Kako horoskop utiče na karakter osobe?

Horoskop može da nam kaže mnogo o karakteru osobe, ali i o nekim skrivenim sklonistima. Pročitajte kako zvezde utiči na vas.
Ovan

Ovan, s obzirom da je izraziti vatreni individualac gaji veliku skolonost ka alkoholu i cigaretama, a kad se tome posveti, nije ga lako odgovoriti. Naročito zbog tvrdoglavog stava da se pušenjem oslobađa viška stresa, a i činjenice da izgleda sebi prilično glamurozno s cigaretom u ruci.

Bik

Bik je stabilan znak, ali kad su u pitanju hrana i piće kao da neko drugo biće obuzme njegovo telo. Ugađanje čulima je uvek na prvom mestu, pa je Bik sklon da popije po koju čašicu više.

Blizanci

Blizanci često menjaju raspoloženja što je obično i praćeno raznim porocima. Bez obzira da li su pod stresom ili uzivaju paliće jednu za drugom cigaretu,a ako im posao zavisi od računara i interneta noći će pre provoditi sa monitorom nego sa voljenom osobom.

Rak

Rak je pod velikim uticajem Meseca, što i nije baš zgodno kada su poroci u pitanju. Bes neretko potiskuju prejedanjem, a uz to puše kao lokomotive ne bi li ostali mršavi. Jednom rečju, oprez s njima.

Lav

Lav po definiciji veruje u svoju besmrtnost, pa su svi poroci dobrodošli, od kocke i seksa do pušenja i prekomernog opijanja.

Devica

Devica može biti najveći radoholičar jer prilično opsesivno pristupa svim stvarima u životu, a čim stvari krenu naopako, stiže i potreba za alkoholom i tabletama za smirenje.

Vaga

Vaga, s druge strane, voli da pobegne od ružne stvarnosti uz pomoć čašice, a ni lake droge joj nisu strana stvar. Međutim, za razliku od ostalih, vrlo se lako navuku na zdrav život i vežbe koje onda praktikuju do iznemoglosti.

Škorpija

Škorpija nosi titulu najvećeg zavisnika od seksa , a uz to obično dolaze i potoci alkohola.

Strelac

Strelac, kao i Lav, ima stav besmrtnika pa mu ni jedan porok nije stran. Ipak zbog preterane ljubavi prema putovanjima koja i nisu baš uvek prilagođena njegovom džepu, često ima velike probleme sa novcem.

Jarac

Jarac je najmanje sklon porocima od svih znakova, a jedini porok koji oni i ne smartaju porokom su cigarete. Međutim, druga krajnost je anoreksija i bulimija zbog opsesija da trebaju biti mršavi i lepi.

Vodolija

Vodolija voli da istražuje, pa ćete ih lako pronaći u svim mogućim krajnostima, od zakletih vegana koji žive ultra zdravo do boemskih likova koji nisu pod utiecajem opijata jedino pred buđenje.

Ribe

Ribe vole alkohol kako bi smanjile bol koju osećaju u životu, najčešće psihički, a kad se pojavi neki hronični fizički problem, tablete i to u velikim količinama su tu da reše sve probleme. Kako im mašta radi sto na sat, opijati i to svih vrsta su im drago društvo pa treba paziti na njih.
Izvor: Cosmopolitan.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар