Mesečev horoskop od 9. decembra 2013. do 13. januara 2014. godine

Devetog decembra je Mesečeva Prva četvrt u Ribama, sledi 17. decembra Uštap u Blizancima, pa 25. Druga četvrt u Vagi. Najzad, u 2014. godinu ulazimo sa Mladim mesecom u Jarcu.

Kako je Mesec raspoložen ovog meseca prema vašem znaku? Proverite u horoskopu Sense pripremljenom prema mesečevim menama.

Prva četvrt u Ribama 9. 12. donosi uzlet mašte. Povjerenje u život olakšava izazove svakodnevice. Intuicija je važan oslonac pri donošenju odluka. Strijelac je u rođendanskom razdoblju, kad bi trebao napraviti sažetak postignuća i planova. Obnovljena vitalnost daje mu poticaj i hrabrost. Ribe, Rak i Škorpion s lakoćom koriste svaku priliku u ljubavi i poslu. Blizanci i Djevica trebali bi usporiti tempo i odmoriti se.

Uštap u Blizancima 17. 12. donosi uzbuđenje u svakodnevicu i nemir u srca. Prepoznajemo odgovore koje smo dugo tražili te stvari možemo nazvati pravim imenom. Strijelac i Blizanci bi se zbog svoje objektivnosti mogli doimati bezosjećajno i time razočarati bliske osobe. Ribe i Djevica će nesigurno balansirati između privatnog i poslovnog života uz mnogo nervoze. Za Vagu i Vodenjaka, Lava i Ovna povoljan trenutak donosi vidljive rezultate uloženog rada. Jarac i Rak prepoznaju što im oduzima energiju i u čemu trebaju promijeniti navike. Bik i Škorpion nagradit će se željenim predmetom, putovanjem ili dokolicom.

Druga četvrt u Vagi 25. 12. prilika je da se oslobodimo očekivanja koje smo si nametnuli pod pritiskom okoline. Što stvarno trebamo, a što mislimo da trebamo biti, imati ili napraviti da bismo ostavili dojam uspješnosti? Vaga, Blizanci i Vodenjak uspješno završavaju poslove, uz osjećaj velikog olakšanja. Ovan, Jarac i Rak uznemireni su promjenama svog statusa.

U novu godinu ulazimo s mlađakom u Jarcu. Preispitujemo osjećaj sigurnosti vezan uz posao i stabilnu budućnost. Ne dopustimo da nas obeshrabri stalna prijetnja krizom. Važno je shvatiti da sami moramo uzeti od života ono što želimo. Ništa nam neće biti poklonjeno, a svaka sjemenka koju posadimo i njegujemo izrast će i donijeti plodove. Jarac, Bik i Djevica najbolje se snalaze u praktičnom pristupu životu. Rak, Škorpion i Ribe intuitivno prepoznaju put kojim trebaju krenuti. Budite hrabri i vjerujte da će život podržati vaše planove. Ovan i Vaga trebaju oslonac. Neodlučni su jer bi rado nekom drugom pustili da ih povede. Blizanci, Lav, Strijelac i Vodenjak ne bi trebali olako rasipati svoje vrijeme, vještine i društvene veze. Ozbiljniji pristup planovima i obećanjima potreban je za postavljanje čvrstih temelja budućnosti.
Senka Ljubić, astrologinja, sensaklub.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар