Nedeljni horoskop 17-23. novembar/studeni 2013.

Device, i dalje ste nezadovoljni poslom, jer ne ostvarujete prihod kakav očekujete * Ovnovi, do kraja nedelje nećete biti zadovoljni poslovnim zbivanjima, a finansije će vas dodatno opterećivati * Bikovi, odnos sa partnerom bitno će se popraviti...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Do kraja nedelje nećete biti zadovoljni poslovnim zbivanjima, a finansije će vas dodatno opterećivati. Nikako da se izvučete iz poteškoća i dođete na pozitivnu nulu. Izvesne nesuglasice sa poslovnim partnerima i kolegama mogu vas nervirati, naročito kada nisu u pravu. Odnos sa pretpostavljenim nije najbolji i najbolje bi bilo da izbegavate bilo kakve rasprave.

Ljubav - Vodite računa da se ne posvađate sa partnerom, upravo zbog nekih sitnica ili dokazivanjem ko je u pravu ili ne. Niste raspoloženi za rasprave, jer vas neki odnosi u kući prilično opterećuju, kratkog ste fitilja, pa možete reći i ono što ne mislite.

Zdravlje - U ovom periodu bićete izloženi upalama disajnih puteva, naročito ukoliko imate manju decu.


BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Novac koji očekujete mogao bi da stigne tokom ovog perioda. Povedite računa o bilo kakvim zakonskim obavezama, jer je period veoma nepovoljan, pa možete plaćati ne tako male novčane kazne. Do 22. novembra mogući su izvesni gubici. Nemojte započinjati novu poslovnu saradnju do početka decembra, jer možete biti izigrani.

Ljubav - Odnos sa partnerom bitno će se popraviti. U ovom periodu može doći do obnavljanja stare veze, ali ovog puta imaćete ozbiljnije namere nego u prethodnom periodu. Ne sumnjajte u partnera, jer ćete ubrzo uvideti da su njegove emocije iskrene. Ukoliko ste u braku i započeli neku tajnu vezu tokom prošlog perioda, očekuju vas samo komplikacije. Krajem perioda moguće su neočekivane reakcije partnera.

Zdravlje - Prilično ste nervozni i umorni. Čuvajte se prehlade.


BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Vredni ste i pokušavate da svoje poslovne obaveze uskladite na najbolji način. Takođe, pokušavate da vratite neke zaslužene pozicije od ranije, odnosno reputaciju u poslu. Tokom perioda očekuju vas poslovna putovanja i kontakti sa inostranstvom. Saradnja sa kolegama je promenljiva i nećete se složiti oko nekih poslovnih kontakata i planova. Iako ste u pravu, ipak budite malo staloženiji.

Ljubav - Sa partnerom ćete biti razdvojeni zbog poslovnih aktivnosti. Negodovanje i pridike nisu isključene, ali nećete imati želju da ih saslušate, ali pazite da to ne izazove još veće konflikte među vama. I slobodni Blizanci bi trebalo da imaju više strpljenja, jer će se odnosi uskoro vratiti u normalu.

Zdravlje - Pojačana nervoza, iscrpljenost i manji problemi sa nesanicom.


RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Ukoliko nemate posao, bilo bi dobro da kontaktirate prijatelje i poznanike u inostranstvu, možda mogu da vam pomognu. Rakovi koji rade u ovom periodu mogu imati problem sa novcem, a naročito bi trebalo da izbegavaju da ga pozajmljuju prijateljima. Većina vaših poslova vezana je za osobe iz daljih mesta.

Ljubav - Ne bi se moglo reći da ste prezadovoljni emotivnim odnosima, čak ste malo i emotivno povređeni. Povremeno se osećate usamljeno i izolovano, pa ono što želite sada niste u mogućnosti da ostvarite. Ukoliko ste u vezi, partner će odsustvovati zbog posla, verovatno će otići u inostranstvo, što može bitno da utiče na vaše odnose.

Zdravlje - Zbog ograničenja koja trpite i dalje ste prilično nervozni i napeti, pa pripazite na pritisak.


LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Želite da se bolje organizujete i da neke poslovne projekte završite u planiranom roku. Međutim, postoje određena ograničenja zbog porodičnih obaveza, ali bi to svakako trebalo da stavite u drugi plan i da sebe bolje angažujete. Ukoliko ste bez posla, kontakti sa nekim bivšim kolegama sada vam mogu biti od velike pomoći.

Ljubav - Već izvesno vreme dopada vam se osoba sa kojom nikako da se vidite, jer ste previše okupirani poslom, ali tokom ovog perioda doći će do obnavljanja odnosa i strasti. Ukoliko ste u nedoumici između dva partnera, pre ćete se opredeliti za starije, a ne novije poznanstvo. Oni koji su u braku povremeno će biti u konfliktu sa partnerom zbog finansijskih poteškoća.

Zdravlje - Pad imuniteta, problemi sa disajnim putevima i virusne infekcije.


DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - I dalje ste nezadovoljni poslom, jer ne ostvarujete prihod kakav očekujete. Finansije su vam ograničene, pa imate utisak da za vas nema perspektive. Želite da nešto promenite, ali ono što vam se trenutno nudi nije mnogo obećavajuće.

Ljubav - Niste zadovoljni ni na ljubavnom polju, jer ono što očekujete od partnera nikako da dobijete. Možda ste udaljeni jedno od drugog, pa nekakva bliskost sada nije moguća. Novo poznanstvo sa osobom iz inostranstva tokom ovog perioda moglo bi da vas dodatno motiviše. Oni koji su u vezi ili braku biće prilično nezadovoljni, zbog čega će često biti izvan kuće ili će biti skloni konfliktima bez razloga.

Zdravlje - Nervoza u kući loše utiče na vaše zdravlje. Veliko neslaganje sa majkom izaziva vaše eksplozivne reakcije. Problemi sa hormonima zbog stresa.


VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao – U poslu vas očekuju manje pravne poteškoće koje nećete uspeti da rešite tokom ovog perioda. Ukoliko vadite nova dokumenta možete imati nekih neprilika oko plaćanja, čekanja na realizaciju ili će vam biti potrebni neki papiri na koje niste računali. U ovom periodu možete imati neočekivane izdatke, pa budite pažljiviji s novcem.

Ljubav - Ukoliko niste u vezi, uglavnom ćete imati kontakte sa starim partnerima, ali kako niste mnogo raspoloženi za takve odnose, potrudićete se da sve ostane na nivou prijateljstva.

Zainteresovaće vas osoba koju ćete upoznati na nekom kraćem putovanju ili preko poslovnih kontakata. Bićete jako zadovoljni, ali budite strpljivi sa ovom osobom, jer bi jedan gest ili pogrešno shvaćena komunikacija mogli da naprave veliki problem.

Zdravlje - Problemi sa metabolizmom, rukom ili ramenim pojasom.


ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao – Poslovno niste zadovoljni i nemate baš neku motivaciju. Iako ste usredsređeni na posao, misli vam lutaju negde drugde. Vodite računa da ne napravite grešku zbog nesmotrenosti ili impulsivnosti i posvađate se sa kolegama. Možda jeste u pravu, ali ukoliko ne možete da se dogovorite rešite to preko pretpostavljenog. Zbog odsustvovanja kolega bićete više angažovani, jer će vam biti prebačen i njihov posao. Finansijska stabilnost u ovom trenutku nije moguća.

Ljubav - Odnosi sa partnerom bitno će se popraviti krajem nedelje. Bili ste u nedoumici da li da prekinete odnos ili ne, ali kad ste pregurali ova poslednja tri meseca, naredni period će biti bolji. Možda postoje neke nedoumice od ranije, ali nije pravi trenutak za raspravu.

Zdravlje - Prehlada, kašalj i temperatura.


STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Jako vas muči novac, odnosno gubici i troškovi, zbog čega ste veoma nervozni. Ipak, period je povoljan za sklapanje nekih ugovora koji vam mogu uvećati prihode. Obratite pažnju na komunikaciju s kolegama, jer možete doći u sukob, naročito sa koleginicom. Pokušajte da ne reagujete impulsivno, jer je bolje da prećutite neke stvari.

Ljubav - Raspoloženi ste da raščistite neke odnose sa partnerom, jer ste zbog toga prilično nervozni, napeti i skloni konfliktima. Vrlo ste besni i ljuti na suprotan pol, jer ne dobijate pažnju i odnos kakav želite. Posredstvom prijatelja upoznaćete novu osobu, ali povedite računa o iskrenosti ili tajnosti ovakvog odnosa, a niste sigurni u perspektivu veze zbog velike udaljenosti.

Zdravlje - Pojačana nervoza, problemi sa pritiskom i bubrezima.


JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao - Zbog nekih prethodnih situacija moraćete da se prilagodite kolegama, iako nemate isti stav. Ali, vreme je da prepustite drugima da završe na svoj način poslovne obaveze. Povedite računa o troškovima ili o nekom neisplaćenom novcu, a možete se posvađati sa osobom koja vam duguje, makar to bio i partner s kojim ste u vezi. Budite oprezni, jer je izvesno da će vas lagati zato što nema novac koji vam je obećao.

Ljubav - Slobodni Jarčevi mogu da očekuju udvaranje dve osobe. U pitanju je osoba malo starija od vas, koja deluje pomalo nepristupačno. Što se tiče druge osobe, sa kojom možete ući u tajnu vezu, nije vam jasno šta želi od vas jer često menja mišljenje.

Zdravlje - Čuvajte se prehlade, upale pluća, problema sa jetrom, a mogući su bolovi u stomaku i psihička napetost.



VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao - Većina poslovnih dogovora u ovom periodu biće povezana sa inostranstvom. Zbog loših dogovora neki poslovi mogu biti prekinuti. Finansijska situacija bi mogla bitno da utiče na sadašnju saradnju. Neke Vodolije razmišljaće o promeni mesta boravka radi zarade i posla. Ukoliko imate neke pravne stvari da završavate, pre svega papirologiju, sada je pravi trenutak da krenete u realizaciju, mada je moguće i neko odlaganje.

Ljubav - Odnosi sa partnerom biće pomalo otežani, ali ne toliko da biste zbog toga bili nezadovoljni. Trenutna finansijska situacija bitno vas ograničava i utiče na vaše odnose. Ukoliko ste slobodni, ovaj period je povoljan za neku novu vezu, jer ste željni ljubavi i pažnje.

Zdravlje - Problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom. Pojačajte imunitet i više se šetajte.


RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Trebalo bi da očekujete bitnije pomake u poslovanju i prilivu finansija. Iako imate troškove i zbog toga se prilično nervirate, očekuje vas napredak. Ali, nisu isključene ni novčane kazne. Ukoliko imate privatnu firmu, verovatno ćete imati problem oko naplate novca od saradnika. Kontakti sa inostranstvom nisu najbolji.

Ljubav - Emotivni odnosi su pomalo u zatišju ili pak postoje razlozi zbog distance, ali to ne znači da vas partner ne voli. Ukoliko vam je partner iz drugog mesta, zbog obaveza verovatno ne možete da se viđate.

Zdravlje - Nezadovoljstvo, problemi sa stomakom i nesanica.
(novosti.rs)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар