Nedeljni horoskop 24-30. novembar/studeni 2013.

Vreme je da saslušamo glas zveda i za narednu nedelju, u samoj završnici novembra meseca - u horoksopu za period izmedju 24. i 30. novembra.

OVAN

Ona: Pod uticajem Marsa u šestom polju trpite pritisak na radnom mestu, ali ćete uspeti sve obaveze da završite na vreme. Muškarac koji je na položaju sve više pleni vašu pažnju. Sunce doprinosi boljim prilikama za putovanje, tako da možete neočekivano da isplanirate odlazak u inostrantvo. Sa Škorpijama na poslu treba da budete taktični ako želite da ostvarite svoje ciljeve.

On: Brojne obaveze na poslu oduzimaju vam energiju, a vi ste spremni mnogo toga da zapostavite kako biste napredovali na radnom mestu. Bolja pozicija Venere utiče na veću zaradu. Zbog uticaja Merkura pojedini pregovori će biti otežani, ali bi se reklo da će vam to biti još veći izazov da date sve od sebe. Privlače vas uspešne ženske osobe u svom poslu.

BIK

Ona: Dobra pozicija Venere pogoduje putovanjima i svakom vidu usavršavanja. Mnogim Bikovima može da se dogodi romansa na putovanju. Pošto je Merkur u odnosu sa Saturnom potrebno je da štedite novac ili da budete taktični sa ulaganjima.Jedna osoba iz prošlosti želi da obnovi kontakt sa vama. Na poslu vas očekuje uspeh u saradnji sa Jarcem. Ako ste u dužoj vezi, partner verovatno vrši pritisak na vas da donesete neku odluku.

On: Saturnov uticaj iz Škorpije vas tera na prihvatanje veće odgovornosti i odmeren pristup u svemu što radite. Mnogi primećuju da ste rezervisani i koncentrisani na ono što su vam prioriteti. U ljubavi vam odgovaraju zemljani znaci, iako će jedna Škorpija biti pravi izazov za vas. U ovom periodu niste spremni da odstupite od svojih principa.

BLIZANCI

Ona: Već nekoliko dana pokušavate bolje da se organizujete na poslu i u odnosu sa dragim osobama. Neko do vas su doneli ishitrene odluke na poslu ili zapostavili svoje zdravlje. Razgovor sa jednim Strelcam može da vam bude od koristi. Mars vam stvara porodične smetnje, tako da je vrlo nezahvalno daveti vam savete u ovoj fazi. Mnogima terate inat i treba da se potrudite da prevaziđete sopstvene slabosti.

On: Vaša poletnost i pozitivna energija je u padu, tako da ne bi bilo loše da ne donosite važne odluke kako biste očuvali dobre odnose na poslu i sa bliskim osobama. Teško vam padaju odgovornosti i niste spremni da se  prilagođavate. Možete lako da se pokajate za svoje ishitrene postupke. Ako imate prilike odmarajte se, a takođe treba da posetite svog lekara. Nije dobar momenat da isterujete svoje tvrdoglave stavove u porodici.

RAK

Ona: Pošto je Jupiter krenuo unazad određeni poslovni planovi će sačekati bolji period u narednoj godini. To ne treba da vas opterećujete nego prihvatite to kao fazu za dodatu strategiju i usavršavanje. Mars vam i dalje pravi smetnje u komunikaciji sa bliskim osobama, pa ste možda stvorili konflikte sa osoobama sa kojima niste želeli. Treba da vodite računa da vas neko ne nagovori na pogrešnu finansijsku odluku.

On: Vaša velika očekivanja na poslu moraće da sačekaju verovatno povoljniji period u narednoj godini. Sunce i Neptun mogu da vam donesu nepredviđene finansijske gubitke, vrlo verovatno jer imate poverenja u pogrešnu osobu. Venera vam sve vreme donosi zanimljiva poznanstva u ljubavi, tako da možete lako da se zaljubite na prvi pogled.

LAV

Ona: Lepa pozicija Sunca donosi vam provod i zabavu. Otvoreni ste za nova poznanstva, flert i glavni ste organizator svih zabava. Bićete veoma popularni gde god se budete pojavili. Možete da očekujete poboljšanje pregovora na poslu Merkur vam i dalje otežava naplatu novca. Ono što je izvesno to je da ćete imati zanimljivo poznanstvo na mestu javnog tipa. Možete lako da se upustite u novu ljubavnu romansu.

On: Povoljna pozicija Sunca vraća vam pozitivizam i pokretačku energiju. U ovom periodu najbolje ćete se osećati na mestima javnog tipa. Bićete u centru pažnje na svim zabavama, a očekuju vas i nova poznanstva. Ulazite u lep period za ljubav. Budite oprezni ako želite da napravite dobru finansijsku transakciju. Jarac želi da vam izađe u susret na poslu.

DEVICA

Ona: Merkurova pozicija u trećem polju čini vas kritički raspoloženom prema osobama iz orkuženja. Vama su u ovom periodu potrebni konstruktivni razgovori sa osobama koje su možda racionalnije od vas. Zbog Mars osećate konstantnu nervozu koja vam ne da mira. Najbolje bi bilo da negde uložite višak energije, ako što je sport ili obaveze koje mogu da vam znače. Na emotivnom planu možete lako da se razočarate, pa budite obazrivi sa očekivanjima u odnosu na partnera.

On: Nezavidna pozicija Merkura donosi vam razne nesporazume i probleme u komunikaciji. Zbog toga možete imati problem sa završite najobičniju papirologiju jer se mnogo toga prolongira. Treba da budete strpljivi jer vam Mars stvara stres i niste dovoljno tolerantni. Skloni ste prevelikim očekivanjima u ljubavi, što može da vam donese razočarenja. Ako ste slobodni, možete da imate poznanstva sa osobama koje će vam delovati potpuno drugačije nego što zapravo jesu.

VAGA

Ona: Pošto je Venera sve vreme u Jarcu vi se bavite porodičnim i stambenim obavezama. One Vage koje žele da se osamostale ili pokrenu samostalni bizni mogu da razmišljaju sada da počnu da ga realizuju. Sunce vam donosi dobar ishod pregovora, a Lavovi i Strelčevi će moći da vam daju dobre savete. Mnoge Vage trpe veliki porodični uticaj poslednjih nedelja i to ih opterećuje. Ne znate kako da pronađete balans između obaevza i onoga što biste želeli.

On: Venera u četvrtom polju ukazuje da se nalazite na nekoj životnoj prekretnici između dva perioda ili dve važne odluke. To može teško da vam padne jer ne osećate onu poletnost i lepršavost koja je karakteristična za vas. Treba da prihvatite da je ovo faza u kojoj je potrebno da budete ozbiljniji. Na poslu treba da se čuvate lažnih obećanja. Vaš partner verovatno ima svoje lične probleme o kojima ne priča.

ŠKORPIJA

Ona: Ako mudro iskoristite energiju Saturna onda će ovaj period za vas predstavljati napor ka cilju koji vam je važan i uslovljava napredak. Nemojte da budete obeshrabreni testovim i poteškoćama u koje vas Saturn stavlja da biste se promenili i ojačali. Sunce pogoduje zaradi novca. U ovom periodu može da vas osvoji muškarac koji će umeti pravim rečima da dođe do vas. Prijaće vam romantični gestovi i dopisivanja bilo kod tipa.

On: Venera u trećem polju može da vam donese kraće putovanje sa ženskom osobom do koje vam je stalo. Mars u Devici ukazuje da ste više okrenuti prijateljskim odnosima i da vam je prijatno kada ste u društvu onih koji vas razumeju. Jedna Devica može da vam učini uslugu na poslu. Prepreke koje vam stvara Saturn predstvljaju novi životni izazov za vas jer je potrebno da prevaziđete svoja dosadašnja shvatanja i promenite osnovne životne navike.Vaš partner može povremeno da ima utisak da ograte igru toplo-hladno, ali je istina da prolazite kroz razne promene.

STRELAC

Ona: Sunce u vašem znaku pomaže vam da se organizujete i završite sve obaveze jer ste često rasejani zbog promena raspoloženja. Venera u drugom polju ukazuje da će jedna osoba učiniti lep gest za vas. To može biti neki poklon ili delo koje će vas obradovati. Muškarac u znaku ili podznaku Škorpije, kao i recimo Devica vas opterećuje svojim nejasnim ponašanjem. Mnogo toga shvatate isuviše lično i niste u stanju da se opustite.

On: Sunce u prvom polju ne samo da vam donosi dobru organizovanost, nego i stvara priliku za putovanja i usavršavanje. Odnos sa jedom ženskom osobom biće pravo mučenje za vas jer niste sposobni da razumete partnerovo ponašanje. Pojedini Strelčevi će biti razočarani u ljubav, dok će neki prikrivati sami pred sobom šta je pravi problem. Zbog Marsa ste često umorni i nemate dovoljno energije za sve što vas čeka.

JARAC

Ona: Venera u prvom polju "otopila" je vaš srce, pa ste postali romantični. Baš u ovom periodu mogu da vam se dogode lepi momenti u ljubavi, a možda čak i zaljubljivanje. Na poslu i dalje zavisitie od odnosa sa jednom Škorpijom, što vam smeta. Pokušavate da imate prijateljski pristup svima, a možda ubrzo shavtite ko su vam istinski prijatelji. Jupiter radi svoj posao, pa će Jarčevi u dužim vezama otpočeti zajednički život.

On: Zbog Venere u vašem znaku postali ste omišlejni muškarac među ženama. Izlazite na mesta javnog tipa i prija vam da primate pažnju od drugih ljudi. Mnogi smatraju da ste se prolepšali. Poslovna situacija je i dalje nestabilna, a možda se oslanjate na pogrešne kontakte ili lažna prijateljstva. Jedna Riba može da vam da pogrešan savet.

VODOLIJA

Ona: Spori uticaj Saturna menja vašu orjenatciju u karijeri, ali i dovodi do promene životnih shvatanja. Postali ste odgovorniji i shvatili da treba mnogo više da se trudite ako želite da postignete nešto. Tajne ljubavne veze ili odnosi sa osobama koje nisu slobodne nisu rešenje. Preko prijatelja će upoznati zanimljivog muškarca, moguće u znaku Strelca. Takođe, kod nekih Vodolija jedan prijateljski odnos pretvoriće se u ljubav.

On: Neptunov uticaj može lako da vas nevede da napravite pogrešan finansijski potez. Venere u dvanaestom polju ukazuje da gajite skrivene emocije prema jednoj osobi. Niste mnogo otvoreni po pitanju svoje osećajnosti. Međutim, tokom nedelje možete da upoznate jednog intrigantonog Strelca. Spore promene na poslu vas izluđuju, ali je potrebno imati strpljenja i tolerancije.

RIBE

Ona: Sunce na vrhu polja karijere donose vam dinamičan period na poslu. Mars u Devici i dalje deluje nepovoljno na vas, pa ste u konfliktu sa mnogim osobama koje pokušavaju da vam nametnu svoje stavove. U ovom periodu će vam teško biti da budete smireni jer će vas Mars stalno stavljati u nepredvidive situacije. Na emotivnom planu konstanstno razmišljate o osobi koju poznajete iz prošlosti.

On: Odnos Sunca i Neptuna stavlja vas u razne dileme na poslu. Moguće je da ste previše očekivali od odnosa jednom osobom. Potrebno je da budete racionalniji i promišljeniji. Možete slobodno da poslušate savet jednog Jarca ili Bika. U ljubavi treba da nastojite da se oslobodite negativnih iskustava iz prošlosti.
Izvor: Pressonline
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар