Nedeljni horoskop 15-21. decembar/prosinac 2013.

Do kraja 2013. godine preostalo je tek još nešto malo više od dve nedelje. Vreme je planiranja novogodišnjeg slavlja, ali za mnoge istovremeno i svodjneje računa...

OVAN

Ona: Zbog uticaja Marsa osećate pojačanu nervozu u svakodnevnim situacijama. Veoma teško prihvatate bilo kakve savete, a naročito zahteve od strane partnera. Ako sarađujete sa Vagom, odnos će bii otežan. Sa Strelčevima i Jarčevima imate priliku da ostvarite dobre pregovore. Dobar je trenutak da zhatevate veću zaradu na poslu.

On: Lepe planete u devetom polju možete da iskoristite za putovanja, ali i za usavršavanje. Stres koji osećate posledica je uticajam Marsa i kvarenja vaših planova. Ne treba da se iznenadite ako vam mnogo toga bude delovalo nelgično u ovom periodu. Ako ste u dužoj vezi ili braku, treba da pokušate da pronađete zajednički jezik sa partnerom.


BIK

Ona: Venerin lep aspekat treba da iskoristite na poslu i ostvarite saradnju sa inostranstvom. Zbog pozicije Merkura želite što više matrijalno da se osigurate. Dobar je period za nasledstvo ili neki vid sponzorstva. Preko posla možete da upoznate jednu šamrnatnu Vagu koja će vam privući pažnju.

On: Veneru u devetom polju mnogi Bikovi iskoristiće za putovanja, dok će ostali svoju pažnju usmeriti ka saradnji sa inostranstvom. Ako ste slobodni, lako može da vam se dogodi romansa na putovanju. Racionalni stavovi teraju vas budete proračunati u ljubavi jer niste tek tako spremni da se prepustite emotivno.


BLIZANCI

Ona: Merkur u sedmom polju donosi vam mnoge pogodnosti tako da ćete biti zapaženi ua javnosti. Ako ste u dužoj vezi, razmišljaćete o braku. Udvarača vam neće nedostajati jer će mnogi muškarci da se bore za vašu nakalonost. Period je dobar za nasledstvo. Na poslu ćete sa Vagama i Škorpijama morati da budete taktični.

On: Naglašeno sedmo polje ukazuje da ste rado viđena osoba gde god se pojavite. Na osnovu ličnog šarma možete mnogo toga da postignete. Iskoristite dobru sedmicu za pregovore. Možete lako da budete u dilemi između dve ženske osobe koje su vam podjednako interesantne. Na poslu je potrebno da ulažete mnogo više truda nego što ste očekivali.


RAK

Ona: Dobre planete u šetom polju iskoristite za napredovanje na radnom mestu. Sada je momenat kada možete da očekujete napredak ili povećanje zarade. S Strelčevima ili inostranim saradnicima možete da uspostavite dobru saradnju. Od kraja nedelje provodićete više vremena sa osobom do koje vam je stalo. Pošto je vaša godina imate utisak da nemate dovoljno vremena za sve što želite da postignete.

On: Jupiter i Saturn u kombinaciji donose vam napredak u svakom pogledu. Sve ono što ste čekali proteklih godina može lako da se realizuje u narednih nekoliko meseci. Uran vam donosi promene u karijeri, tako da je moguća promena delatnosti ili zanimanja. Spremni ste za proširenje porodice i veću odgovornosti.


LAV

Ona: Sunce u petom polju deluje pozitivno na vas, pa osećate pokretačku eneriju zbog koje mnogi žele da budu u vašem društvu. Glavni ste organizator zabava i provoda. Biće vam teško da se odlučite za samo jednog muškaraca jer će ih biti više u ovom periodu. Od kraja nedelje ulazite u period u kome ćete više biti posvećeni poslu i novčanoj zaradi.

On: Sa Suncem u Strelcu osećate optimizam i novu pokretačku energiju tako da ste rado viđen gost na mestima za zabavu. Vi ste osoba koja je zadužena za dobru atmosferu. Ako ste slobodni, lep je trenutak za početak nove romanse. Mnogim ženma ćete biti privlačni i neodoljivi. U drugom delu decembra očekuje vas više akcija na poslu i mogućnost napredovanja u karijeri.


DEVICA

Ona: Sa Merkurom u četvrtom polju vi se savim dobro osećate u kućnom ambijetnu. Ovo je prilika za rešavanje nekih stambenih i porodičnih pitanja. Uz to, možete da realizujete neki samostalan biznis. Treba da budete oprezni sa finansijama jer vam Mars donosi veće troškove. Kraj nedelje donosi vam poboljšanje odnosa sa osobom do koje vam je stalo.

On: Sa planetama u Strelcu vi ste orjentisani ka porodici. Verovatno treba da rešite pitanje stana ili odnos sa jednom bliskom osobom. Uticaj porodice na vas u ovom period je veliki. Imate prijateljsku podršku osoba vodenog znaka. Jarac sve vreme želi da flertuje sa vama. Moguća je promena mesta stanovanja.


VAGA

Ona: Venera u četvrtom polju ukazuje na određene životne prekretnice, tako da nije isključeno da se nalazite između dve odluke ili faze. Mars vam pravi smetnje, pa ste stalno na ivici svađe sa raznim osobama što vam bespotrebno oduzima energiju. Ako ste u dužoj vezi, imaćete problem u komunikaciji sa partnerom.

On: Mars u Vagi uveliko utiče nas vas, pa ste rasejani i spremni za radiklane odluke. Probudili ste se iz uspavane faze i spremni mnoge odluke da donesete preko noći. Ovaj aspekat vas tera da istrajete u svemu što radite, što je povoljno za neodlučnost koji inače posedujete. Venera vam omogućava da rešite porodično i stambeno pitanje.


ŠKORPIJA

Ona: Saturnov dobar aspekat ukazuje da je vreme da dobijete ono što ste zaslužili. Vaš napor i energija koju ste ulagali poslednji meseci će vas se vratiti u vidu „poklona“ koji vam daje Saturn. To može označiti emotivan napredak ili poslovan prosperitet. Dobre planete u drugom polju vam donose poboljšanje finansija. Idealan je trenutak da porazgovarate sa partnerom o onome što vas muči.

On: Mars u dvanaetsom polju je psihološki aspekt koji uslovljava razne vidove ličnog preispitivanja. Iako osećate promene raspoloženja, Saturn vam donosi period u kome možete da napredujete. To iako ide sporije, neće vas zaobići. Partner vas verovatno nagovara na neku odluku, a vama je teško bilo čemu da se prilagođavate. Iako brinete zbog finansija, period je više nego povoljan.


STRELAC

Ona: Dobar uticaj planeta donosi vam priliku da reagujete brzo, pravovremeno i završite sve obaveze na vreme. Bićete dobar organizator i imaćete odlične ideje. Prijaće vam pažnja koju dobijate od više muških osoba jer će u ovom mesecu mnoge osobe želeti bolje da vas upoznaju. Iako brinete na poslu zbog finansija, situacije će biti povoljna. Lep je period za putovanja u inostranstvo.

On: Iako Uran deluje na vašu planetu Jupiter tako da vam se stalno menjaju planovi i odluke, uspećete da završite sve obaveze u ovom periodu. Dobar je momenat da pregovore, papirologiju i obavljanje razgovora. Oko vas će u ovom periodu biti puno ljudi koji će želeti da budu u vašem društvu. Iznenadiće vas pojavljivanje raznih ženskih osoba koje će priželjkivati da ih izvedete na sastanak.


JARAC

Ona: Venera u prvom polju donosi vam razne romantične trenutke. Otvorili ste svoje srce i mnogo ste sprmeniji da pokažete svoja osećanja. Uz planete u Strelcu sumnjate u svoje poslovne saradnike, što i nije tako loše jer mogu biti neiskreni prema vama. Mars vam stvara konfrontacije sa Vagama na poslu, pa se trudite da ne rasipate energiju na besmislene stvari.

On: Pošto je Mars u desetom polju povremeno ste rastrzani zbog posla i porodice, pa jedno od toga dvoje mora da trpi. Zbog uticaja Marsa i planeta u Strelcu povremeno ćete gubiti samopouzdanje , tako da imajte u vidu da je to više lični osećaj nego što je realno. Sa druge strane, Venera ukazuje da vam na ljubavnom panu cvetaju ruže jer vam Venera donosi lepe trenutke.


VODOLIJA

Ona: Pod uticajem Venere u polju tajni treba da budete obazrivi sa kim se upuštate u emotivnu vezu. Vama su privlačne osobe koje su misteroozne ili skrivaju neku tajnu. Možete lako da se krećete po nekim tajnim društvima ili organizacijama. Imate širok krug prijatelja i treba da iskoristite njihovu podršku na poslovnom planu. Skloni se donošenju nepromišljenih odluka.

On: Zanimljive postavke u dvanaestom polju stavljaju vas u sedište raznih afera i intriga, tako da budite oprezni kome poklanjate poverenje. Na poslu očekujete preokret, ali usled svoje netaktičnosti možete sami sebi da upropastite šanse. Budite racionalniji i razmislite dva puta pre nego što donesete odluke zbog kojih biste mogli da se kajete.


RIBE

Ona: Kreativna energija Neptuna vas motiviše da budete koncentrisani na poslovne projekte. Imate razne ideje koje sada možete da realizujete. Prijatelji su uporni da vas upoznaju sa jednim muškarcem. I dalje maštate o osobi koja je na većoj poziciji od vas. Finansijski nije povoljan period.

On: Planete u desetom polju donose vam aktivan period na poslu sa mnoštvom obaveza. Saradnja sa pojedinim osobama vam neće odgovarati ali je svakao momenat da pokažete svoje sposobnosti. Udvaraju vam se osoba koje su vam prijatelji, ali i osobe koje srećete preko posla.
Izvor: Pressonline
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар