Nedeljni horoskop 3-9. novembar/studeni 2013.

Device, nazadno kretanje Merkura usporava svaku vašu inicijativu ili u najamnju ruku doprinosi da budete neshvaćeni * Vage, brojne planete u drugom polju nisu povoljne za finansije, tako da razmišljate kako da poboljšate zaradu...

OVAN

Ona: Marsova energija tera vas da budete praktični i posvećeni poslu. Bićete spremni da uložite svu energiju kako biste ostvarili svoje ciljeve na poslu. Takođe, ovo može da nagovesti poslovnu ponudu kou ste čekali. Ulaskom Venere u Jarca vaše interesovanje u ljubavi se pomera ka ambicioznim muškarcima, tako da ćete ceniti osobe koje se dokazuju na delima. Planete u osmom polju mogu da vam komplikuju situciju oko nasledstva. Merkur nikako ne pogoduje vašim pregovorima, pa nemojte da očekujete da završite papirologiju u ovoj sedmici.

On: Pod uticajem Marsa ulažete makismalan trud na poslu, čak bi se reklo da ste voljni da se mučite i kada nema potrebe za tako nečim. Vama je ovom mesecu neophodno da budete efikasni na poslu. Mars ne utiče najbolje na vaše zdravlje, pa je poželjno da voidte računa kakav način ishrane primenjujete. Venera u Jarcu donosi vam poznanatsvo sa ženskom osobom preko posla. Možete lako da se upustite u strastvenu vezu, samo što su vaši impulsi znatno slabiji nego inače, pa koristite taktiku. Otežan period za završavanje papirologije i dalje traje.

BIK

Ona: Sa Venerom u Jarcu vi imate racionalan pristup svemu što radite, ali i neverovatnu odlučnost koja vam pomaže u svakodnevnim situacijama. Poslovni period vam je dobar, naročito ako budete uspostavili saradnju sa inostranstvom. Period je generalno lep period za putovanja. Ako ste braku ili dužoj vezi, u poslednje vreme komunikacija može biti otežana, tako da je najbolje da ne donosite odluke preko noći. Merkur nije povoljan za finansije.

On: Planete iz Škorpije vas usporavaju i oduzimaju vam energiju. Bilo bi najbolje da otputujete ili se posvetite nekoj novoj životnoj filozofiji. Za mnoge Bikove ovaj period jeste test izdržljovsti. Sa Jarčevima i Devicama možete da uspostavite dobru poslovnu saradnju. Zbog uticaja Merura verovatno niste zadovoljni trenutnom finansijskom situacijom ili imate potrebu da ulažete novac u neracionalne stvari.

BLIZANCI

Ona: Retrogradan Merkur stavlja vas na "klizav teren" na poslu, pa vam mnogo toga izmiče kontroli, a niste u fazi kada vam organizacija ide od ruke. Možda je krajnje vreme da promenite svoje životne navike i unapredite svoje zdravlje. Od Jarca možete da očekujete zanimljiv poslovni predlog. Sa Devicama možete da imate konfikte u porodici ili da budete izloženi kritikama. Mnoge osobe imaće problem da razumeju vaše ponašanje. Često ćete menjati odluke i imate konstantne promene raspoloženja.

On: Nezavidna pozicija Merkura stavlja vas u izazovne situacije na poslu. Čak i ove nedelje imaćete problem da se koncentrišete na ono što radite, a mnogi mogu pogrešno da protumače vaše namere. Ovaj period na poslu predstavlja prilagođavanje i mogućnst da naučite nešto novo. Osećate snažnu fizičku privlačnost prema jednoj ženskoj osobi. Zbog uticaja Marsa vama nedostaje taktičnost i mnoge situacije možete da predupredite tako što ćete kontrolisati svoje impulse.

RAK

Ona: Venere u sedmom polju donosi vam neverovatan šarm tako da ćete biti rado viđeni u svakom društvu. Pozitivan uticaj Jupitera deluje povoljno na poslovnu situaciju, tako da je odličan period za napredovanje. Kod mnogih pripadnika vašeg znaka u ovoj godini sve se dešava istovremeno. Tako da zajedno ide i poslovan uspeh, ali i ljubav. Mars vam povremeno stvara nervozu u komunikaciji sa ljudima, a i nemate dovoljno strpljenja da slušate tuđe savete.

On: Pod uticajem sjaja Jupitera svi vaši potencijali dolaze do izraaja. Imate moć da predvodite ljude na poslu, i ovo je verovatno vaših pet minuta na mnogim poljima. Venera u Jarcu čini da ste mnogim ženama privlačni. Sa Devicom i Ovnom ćete imati česte polemike oko posla. Bez obzira na konfrontacije, vi ste u poziciji kada ćete mnogo toga ostvariti na lak način jer je ovo vaša godina.

LAV

Ona: Sunce i Saturn utiču na sva dešavanja u vašem životu, pa imate utisak da sve ide usporeno. Niste u fazi kada vam odgovaraju javna mesta sa velikim brojem ljudi. Više vam odgovara porodična atmosfera. Planete u četvrtom polju treba da koristite za rešavanje pitanja stana ili realizaciju samostalnog posla. Retrogradan Merkur ne pogoduje naplatama novca, tako da će mnogo toga kasniti i odlagati se. Udvaraće vam se muškaraca koga ste upoznali preko poslovnih kontakata.

On: Vaša lavovska priroda prilično je usnula jer planete u četvrtom polju deluju na vas tako da ste u povučeni. Ovo je onaj period kada mnogo toga zadržavate za sebe i niste spremni za otvorene razgovore. Finansijska situacije je nestabilna. U ljubavi ste romantični i emotivni ali niste uvek spremni to i da pokažete. Razmišljate o atraktivnoj ženskoj osobi koju znate preko posla. Ovaj period namenjen je razrešenju nekog stambenog pitanja.

DEVICA

Ona: Nazadno kretanje Merkura usporava svaku vašu inicijativu ili u njamnju ruku doprinosi da budete neshvaćeni. Mars vam ne dozvoljana da sedite u mestu, pa će mnoge vaše reakcije biti ishitrene. Ne bi trebalo da prgovarate ništa važno niti donosite odluke koje mogu da budu pogrešne. Venera u petom polju donosi vam period sa više poziva na zabave i mogućnost novih ljubavnih izazova. Vaša tvrdoglavost može mnogo više da vas košta u ovom periodu.

On: U ovom periodu sve možete da očekujete ali ne i unutrašnji mir. Period je pun koincidencija, neplaniranih događaja i konfrontacija. U predstojećoj nedelji ćete imati više prilike za izlaske i ljubavne susrete. Imate osećaj da morate veliku količinu energije da usmerite u nekom pravcu, a ne znate u kome. Nemojte da se začudite ako bude dolazilo do kvarenja planova ili se budete osećali neshvaćeno. Nije isključeno da očekujete neki bitan odgovor ili realizaciju plana koji se porlongira već nekoliko dana.

VAGA

Ona: Venera na vrhu četvrtog polja donosi vam period u kome ćete biti koncentrisani na porodične obaveze. Možete da se bavite i pitanjem stana ili preuređenjem objekta u kome se nalazite. Planate u drugom polju ne deluju povoljno na vaše finansije, pa mnogim Vaga kasne isplate novca. Nije dobar trenutak za podizanje kredita. Ova sedmica donosi vam harmoničan period za ljubavne odnose. Venera vas navodi da preispitate svoje postupke, naročito prema osobama koje su vam bliske. Uspešan period za posao.

On: Brojne planete u drugom polju nisu povoljne za finansije, tako da razmišljate kako da poboljšate zaradu. Mnogim pripadnici vašeg znaka u ovom periodu je teško da dođu do svog zarađenog novca. Venera u Jarcu donosi vam vše porodičnih skupova i obaveza koje ćete nerado izvršavati. Bićete u fazi da se prilagođavate nečemu što i nije baš u vašoj prirodi.

ŠKORPIJA

Ona: Planetarna kombinacija u vašem znaku ukazuje da mnogo toga započinjete, želite da uradite i trudite se ali vas planete usporavaju. Uz malo više truda uspećete odlično da organizujete svoj život i promenite loše navike. Venera vam odnosi zanimljivu komunikaciju sa muškarcem koji se nalazi u vašoj okolini. Mars vam donosi uspešnu nedelju na poslu, jer ćete biti izrazito analitični i ništa nećete prepuštati slučaju. Nemojte da se začudite ako vam Merkur kvari planove ili vas čini zaboravnom jer je to prolazna faza.

On: Snažan uticaj planeta ima uticaj na sve oblasti vašeg života. Bitno je da ne zapostavite sebe i svoje zdravlje, jer vas Saturn iscrpljuje. Sunce doprinosi da završite poslovne obaveze sa veoma uspešnim rezultatima uprokos teškim periodima. Reklo bi se mnogo toga proživljavate na unutrašnjem nivou. Ostvarićete znaimljivu komunikaciju sa jednom Vagom, Bikom ili Jarcem. Prijaće vam romantični razgovori. Na poslu Devica može da vam učini uslugu koja će vam značiti.

STRELAC

Ona: Česte promene raspoloženja i razdražljivost koju trpite zbog planeta u dvanaestom polju deluju nestabilno na vas. Mars vam stvara nervozu zbog posla, tako da ste sve više iscrpljeni. Venera u drugom polju povoljno deluje na vašu finansjsku situaciju, jer ćete uspeti da zaradite dodatni novac. Moguće je da dobijete ponudu za honoraran posao. Zbog loše pozicije Merkura nemate poverenja u muškarce niti u njihove postupke.

On: Veneru u drugom polju možete da koristite za poboljšanje finansijske situacije. Pošto su planete i dalje u vašem dvanaestom polju, niste raspoloženi za otvorene razgovore i prolazite kroz proces unutrašnjih promena. Nemate poverenja čak ni u najbliže osobe. Ako ste u dužoj vezi, prolazite kroz krizu jer ne možete da razumete partnerovo ponašanje koje vam deluje neracionalno. Mnogim pripadnici vašeg znaka prijalo bi da promene okruženje u kome se nalaze.

JARAC

Ona: Venera u vašem znaku naglašava vaš šarm i harizmatičnost, tako da ćete biti veoma privlačni za osobe suprotnog pola. Mnogi Jarčevi će se zaljubiti baš u ovom periodu. Retrogradan Merkur još uvek vam blokira poslovne pregovore, tako da će situacija biti nestabilna. Treba da vodite računa na koga se oslanjate jer mnogi vaši prijatelji nisu tako stabilni kao što deluju. Ova nedelja nagoveštava ulazak u lep emotivan period koji može da vam donese ljubav na prvi pogled.

On: Planeta ljubavi ulazi u vaše znak što vam donosi uzbudljiv emotivan period. Konačno izlazite iz kritičnog emotivnog perioda, i možete da očekujete harmonične odnose sa osobama suprotnog pola. Mnoge ženske osobe želeće nešto više da saznaju o vama. U ovom period ste angažovani oko nekog vida podrške prijateljima. Ako ste mladi treba da se usavršavate. Na poslovnom planu ne treba da očekujete veliki pomak jer ćete još uvek čekati do realizacije velikih planova.

VODOLIJA

Ona: Pošto vam je deseto polje opterećeno uticajem Saturna vi sve vreme prolazite kroz proces promena na poslu. Venera u dvanaetso polju ukazuje da ćete biti u iskušenju da se upustite u tajnu emotivnu vezu, ali treba da znate da to nije idealno rešenje. U ovom periodu niste dovoljno emotivno stabilni da biste pretrpeli polovične opcije. Na poslu verovatno dobijate razna obećanja koja još uvek čekate da budu ispunjena.

On: Nezavidan položaj u kome se nalazite zbog nepovoljnog uticaja planeta najviše se odražava na vaš posao. U ovom trenutku treba da budete strpljivi i probate što manje da se nervirate, jer će vas Saturn vratiti na greške iz prošlosti kako biste spoznali šta treba da promenite. Venera u polju tajne može da vam donese ljubavne afere, tako da budete oprezni.

RIBE

Ona: Koliko go pokušavali da mirujete, Mars vas iznenadi i natera na pokret. Ne bi bilo loše da se bavite nekom fizičkom aktivnošću. Kroz prijateljstvo sa jednim muškarcem može da vam se dogodi ljubav. Mnoge pripadnice vašeg znaka i dalje razmišljaju o muškarcu iz prošlosti sa kojim žele da zadrže kontakt. U ovom periodu vi spoznajete vašu pravu prirodu i nije isključeno da ćete se posvetiti učenju nečega novog ili otkrivanju novih delova sebe.

On: Već nekoliko nedelja vi se nlazite u inspirativnom periodu, koji je naročito pogodan ako se bavite nekim vidom umetnosti. Preko prijatelja ćete imati zanimljivo poznanstvo ili ćete shavtiti da vas jedna osoba posmatra potrpuno drugačije nego što ste mislili. Za mnoge Ribe u ovom periodu ljubav se nalazi van okvira njihovog grada ili države, a niste spremni da zaboravite osobe iz prošlosti. Ukazaće vam se pirlika da proširite poslovanje na inostranstvo.
(pressonline)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар