Mesečev horoskop od 12. novembra do 8. decembra 2014.

Kako je Mesec raspoložen ovog meseca prema vašem znaku? Proverite u horoskopu Sense pripremljenom prema mesečevim menama.

S uštapom 17. 11. u Biku možemo sagledati stvarnost u pravom svjetlu. Nadahnjuje nas da radimo ono što donosi stabilnost i ugodu. Ovna i Lava zaokupit će novac. Uz obuzdavanje sklonosti nepromišljenom trošenju, poboljšat će financijsku stabilnost. Bik i Škorpion učvršćuju ljubavne veze. Poznanstvo od prije može se rascvjetati u romantične trenutke za one slobodne. Jarac i Rak trebali bi se opustiti. Život jest dobar ako si dopuste vidjeti njegove pozitivne strane i prestanu se previše brinuti. Za Blizance, Vodenjaka i Vagu ovo je prilika da se smire u obiteljskom okružju prepoznajući snagu potpore i ljubavi. Djevica i Ribe prepoznaju što može nahraniti i osnažiti njihove talente. Odlučuju ih aktivnije iskoristiti u poslu.

Druga četvrt 25. 11. u Djevici izoštrava um u prepoznavanju svega što je neispravno, otrovno, prljavo. Vrijeme je za ispit na kojem neće proći ono što ne pomaže u održavanju zdravog i stabilnog života. Strpljivo prihvatimo stvarno stanje i bez previše kritičnosti prema svemu čime nismo zadovoljni uvedimo promjene polako, hvatajući prirodne ritmove. Djevica, Jarac i Bik najspremniji su za oštre poteze u raskidaju loših navika. Škorpion, Rak i Ribe pročistit će svoje emotivne odnose uz golem osjećaj olakšanja. Vodenjak, Blizanci i Vaga s oštrinom uvida rješavaju poslove, ispite, dokazuju se snagom svog intelekta. Ovan, Strijelac i Lav nerado će se baviti nagomilanim poslovima, no imaju priliku osloboditi prostor i vrijeme za nove ciljeve.

S mlađakom 3. 12. u Strijelcu praktična strana života neće više biti u središtu zanimanja. Naše vizije i želje počinju bujati ponesene dubokim unutrašnjim nadahnućem. Prepuštamo se optimizmu, želimo vjerovati u pozitivne promjene. Strijelac se obnavlja u svom rođendanskom razdoblju. Ipak, on i Djevica rastrgani su između želje za slobodom i poslovnih obaveza. Bik i Ribe na ljubavnom će planu imati nemirno i uzbudljivo razdoblje. Ako svoj optimizam usmjere na praktični cilj, Rak i Škorpion ostvarit će brz uspjeh. Blizanci će nadahnuće tražiti u partneru, a Lav i Jarac u svom unutrašnjem svijetu. Vaga, Ovan i Vodenjak svoja iskustva žele podijeliti s drugima. Dinamičan društveni život širi njihove horizonte.
Senka Ljubić, astrologinja, Izvor: Sensaklub.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар