Nedeljni horoskop 1-7. decembar/prosinac 2013.

Prva je nedelja poslednjeg meseca u ovoj godini. Decembar nas je "iznenadio" hladnim vremenom, koje ne bi smelo da utiče na vaš entuzijazam, a kakve vam poruke za sledećih sedam dana upućuju zvezde, proverite i nedeljnom horoskopu.

OVAN(21.3.-20.4)

Posao - Tokom ovog perioda bićete veoma raspoloženi da se družite i razgovarate sa saradnicima. Ukoliko se bavite privatnim poslom, budite potpuno bezbrižni, bar kada je novac u pitanju. Na finansijskom planu zaokružujete jedan veoma važan period, a očekuju vas i dva značajnija dobitka. Ako ste nezadovoljni platom, vreme je da potražite novi posao.

Ljubav - U prvoj polovini nedelje imaćete utisak kao da ste počeli da se približavate ljubavnom ostvarenju, jer ćete ući u vezu sa stabilnom osobom, dobrog porekla. Ali, i druge veze koje započnete u ovom periodu biće uspešne. Period je izuzetno povoljan što se tiče ljubavi, jer će vam sve ići lakše nego tokom prethodnih meseci.

Zdravlje - Povedite više računa o tome šta jedete. Čaša tople vode ujutru čim ustanete povoljno bi delovala na vaš stomak.


BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Na poslu vas i dalje prati sreća, a tokom ovog perioda ostvarićete bolji odnos sa pretpostavljenim. Poslednji je trenutak da se posvetite onome što je vama značajno. Kada je reč o finansijama, očekuje vas mnogo bolji period, jer ćete biti u prilici da uvećate prihode radeći neki privatni posao.

Ljubav - Za većinu predstavnika ovog znaka tajna veza će imati najznačajnije mesto. Ukoliko je u takvoj vezi došlo do razmirica sa partnerom, možda čak i do razdvajanja, ovaj period će im omogućiti da se pomire i nastave priču. Najlepše ljubavne trenutke možete da doživite sa Bikom, Devicom ili Jarcem. U vaš život se vraća markantna, ali pomalo "opasna" osoba, sa kojom ste nekada bili u vezi. Period je izuzetno povoljan za Bikove koji su braku jer ih očekuju harmonični porodični odnosi.

Zdravlje - Povremeni problemi sa grlom i disajnim putevima.


BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Sve što budete radili u tajnosti doneće najbolje rezultate, a ukoliko imate poslovne kontakte sa inostranstvom, očekuje vas izuzetno uspešan službeni put. Privatni preduzetnici mogu se nadati brzom i uspešnom finansijskom oporavku, ali pravi je trenutak da i ostali predstavnici ovog znaka iskoriste neku povoljnost koju su u ranijem periodu propustili.

Ljubav - Tokom narednih dana pratiće vas optimizam koji najavljuje lepa dešavanja u ljubavi, bez obzira na to da li ste u vezi, braku ili usamljeni. Uskoro ćete biti u prilici da birate između dva ili više partnera. Međutim, posebno mesto u vašem srcu imaće osoba sa kojom postoji velika razlika u godinama. Moguće je obnavljanje veze sa partnerom, ukoliko je rastanak trajao duže od mesec dana.

Zdravlje - Izuzetno dobro se osećate.


RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Do kraja nedelje uspećete da ostvarite sve što ste nameravali, a u tome će vam najviše pomoći saradnici i prijatelji. Ukoliko tražite posao, verovatno ćete se zaposliti, mada izbor neće biti po vašoj volji. Povoljan preokret, odnosno uvećanje prihoda očekuje vas i kada su finansije u pitanju, ali uz više rada i prekovremenog posla.

Ljubav - Posredstvom bliske osobe doći će do novog poznanstva, doživećete prelepo iznenađenje i nezaboravne trenutke već pri prvom susretu. Ukoliko ste usamljeni i u ovom periodu planirate putovanje, verovatno ćete upoznati zanimljivu osobu. Takođe vas očekuju burni događaji sa uniformisanim osobama ili sportistima. Ovaj period je povoljan za Rakove koji su u braku.

Zdravlje - Iako ćete biti zadovoljni i lepo raspoloženi, potrebno vam je više sna.


LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Za vašu karijeru ovo je veoma značajan period. Sve ono na čemu ste radili tokom proteklih dana trebalo bi što pre da završite. Bez obzira na to čime se bavite, bićete u situaciji da birate između dve podjednako dobre mogućnosti. Novac od karijere polako, ali sigurno pristiže.

Ljubav - Preko posla kojim se bavite doći će do interesantnog kontakta sa osobom koja je zauzeta. U dugotrajnim vezama došao je trenutak za dugoročne planove, a neki pripadnici ovog znaka već su započeli zajednički život sa partnerom. Najbolji kontakt ćete ostvariti sa partnerom vazdušnog znaka, kao što su Blizanci, Vage ili Vodolije. Radi se o energičnoj osobi koja voli sport. Posle dužeg perioda, Lavovi koji su u braku najzad će uspeti da nađu zajednički jezik sa partnerom.

Zdravlje - Problemi sa desnima i zubima.


DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Pred vama je period koji donosi stabilnost, jaku volju za dokazivanjem, ali i želju za komunikacijom sa osobama koje dele vaše mišljenje. Nervoza i napetost koji su vas pratili poslednjih meseci u potpunosti će nestati. Nesebičnu podršku ćete imati od žena, a u drugoj polovini nedelje ponovo ćete imati priliku da ostvarite nešto što ste u proteklom periodu propustili.

Ljubav - Device koje su imale probleme u vezi ili u braku, tokom ovog perioda uspeće da prevaziđu. Ukoliko ste rastavljeni od partnera, u predstojećim danima imaćete više sreće, ali morate da budete strpljivi. Jedna starija osoba ne odustaje od vas, a vi ste zainteresovani za drugu, izuzetno šarmantnu osobu.

Zdravlje - Puni ste elana, ali bilo bi dobro da prekontrolišete štitnu žlezdu.


VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao – Tokom ovih dana trebalo bi da prikupljate što više informacija, ukoliko želite da vaše poslovne ideje budu prihvaćene. Sigurnim putem idete ka ostvarenju svojih planova, a u svemu ćete imati pomoć i podršku bliskih i dragih osoba, naročito žena. Nadajte se dobroj finansijskoj situaciji. Sve nekako ide nabolje.

Ljubav - Ljubav vam je naklonjena. Odlazak na neko putovanje mogao bi vam doneti ljubav sa osobom koja nije iz vašeg mesta. Takođe, posredstvom rođaka ili komšija očekuje vas susret sa Strelcem, koji bi u potpunosti mogao da promeni vaš život. To je osoba o kojoj ste već imali prilike da slušate razne priče, međutim, niste je zamišljali takvom kakva je, a na njoj vam se sve dopada. Sve više vam prija društvo jedne zauzete osobe.

Zdravlje - Vodite računa o ispravnosti namirnica koje unosite u organizam.


ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao – Ukoliko planirate da napravite nekakvu promenu, započnete novi posao ili tražite zaposlenje, osmehnuće vam se sreća. U ovom periodu očekuje vas uspešno službeno putovanje ili dogovor sa pretpostavljenim. Što se finansija tiče, verovatno će vam neko vratiti dug koji ste gotovo otpisali.

Ljubav - Iako će biti udvaranja sa nekoliko strana, u novu vezu nećete lako ući. Imate neki svoj san, kakvog partnera želite i, srećom, san će vam se uskoro ostvariti. U mnogim pripadnicima ovog znaka još su prisutna topla sećanja na staru ljubav. Želja da je ponovo sretnete će vam se ostvariti, do susreta će doći kada budete u društvu svojih prijatelja. U braku nema bitnijih promena, jači ste nego ikada.

Zdravlje - Neophodno je da promenite ishranu, jer ćete tako uspeti da stabilizujete krvni pritisak.


STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - U završnoj ste fazi jednog projekta. Sredinom nedelje ćete dobiti lepu informaciju ili ponudu o novom angažovanju. U ovom periodu više ćete biti u kontaktu sa pretpostavljenim, što će vam doneti stabilan osnov za dalje napredovanje. Novac vam je naklonjeniji nego prethodnih meseci, a očekuje vas i značajnije uvećanje prihoda.

Ljubav - Nesporazume koje ste imali sa partnerom uspećete da prevaziđete na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko je došlo do sukoba i razdvajanja u prethodnom mesecu, neplanirani susret vas vodi ka pomirenju. Nova ljubav se rađa na radnom mestu. Bliskom prijatelju dolazi rođak ili poznanik iz daljine, a ta osoba bi mogla da bude vaš budući partner. Ovo će biti izuzetno buran mesec, sa mnogo dešavanja, novih ljubavi, pomirenja...

Zdravlje - Za sada se odlično osećate.


JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao - Ne samo da ćete raditi posao koji volite i u kojem maksimalno uživate, već ćete imati i dobre odnose sa saradnicima. Gde god da se pojavite, pozitivno ćete uticati na okolinu. Sve ono što zamislite i te kako dobro znate da unovčite.

Ljubav - Budite spremni za druženja i izlaske. Ukoliko ste se definitivno rastali sa partnerom, nećete dugo ostati sami. U vaš život ući će dve osobe, a sada je na vama da birate. Mnogo udvarača mogu očekivati svi usamljeni pripadnici ovog znaka. Samo ne budite neodlučni, sreća je pred vama. Tokom ovog perioda uspećete da se pomirite sa partnerom sa kojim ste dugo bili u svađi.

Zdravlje - Pozitivne energije i raspoloženja vam neće nedostajati. Ono na šta bi trebalo da obratite pažnju jesu oči.


VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao - Ponovo će vam se pružiti prilika da pokrenete aktivnosti koje su vam izmakle u nedavnoj prošlosti. Da bi sve bilo uspešnije, potrebno je da pripreme obavite što diskretnije. Ovo je vreme novih poduhvata, udruživanja, ali i zaposlenja do kojeg možete doći mnogo lakše nego što ste očekivali.

Ljubav - Pravo je vreme za ljubav, nove veze su na pomolu, biće više zadovoljstva, sloge u vezi, braku, pomirenja, vraćanja bivšoj ljubavi, susreta sa starim partnerom... Ukoliko ste imali nesuglasice sa partnerom, imaćete priliku da poboljšate odnose. Vaš novi partner biće i veseo i zabavan, ali pojaviće se i osoba sa kojom postoji razlika u godinama.

Zdravlje - Početkom nedelje budite veoma oprezni, jer bi moglo doći do lakše povrede.


RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Duboko u sebi osećate da ste sposobni sve poslovne ideje da ostvarite, ali takvo mišljenje ne deli i vaša okolina. U ovom periodu najviše prihoda doneće manji, ali češći poslovi.

Ljubav - Partner je izuzetno pažljiv, ali i zahtevan. Susret sa bivšim partnerom će doneti obostranu zbunjenost. Ukoliko ne dođe do pomirenja, ne očajavajte, uskoro ćete imati još jednu priliku. Možda je bolje da budete strpljivi, kako bi pomirenje bilo kvalitetnije. U vezama ili braku, ljubomora bi mogla da umanji sklad i sreću u odnosima, a ukoliko uspete da se kontrolišete, sreća će biti na vašoj strani.

Zdravlje - Bilo bi poželjno da kontrolišete apetit.
(Izvor: Novosti, ASTROLOG Mihailo Čukić)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар