Solarna joga: Gledanje u Sunce hrani telo i um i leči razne bolesti (VIDEO)

Solarna joga, sungazing ili gledanje u Sunce hrani telo i um i leči razne bolesti. Reč je o tehnici koju podučava indijski učitelj Hira Ratan Manek koji se trenutno nalazi u Hrvatskoj. Naučite više o ovoj drevnoj istočnjačkoj metodi.

Tu drevnu tehniku, odnosno ovu njenu varijantu, možete da počnete da praktikujete nakon što prođete jedan od seminara koji se gotovo redovno održavaju svuda u svetu, pa i u regionu.


Ne preporučuje se praktikovanje ove tehnike bez kontrole i vođstva jer je reč o velikoj količini energije koju primate ovakvim gledanjem u Sunce.

Redovni praktikanti kažu da im se nakon gledanja u sunce poveća životna energija, poboljša zdravstveno stanje, a neki čak tvrde da im više ne treba hrana, nego da životnu energiju iz hrane zamenjuju onom koju dobijaju ravno iz Sunca.

Naše oči se sastoje od pet milijardi delova i složeni su sastav za hvatanje svetlosti. Ta se svetlost nakon toga razdvaja na delove spektra i raspodeljuje u organe koji se hrane tom vrstom svetlosti. Bubrezi trebaju crvenu, želudac žutu, srce zelenu i tako dalje...

U Sunce treba gledati samo rano ujutro pri njegovom izlasku ili kasno naveče pri zalasku. Počinje se tako da se svaki dan gleda tek nekoliko sekundi, a iskusniji praktikanti, nakon što duže vreme pratikuju ovu neobičnu tehniku, posle nekog vremena dnevno mogu da gledaju u Sunce i po dvadeset i više minuta.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар