam popraviti raspoloženje. Emotivni deo vam za sada ostaje enigma. Pojavljuje vam se neko ko liči na osobu za koju ste bili jako vezani. Zdravstveno povedite računa o sinusima i ishrani.

RAK

Naglašena je gužva kako u poslovnom delu tako i u emotivnom. Ne znate na koju stranu pre da se okrenete. Svakako posao treba da vam bude prioritet pošto većina rešava nešto bitno. Inače vam je sledeće godina puna poslovnih oscilacija pa bi trebalo iskoristiti sve moguće prilike. Interesantni kontakti će se nizati. U emotivnom delu imate mogućnost da birate. Jedna mlađa osoba se spontano uključuje u vašu svakodnevicu i vi sve više razmišljate o njoj. Zauzeti će se dobro ispomagati. Svakako vam prijaju zajedničke aktivnosti a moguć je i put. Toplo se obucite pošto ste skloni prehladama.

LAV

Ovo je doba godine kada vi pravite retrospektivu i „tražite da budete optimistični“. Sve ono što je pred vama vam deluje nekako neizvesno. I jeste tako - biće promena koje trenutno ne možete da predvidite, ali vi ste jedan od srećnijih znakova u zodijaku. Nemate potrebu da brinete nešto daleko unapred. Poslovno ste cenjeni i uvažavaće se vaše mišljenje. Povoljno vam je udruživanje sa dve osobe iz vašeg okruženja. U emotivnom delu flertujete, a to može izazvati partnerovu ljubomoru u slučaju da ste zauzeti. Samo to ne radite očigledno i sve će biti uredu. Slobodne očekuje prijatno iznenađenje.

DEVICA

Napokon dolazite do nekih informacija i završavate nešto u poslednjem trenutku. Sve ono što je pred vama u narednoj godini vam se čini optimističnije. Svakako ste ostavili tešku godinu iza sebe. U ovim danima će vas prijatno iznenaditi kontakti sa mlađim ili obrazovanim ljudima koji će vas se setiti. Neke dileme ipak ostaju u emotivnom delu. Za sada ništa ne odlučujte kojeg god da ste statusa. Flertova će biti i to vam podiže samopouzdanje. Opet vi sami niste sigurni šta bi vam tačno prijalo, a niste znak koji ume tek tako da se opusti. Zdravstveni deo je stabilniji.

VAGA

Za vas je od decembra krenuo veoma dinamičan period. Prioritet vam je da povedete računa sa kim ćete se udruživati (poslovno i emotivno). Samo jedna greška i sve će pasti kao kula od karata. Oslonite se na unutrašnje osećaje i ne tražite savete oko vama bitnih stvari. Poslovno se naglašavaju pozitivne stvari za vas, ali za tu promenu je potrebno još da sačekate. U emotivnom delu privlačite poglede perspektivnih ili uspešnih osoba. Javlja vam se i neko iz prošlosti. Za sada balansirajte i uživajte u oba kontakta. Zdravstveno povedite računa o donjem delu kičme.

ŠKORPIJA

Nastavićete nekim ustaljenim ritmom koliko god da priželjkujete neke bitne promene. Vaša energija je u blagom padu pa vam je potrebna podrška prijatelja. Svakako bi trebalo da je tražite pošto u proteklom periodu niste pokazali svoje potrebe. U emotivnom delu mnogima slede prijatna iznenađenja. Vreme je da neke stvari ostavite iza sebe, simbolički ili bukvalno. U novu godinu ulazite sa nekim optimizmom - samo ostanite dosledni onome što ste „zacrtali“. Prijatni trenuci su vezani za porodicu i bliske prijatelje. Već izvesno vreme vam je imunitet u padu pa se time pozabavite.

STRELAC

Poslovno ne biste mogli da se požalite, ili je bar tako kod većine. Ovi dani prolaze u gužvi, novim ponudama i velikim planovima. Na vama je da proberete šta je to što bi vam bilo interesantni i profitabilno. Mnogi se neće odmoriti tokom praznika, ali ako radite sigurno će vam se to isplatiti. U poslednjem trenutku pravite neke planove ili ih menjate. Svakako vam neće biti loše pošto imate dobro društvo. Emotivni deo je pomalo haotičan, kog god da ste statusa. Ali nije sada vreme da bilo šta rešavate. Opustite se i uživajte u strastvenom delu odnosa.

JARAC

Nekako su sve oči uprte u vas tokom ovog perioda. Vi odlučujete o nečemu ili nekome. Važite za odgovoran znak koji sa obe noge stoji na zemlji, tako da to ne bi trebalo teško da vam padne. Lako ćete se snaći i prestrojiti šta god da odlučite. Imate pozive sa mnogo strana za druženje, gde slede i interesantni poslovni kontakti. Imaćete problem da se „isključite“. Ali, nije to loše - isplatiće vam se. Može vam se vratiti neki dug i to će vas obradovati. U emotivnom delu mislite o nekome iz prošlosti. I slučajan susret pokreće sve. Zauzeti mogu planirati proširenje porodice ili prostora.

VODOLIJA

Vama su prethodni dani bili nekako teški i sa zadovoljstvom očekujete praznike i vreme da se opustite. Ne želite da razmišljate daleko unapred. Ipak vam se po glavi motaju razni planovi. Setićete se nekih osoba s kojima ste zahladneli odnos, a koje mogu da vam pomognu. U emotivnom delu i dalje imate potencijal za ulazak u veoma interesantnu vezu. To je nešto što će biti tajno ili je to osoba koja ne živi blizu vas. Strasti bukte, a vi se prepuštate trenutku. Ovo važi i za zauzete pripadnike znaka, ali pazite da ne budite otkriveni. Flert će vam svakako prijati.

RIBE

Mnoge okolnosti koje ne zavise od vas će se pokrenuti i ići vam u prilog. Neko menja svoje mišljenje, a samim tim i priču koja vama odgovara. Pravite odlične kontakte i ostvarujete nova i prijatna prijateljstva. Opustićete se tokom praznika i uživati u društvu vama prijatnih osoba. Neka prijateljstva mogu da se obnove i greške da se priznaju. Preko prijatelja dolazite i do interesantnih emotivnih kontakata. Za sada verovatno balansirate. Zauzeti žele proširenje porodice i buđenje romantike u odnosu.

Astrolog Vladimir Vlajić / Izvor: Novi magazin
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар