Nedeljni horoskop 27. oktobar - 2. novembar 2013.

Horoskop za nedelju na raskrsnici dva jesenja meseca - oktobra i novembra * Proverite šta vas, prema prognozi astrologa, u ovom periodu očekuje na poslovnom planu, ali i u ljubavi i kada je zdravlje u pitanju.

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - U poslovnim odnosima pokušavate da zaobiđete neka ustaljena pravila ili proceduru, ali problemi s kojima se suočavate zahtevaju dodatni napor i dobru koncentraciju. Retrogradni Merkur u vašem polju troškova nije dobar za rizike koje ste spremni da preduzmete. Prepustite saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima, naročito u situacijama koje prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. Strpljenje je sigurniji put u poslu nego funkcionisanje po principu sad ili nikad.

Ljubav - Sa partnerom ste u konfliktnoj situaciji, ali upravo takvo stanje vezu čini zanimljivijom. Sa partnerom se lepo upotpunjujete, on vam se divi, a vama je potrebna nežnost.

Zdravlje - U ovom periodu moguće su povrede glave, glavobolja, kao i problemi sa sinusima.


BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Mislite da ste napravili dobru poslovnu procenu, ali je potrebno da dokažete profesionalnu umešnost u ostvarivanju nekih praktičnih ciljeva od zajedničkog interesa. Neko pokušava da vam skrene pažnju u pogrešnom pravcu, nemojte dozvoliti da vas opterećuju razni komentari. Zaoštrena poslovna klima na vas deluje vrlo podsticajno. Ko u prošlosti nije pravio greške nema razloga da strahuje, a ko jeste biće izložen proveri svega što je organizovao i ugovarao.

Ljubav - Slobodna Vodolija iz okruženja je opčinjena vama. Ukoliko ste slobodni, prihvatite flert, jer je ona jako stidljiva i plaši se da vam priđe. U slučaju da ste zauzeti, ne junačite se dok je Merkur u hodu unazad u polju vašeg partnerstva, jer će se ceo odnos raspasti.

Zdravlje - Nervoza, problemi sa hormonima i žlezdama.


BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Stalo vam je da pridobijete nečije poverenje ili širu naklonost u poslovnim krugovima, zbog čega delujete vrlo promišljeno i oprezno. Informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju garanciju za uspeh, ali imate dobar intuitivni signal koji vas navodi na pravilno rešenje. Jasno vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo menjaju, pa strpljivo i mudro očekujete bolju priliku. Ishitreni potezi najčešće dovode do grešaka, a svako odlaganje, ma kako to neprirodno zvučalo, siguran je pogodak.

Ljubav - Strelac je idealna kombinacija u ovom periodu, jer samo on može da vas izbaci iz ravnoteže, ali u pozitivnom smislu. Veza sa Ribama je kratka, ali slatka - pa birajte.

Zdravlje - Mogući su problemi sa sluhom ili želucem, ali se ne uznemiravajte mnogo zbog toga. Prekontrolišite vid.


RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi, a vaši saradnici očekuju da delujete vrlo uspešno ili iznad prosečnih merila. Imponuje vam saznanje da okolina ima dovoljno poverenja u vaše profesionalne sposobnosti. Dobra poslovna strategija i precizni potezi predstavljaju garanciju za dugoročniji uspeh. Ipak, postoje situacije koje ne zavise od vaše volje, pa su tokom naredne nedelje mogući nesporazumi u komunikaciji.

Ljubav - Kada su emocije u pitanju, tokom ovog perioda uložićete izuzetne napore. Veza sa Ovnom je prolazno rešenje, mada nudi mnogo topline i seksualne energije. Zauzeti Rakovi ne bi trebalo da avanturističkim pristupom emotivnom životu ugroze postojeće veze.

Zdravlje - Mogućnost povreda posledica je nepažnje, posebno u saobraćaju. Stalno negde jurite, usporite tempo.


LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Delujete veoma ambiciozno i zahtevno, tako da svima postaje jasno da ne želite da neko remeti ili usporava vaše poslovne planove. Ulažete veliku energiju u različite ciljeve i ne dozvoljavate da bilo ko kritikuje vaš način rada. Umesto da favorizujete takmičarski odnos sa saradnicima, prilagodite svoje ponašanje, nemojte da ulazite u finansijski rizik, niti da razmišljate o hipotekama, ma koliko posao izgledao siguran.

Ljubav - Ovo je sjajan period za najzaljubljenije duše. Bez hleba, vode i vazduha mogu da izdrže, ali bez ljubavi nikako. Biće mnogo strasti i dokazivanja ljubavi. Slobodni pripadnici znaka obnoviće neku staru vezu, i to manje-više neuspešno.

Zdravlje - Utopljavajte se što više, da biste sprečili prehladu. Urinarni trakt, koji je izložen čas visokim čas niskim temperaturama, može vam zadavati brige.


DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Zaokupljeni ste razmišljanjem o novim poslovnim planovima ili nagomilanim obavezama. Nažalost, ne možete da se pohvalite dobrom komunikacijom u krugu poslovnih partnera. Ponekad morate da preuzmete odgovarajući poslovni rizik u skladu sa zadatom situacijom i izazovom. Potrebno je da se opredelite za korisne ciljeve, koji će vam omogućiti bolje profesionalne uslove, ali se saradnici ponašaju kao da uopšte ne razumeju o čemu se radi. Tipično stanje kada je vladar znaka u retrogradnom kretanju.

Ljubav - Partner vam je sasvim dovoljan, ostali samo smetaju i ne dozvoljavaju vam da iskažete sopstvene emocije. Još samo da uspete partnera da odvojite od ostalih.

Zdravlje - Zdravstvena situacija nije zabrinjavajuća, moguće je skupljanje tečnosti u organizmu, koje stvara osećaj težine i nadutosti. Nedostaje vam više kretanja.


VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao - Delujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite nekoliko poslovnih ciljeva. Dovoljno ste preduzimljivi, tako da saradnici imaju poverenja u vaše profesionalne sposobnosti. Snalažljivost prilikom finansijskih transakcija obećava dobar profit ili neki materijalni dobitak. Zainteresovani ste za novu poslovnu ponudu koja podrazumeva proširenje saradnje, u koju je moguće uklopiti sve ljude sa kojima ste već sarađivali. Nove poslovne partnere pažljivo posmatrajte, jer postoji opasnost da naprave nekakvu grešku.

Ljubav - Ljuti ste na voljenu osobu, jer ne ispunjava kriterijume koje ste sebi zadali, a druga strana o tome ne zna ništa. Razmišljate o novoj vezi, a neki poznati Blizanac je u igri.

Zdravlje - Psihička ravnoteža je blago uzdrmana, pa je poželjno iz okruženja eliminisati sve što loše utiče na raspoloženje.


ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao - Sposobnost dobrog opažanja i sjajne koncentracije tokom ovog perioda i te kako će vam pomoći da ostvarite poslovne ciljeve. Najvažnije je da podstičite kreativnost u idejama, očekuje vas zajednički dobitak i mogućnost obnavljanja nekih poslovnih dogovora. U zavisnosti od ličnog interesovanja ili motivacije, birate varijantu koja donosi najbolje razultate. Neke stvari moraćete da uradite nekoliko puta, ali nemojte zbog toga da brinete.

Ljubav - Mnogi pripadnici znaka nalaze se na samom početku emotivne veze, ili na kvalitativno novi način pristupaju staroj. Nežnost im je neophodnija nego ikad.

Zdravlje - Svi problemi proističu iz glave. Prepolovite dozu cigareta, kafe, žestokih pića ili nervoze, pa ćete se osećati bolje. S druge strane, pazite se uganuća i povreda zglobova.


STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - U skladu sa postavljenim prioritetima imate jasno izgrađenu poslovnu viziju, zbog čega ne želite da prihvatite kompromisnu ponudu. Međutim, takvim ponašanjem samo nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni položaj. Prihvatili ste previše obaveza, što počinje jako da vas zamara i iscrpljuje. Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, svoje interese udružite sa pouzdanim saradnicima i prihvatite nečiji uticaj.

Ljubav - Sa partnerom delite intimu. On jedini može da podnese vašu komplikovanu narav. Muški pripadnici znaka opasno su zagrejani za jednu Lavicu.

Zdravlje - Problemi sa srcem posledica su napetosti na poslu, ali i nerviranja zbog sitnica. Kako ste u sjajnom periodu, ne dozvolite da ga bolest pokvari.


JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao - Jako vam je stalo da ostvarite nove ili korisne ciljeve na različitim poslovnim stranama. Da biste u tome uspeli, najbitnije je da obnovite neke poslovne kontakte koji su nesmotreno, ali i nenamerno prekinuti ili su samo oslabili. Osim toga, neophodno je da se priključite timu saradnika za koje vas vezuju slični profesionalni interesi i vizije. Opredelite se za varijantu koja omogućava napredovanje na poslovnoj lestvici na različitim nivoima i budite pažljiviji sa ulaganjem novca.

Ljubav - Strelac, Strelac i samo Strelac, ali pod uslovom da se nije okrenuo nekom drugom. Da biste vezu učinili još zanimljivijom, partneru predložite odlazak na neko putovanje.

Zdravlje - Bolovi u kukovima ili problemi sa jetrom mogući su, ali ne i neizbežni. Dobra prevencija je osnov svega.


VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao - Delujete pretenciozno i imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem važnih poslovnih ciljeva. Zbog loših poslovno-finansijskih procena očekuje vas privremena faza stagnacije i neke dodatne obaveze. Vodite računa o načinu komunikacije sa nadređenima. Zatražite nečiju intervenciju pri rešavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema. Sve poslovne poduhvate koje ne želite da prihvatite u ovom periodu ipak bi bilo dobro ponovo da razmotrite, jer se šanse nekada kriju gde je najmanje očigledno.

Ljubav - Sa Ribama, Rakovima i Strelčevima biće ludo i nezaboravno, dok o Jarcu možete samo da maštate. On je trenutno negde daleko.

Zdravlje - Samo ukoliko budete mučili organizam hranom obogaćenom "belim otrovima" imaćete problema.


RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Stalo vam je da ostvarite nove poslovne kontakte i važne ciljeve u pregovorima, a da biste u tome uspeli potrebno je da ostavite dobar utisak u susretu sa saradnicima. Konačni rezultati najviše zavise od vašeg zalaganja i diplomatskih manira. Takođe, bitno je da pravilno definišete zajedničke interese i da istaknete svoje profesionalne sposobnosti.

Ljubav - Veza u kojoj ste trenutno ne samo da je površna nego ne ispunjava ni mrvicu vaših sanjalačkih težnji. Osećate potrebu da partner učini nešto fatalno kako bi vam dokazao ljubav.

Zdravlje - Da biste sprečili probleme sa bubrezima potrebno je da se utopljavate i da pijete što više tečnosti. (Izvor: novosti.rs)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар