Nedeljni horoskop 10-16. novembar/studeni 2013.

Posao, ljubav, zdravlje - oslušnite glas zvezda za narednih sedam dana * Device, malaksalost je posledica nerviranja i uticaja Marsa koji se nalazi u vašem znaku * Bikovi, Samopouzdanje i pozitivan osećaj koji imate nisu dovoljni za ispravljanje grešaka iz prošlosti...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Pripadnici znaka Ovna nalaze se u kreativnoj fazi i trude se da primene stečeno iskustvo na buduće poslovne kombinacije. Da biste napredovali na poslovnoj lestvici neophodno je da napravite dobru procenu ili izbor. U finansijskom smislu period je povoljan za uvećanje zarade ili profita. Od 10. novembra pažnju posebno obratite na eventualne promene na poslu, jer sve promene do kojih će doći tokom ovog perioda biće korenite.

Ljubav - Ovo je period naglašenih emocija, ali i potrebe za većom pažnjom partnera. Mnogi Ovnovi imaće utisak da nisu dobro shvaćeni u emotivnom smislu, dok će slobodni predstavnici znaka imati emotivne izazove i mogućnost sklapanja ozbiljne veze.

Zdravlje - Zbog naglašenog Marsa u šestom polju bolesti, potrebno je da obavite preventivne preglede.


BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Samopouzdanje i pozitivan osećaj koji imate nisu dovoljni za ispravljanje grešaka iz prošlosti. Od 10. novembra čeka vas naporan period dokazivanja i traženja opravdanja za vaše prethodne postupke. Situaciju na poslu najbolje je da procenjujete na osnovu saveta bliskih i pouzdanih osoba, jer ne vidite gde pravite greške. Posle 10. novembra obratite pažnju na poslovne kontakte sa inostranstvom.

Ljubav - Emotivna inspiracija i trenutno raspoloženje, tačnije promene raspoloženja u trenutku odslikavaju stanje ukupnog doživljaja na ljubavnom polju. Uz nepovoljan uticaj Venere u osmom polju, prolazak Sunca, Merkura i Saturna u vašem sedmom polju naglašavaju neobične i zanimljive kontakte. Moguće je obnavljanje veze iz prošlosti.

Zdravlje - Glavobolja i ukočenost vratnog dela.


BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Stalni posao vam je dosadio, pa više vremena posvećujete hobiju. Da biste ostvarili zapažene rezultate potrebna je dobra organizacija posla, ali i poverenje u saradnike. Od 10. novembra Blizance očekuju pozitivne promene, mogućnost ličnog i profesionalnog usavršavanja, kao i perspektivni kontakti sa inostranstvom.

Ljubav - Sa stalnim partnerom stanje je nategnuto, prisutno je konstantno rivalstvo i verbalno prepucavanje. Međutim, spontana avantura vreba u potaji, pa dobro razmislite da li ste spremni za veće promene.

Zdravlje - Nervoza, stres, strahovi i osećaj da vreme uludo traćite loše se odražavaju na vaše zdravlje. Ukoliko se disciplinujete, izbeći ćete probleme sa srcem. U ovom periodu mogući su problemi sa alergijama.


RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Jupiter u Raku pruža vam sigurnost, ali i dovoljno energije da popravite lični poslovni status. Da biste u potpunosti ostvarili svoje profesionalne ciljeve, osim dobre volje, neophodno je prilično znanja i mudrosti. U periodu do 14. novembra predstavnici ovog znaka mogu da očekuju povoljne vesti o novom poslu.

Ljubav - U ljubavnom životu delujete vrlo zaneseno, ali i energično ili zahtevno. Svojom pojavom i stilom umete da šarmirate okolinu, ali ne preterujte. Mlađi pripadnici ovog znaka odgovoriće na iznenadni ljubavni izazov. Prisustvo Sunca, Merkura i Saturna u petom polju podstiču na emotivno angažovanje.

Zdravlje - Nervno ste napregnuti, zbog čega bi vam dobrodošao odmor. Problemi sa sluhom i grlom su prolaznog karaktera, pa zato ne paničite, već se pozabavite preventivom.


LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Ovo bi mogao da bude izuzetno komunikativan i uspešan period, ali zbog čestih promena na poslovnoj sceni okolina očekuje da se dodatno angažujete u različitim stvaralačkim fazama. Zbog velikih obaveza povremeno će vam nedostajati strpljenje i koncentracija. Najvažnije je da jasno definišete poslovne interese i odgovorite na svaku ponudu. U periodu do 15. novembra očekuju se pozitivni ishodi dogovora i poslovna satisfakcija. Pokušajte da izbegnete rivalstvo sa saradnicima.

Ljubav - Nekim pripadnicima ovog znaka predstoji nova ljubavna romansa. Za ostale Lavove, posebno one koji su u braku ili dužim vezama, ovo će biti naporniji period.

Zdravlje - Većina vaših zdravstvenih problema nastaje zbog preterivanja u hrani i piću. Vreme je da razmislite o novom načinu ishrane.


DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Da biste ispravno procenili najbolji trenutak za akciju, trebalo bi pažljivije da analizirate sve što se događa na poslovnoj sceni. Važno je da sve veće obaveze završite do 12. novembra, tako da imate vremena za jednu ozbiljnu poslovnu analizu. Tajna uspeha Device krije se u preciznoj orijentaciji ka praktičnim ciljevima.

Ljubav - Dobra volja, nežnost i pažnja najbolji su odgovor na različite zamke ljubavnog života. Ljubavnu romansu potrebno je pažljivo negovati, jer bez uzajamne iskrenosti i razmene osećanja ona će izgubiti snagu i značenje. Partner će pokušati da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom.

Zdravlje - Malaksalost je posledica nerviranja i uticaja Marsa koji se nalazi u vašem znaku. Vitaminskom terapijom i laganim vežbama pokušajte da prevaziđete ovaj problem.


VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao – Tražite efikasnija rešenja u poslovnom izražavanju, ali računajte na okolnosti koje ne zavise od vaše volje ili uticaja, već od nadređenih. Tokom ovog perioda saradnici vam mogu zameriti na izvesnoj samovolji prilikom donošenja poslovnih odluka. Od 13. novembra važno je da rešite neka imovinska ili statusna pitanja, a ukoliko radite sa novcem pazite se manjkova. Uspešne formule treba ponavljati u različitim situacijama kao dodatnu garanciju za poslovni dobitak. Prisustvo Sunca, Merkura i Saturna u drugom polju predstavljaju dobar podsticaj za zaradu.

Ljubav - Srećnije Vage uživaju u zagrljaju voljene osobe, dok drugi predstavnici ovog znaka maštaju o tome. Vaša glavna pokretačka snaga je ljubav, a osoba koja je može pružiti nalazi se u neposrednoj okolini.

Zdravlje - Problemi sa kičmom ili srcem.


ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao – Kako ste pod jakim psihološkim pritiskom imate potrebu da se rasteretite napornih, dodatnih obaveza. Loša komunikacija sa saradnicima utiče na pogrešne poslovne procene i ponašanje. Pokušajte da sačuvate prisebnost i ne dozvolite da ih posao okupira više nego što je potrebno. Tokom ovog perioda verovatno ćete uspeti da završite sve važnije poslovne zadatke i obaveze, a posle toga očekuje vas poslovno-finansijska satisfakcija ili neko javno priznanje.

Ljubav - Emotivne dileme možete da razrešite, ali tek kada se utisci i osećanja iskristališu. Prisustvo Sunca, Merkura i Saturna u znaku Škorpije čine situaciju napornom, pa u ovom periodu nemojte rešavati ništa u vezi emotivnog statusa.

Zdravlje - U ovom periodu možete imati problema sa organima za varenje, zato što dalje od slatkiša i jake hrane.


STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Jedino vam je stalo da pravilno zaštite svoje poslovne interese, ne pratite šta se događa u vašoj okolini i ne vodite računa o drugima. Međutim, različite okolnosti nameću ubrzani tempo u poslovnoj saradnji. Do 17. novembra moguća je prolazna finansijska kriza, koja će vas naterati da prihvate neke dopunske poslove. Obratite više pažnje na neke osobe iz okoline koje vam i ranije nisu bile naklonjene.

Ljubav - Strah od ljubavi je strah od promena. Lakše vam je da tvrdite pazar nego da se bacite u zagrljaj voljenom biću. Inertni ste i nedovoljno aktivni na emotivnom planu, što je jedino dobro u slučaju da ste u stabilnoj vezi kako je nekom avanturom ne biste ugrozili.

Zdravlje - Vaš glavni problem je višak kilograma, zbog čega imate povećan holesterol i trigliceride.


JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao - Pokušajte da se izborite za veću samostalnost i računajte na podršku onih koji o tome odlučuju. Do 16. novembra postoji mogućnost da unapredite svoju poziciju na poslovnoj lestvici ili da dobijete novu ponudu. Važno je da ostvarite nove poslovne kontakte i da prihvatite savremene ideje i pozitivan trend u svojoj profesionalnoj orijentaciji. Uz naglašen uticaj Marsa u devetom polju, prisustvo Sunca, Merkura i Saturna u vašem jedanaestom polju donose niz srećnih okolnosti i nove poslovne mogućnosti.

Ljubav - Mnogo lepih trenutaka nalazite uz voljenu osobe. Kako ste po prirodi praktični, ove segmente života pokušaćete da objedinite, ali ne preterujte i pazite da ne ugrozite smisao emotivne veze.

Zdravlje - Lakši hormonski disbalans kod ženskih pripadnika znaka.


VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao - Novi događaji na poslovnoj sceni nameću različite dileme u odnosu sa saradnicima, ali i šefovima. Prisustvo Sunca, Merkura i Saturna u vašem desetom polju, uz nepovoljan uticaj Marsa u osmom polju, tokom ovog perioda donose dobru mogućnost za profesionalnim i ličnim usavršavanjem, ali uz neophodan oprez. Posebno je potrebno da budete oprezni prilikom sklapanja dogovora u vezi promene posla tokom ove nedelje, a da bi se potvrdili svi parametri, rokovi će verovatno biti malo rastegnuti.

Ljubav - Više pažnje posvetite redu i konvencionalnosti, jer ste malčice preterali. Teško vam je da budete i spontani i ozbiljni u isto vreme, a ni partner to ne razume.

Zdravlje - Pojačajte imunitet, jer ćete u ovom periodu biti izloženi raznim virusima i upalama.


RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Nalazite se u kreativnoj fazi, ali delujete neozbiljno pred okolinom. Do 14. novembra potrebno je da ispunite redovne obaveze i izmirite neka finansijska dugovanja, ali i da pritisnete dužnike da izmire svoje obaveze prema vama.

Ljubav - Harmoniju u ljubavnom životu i u odnosu sa bliskom osobom može samo da poremeti stres vezan za posao. Prisustvo Sunca, Merkura i Saturna u vašem devetom polju, uz uticaj Marsa u sedmom polju, donose mogućnost zajedničkog putovanja ili kraćeg odmora sa partnerom. Period nije povoljan za ozbiljnije preispitivanje emotivnog odnosa.

Zdravlje - Problemi sa kukovima, stomakom i žučnom kesom.
(noosti.rs)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар