Kako da ti on ostane veran?

Jednu od deset žena dečko prevari sa drugom ženom, a postoji nekoliko stvari zbog kojih se muškarci najčešće predaju "iskušenju".

Kada su već neko vreme u vezi, postane im dosadno i devojka im više nije privlačna kao na početku veze, pa polako gube interesovanje za nju. Kada nestane "hemije" sa početka veze, mnogo je teže odoleti iskušenju i ostati veran.

Muškarci svoje neverstvo često opravdavaju i time da im je potrebno više uzbudljivih stvari u životu, posebno kada su u braku, i da im treba nešto da se opuste od brige o porodici.

Sa druge strane, nekima smeta i to što žene sve češće preuzimaju "kontrolu" u vezi, pa pokušavaju da na svoj način, aferom sa drugom ženom, preuzmu stvar u svoje ruke.

Dame, šta možete da uradite kako vaš partner ne bi poželeo da malo "švrlja" sa strane?

Postanite mu neodoljive. Znamo, to nije nimalo lako, ali stručnjaci za veze tvrde da je muškarcima od ljubavi mnogo važnije poštovanje i to ističu kao najvažniju stvar u vezi.

U sprovedenom istraživanju, učesnici su odgovarali na samo dva ponuđena pitanja: da li bi radije bili usamljeni ili okruženi ljudima koji ih ne poštuju. Iako je pitanje na prvi pogled pomalo zbunjujuće, čak 74 odsto muškaraca odogovorili su da bi radije bili sami, nego sa nekim ko ih ne poštuje!

Znamo, verovatno ćete reći, ako me zaista voli – neće me prevariti. Ipak, stvari nisu tako jednostavne i često i muškarcima i ženama postaje dosadno kada veza ili brak prelaze u rutinu. Kada odnos postane dosadan i "šablonski", parovi često prestaju da razgovaraju o važnim stvarima i jedno drugom uskraćuju podršku i poštovanje, što polako, ali sigurno vodi do propasti veze – raskida ili prevare.

Zato, potrudite se da uvek razgovarate o problemima i na svoj način održavate vezu "svežom" i uzbudljivom.
(Mondo)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар