Nedeljni horoskop 20-27. oktobar/listopad 2013.

Device, retrogradan Merkur stvara vam razne nesporazume u svakodnevnoj komunikaciji; ako očekujete da brzo realizujete neke ugovore ili završite papirologiju, najbolje je da pričekate jer nedelja nije povoljna * Ulazak Sunca u Škorpiju donosi Lavovima povučeniju fazu kada će se najbolje osećati u kućnom ambijentu. Za neke Lavove ovo će nagovestiti započinjenja samostalnog posla...

OVAN

Ona: Mars u Devici čini vas praktičnom i posvećenom poslu. Pošto Merkur ide unazad nije dobar trenutak za potpisivanje ugovora niti oslanjanje na tuđa obećanja. Na emotivnom planu ulazite u bolji period nakon više nedelja, tako da ćete uspeti da pronađete zajednički jezik sa osobama koje vam se dopadaju. Mnogim Ovnovima dopadaju se osobe koje su na putu. Ako ste mladi, dobar je trenutak za usavršavanje bilo kakve vrste.

On: Pod uticajem Marsa osećate veću odgovornost na poslu i pažljivo razmatrate svaki potez. Tenzije i nervoza koju ste imali posledhnjih mesec dana prolaze, tako da ćete biti sposobni racionalnije da reagujete. Razmjišljate o većem novcu ili nasledstvu, samo što vas planete koče, pa će se mnogo toga prolongirati. Izlazite iz kroznog perioda u ljubavi. Pažnju može da vam privuče jedna dubiozna Škorpija, dok ćete flertovati sa Strelcem.

BIK

Ona: Zanimljiva pozicija Venere stavlja vas u nepredvidive situacije, tako da će vam dani biti puni neočekivanih događaja. Planete u sedmom polju donose vam povratak ljubavi iz prošlosti i govore da imate nerazjašnjene odnose sa mnogim osobama. Drugi deo sedmice pogoduje pregovorima, tako da možete da očekujete povoljne vesti. Na poslu dolazi do preokreta, zbog čega ćete biti zadovoljni.

On: Mnoštvo planeta u sedmom polju omogućava vam da zauzmete dobru poziciju pred drugim ljudima. Ovo je sedmica sa brojnim susretima, pa čak i obnavljanjem kontakata iz prošlosti. U fazi ste kada niste najspremiji za emotivnu vezu jer još uvek niste premostili neke situacije iz prošlosti. Maštate o susretu sa ženskom osobom vatrenog znaka. Od sredine nedelje možete slobodno da poslušate savet jednog Raka. Retrogradni Merkur negativno deluje na vaše finansje, pa su moguća loša ulaganja novca.

BLIZANCI

Ona: Nazadno kretanje Merkura donosi vam poslovne dileme i nemogunost da se organizujete na radnom mestu. Mnogo toga ćete započinjati, a nećete imati energije da završite. Najbolje je da ne započinjete nikakav novi poslovni projekat jer nije dobra nedelja za realizaciju. Mars vrši pritisak na vas, pa ćete imati porodične i stambene probleme. Ako imate mogućnosti, najbolji bi bilo da se odmarate. Privukli ste pažnju atraktivnog muškarca.

On: Nepovoljna pozicija vašeg vladara Merkura utiče nerazumno na vaše poslovne odluke. Imaćete razne nesporazume i konfrontacije na poslu zbog čega je najbolje da ne započinjete nikakve konflikte. Mnogi vaši planovi će biti na čekanju, a nećete imati sposobnost da procenite koliko su vaši postupci realni. Drugi deo nedelje donosi vam povoljne vesti u vezi sa finansijama.

RAK

Ona: Planetarna gužva u petom polju donosi vam uzbudljiva dešavanja u ljubavi. Pod uticajem Venere imate jedan kreativan period na poslu koji treba da iskoristite kako biste ostvarili svoje ideje. Zbog uticaja Marsa sa mnogima osobama možete imati problem u nerazumevanju, što može da rezultira konfliktima. Imate podsvesnu potrebu da ubedite ljude u svoje stavove, što drugima može da deluje kao pritisak. U ljubavi ste spremni za velike korake.

On: Planete u petom polju donose vam velika dešvanja na ljubavnom planu, tako da mnogi pripadnici vašeg zanak baš u ovom periodu planiraju brak ili proširenje porodice. Saturn vas uči novom prihvatanju odgovornosti, a na poslu vam sledi uspeh. Četvrtak i petak su dani kada možete da očekujete pozitivan razvoj situacije na poslu. Zbog uticaja Marsa postali ste smeliji u komunikaciji, tako da ćete konačno imati dovoljno energije da se suočite sa svim osobama i situacijama koje su vas mučile.Nemojte da budete isuviše kritčni prema osobama koje vas okružuju.

LAV

Ona: Ulazak Sunca u Škorpiju donosi vam povučeniju fazu kada ćete se najbolje osećati u kućnom ambijentu. Za neke Lavove ovo će nagovestiti započinjenja samostalnog posla. Neke Lavice razmišljaće kako da se što lakše osamostale u svakom smislu. Venera vam donosi neočekivana poznanstva na ljubavnom planu, samo što ćete biti distancirani u odnosu na osobe koje žele da se zbliže sa vama. Reklo bi se da u ovom periodu imate potpuno drugačije prioritete i da vam ljubav nije na prvom mestu.

On: Sunce u četvrtom polju okreće vas porodičnim i stambenim obavezama. Imaćete intenzivnije kontakte sa rodbinom, a dobar je trenutak da razrešite zategnuti odnos sa jednom bliskom osobom iz porodice. Nazadno kretanje Merkura ne pogoduje vašim finansijama, tako da ćete napraviti pogrešne poteze u vezi sa novcem. Nije poželjno da ulažete veći novac u ovoj nedelji. U ljubavi ste povučeni i ćutljivi, tako da osoba kojoj se dopadate ne zna koji pristup da primeni kakio bi vas osvojila.

DEVICA

Ona: Retrogradan Merkur stvara vam razne nesporazume u svakodnevnoj komunikaciji. Ako očekujete da brzo realizujete neke ugovore ili završite papirologiju, najbolje je da pričekate jer nedelja nije povoljna. Mars vam dodatno stvara tenzije, pa ćete imati potrebu svaim direktno da kažete šta mislite i bez mnogo razmišljanja nekoga nesvesno uvredite. Dobar je period za izlete i kraća putovanja, kao i usavršavanje jezika. Nemojte da opterećujete sebe sa nebitnim informacijama.

On: Ne tako povoljna pozicija Merkura ukazuje da će vam se mnogi planovi pokvariti u dolazećoj nedelji. Imaćete problem sa organizacijom i bilo kakvim objašnjenjima koja su namenjena bliskim osobama. Mnoge Device osećaće se potpuno neshvaćeno. Zbog uticaja Marsa treba da se naoružate strpljenjem jer je ovo nedelja koja ukazuje na pojačane tenzije, a ne bi bilo dobro da vi budete taj koji je sve započeo. Od Strelca dobijate iznenadnu poslovnu ponudu. Partner se trudi da razume vaše česte promene raspoloženja i diskusije koje pokrećete.

VAGA

Ona: Puno planeta u drugom polju ukazuje da su vam finansije prioritet. U narednim danima vodićete brojne razgovore i biti u stalnom pokretu. Nećet vam odgovarati situacije u kojima se ništa ne dešava, a zanimaće vas ljudi sa kojima možete da udvostručite zaradu na poslu. Vaš partner ulazi u fazu kada će insistirati na principima i biće u stanju da vas okrivi i za najmanju sitnicu, a sve to kao posledica lične nesigurnosti.

On: Planete u Škorpiji uče Vage da se racionalno ponašaju prema svojim finansijama. Imate potrebu materijalno da se osigurate i zanima vas kako da zaradite veći novac. Pod uticajem Venere imaćete uspešne pregovore. Vaš partner imaće svoje privatne probleme o kojima najradije neće želeti da razgovara. U ovom periodu jedna osoba iz vašeg okruženja može da vas osvoji sa pravim rečima ili romantičnim izjavama.

ŠKORPIJA

Ona: Ulazak Sunca u vaše znak donsoi vam olakšanje i povratak energije. Mnoge pripadnice vašeg znaka izlaze iz povučenije faze i sa mnogo više sigurnosti prihvataju nove izazove. Nazadni Merkur može da vam odlaže realizaciju nekih pregovora za nekoliko dana. Marsova pozicija donosi više druženja, a Venera ukazuje da od partnera očekujete veću finansijsku podršku. Prijatelji mogu da vam učine uslugu na poslu.

On: Skup planeta u prvom polju govori da je ovo period u kome treba da poradite na sebi. To se ne odnosi samo na spoljašnji izgled već i na celokupnu unutrašnju stranu ličnosti. Na poslu je pravi momenat da pokažete svoje organizacione sposobnosti jer ćete biti ozbiljno shvaćeni. Venera vam donosi dodatnu zaradu, a nije isključeno sklapanje novog partnerstva. Mnogo više vremena ćete provditi sa prijateljima.

STRELAC

Ona: Imajuću u vidu da je mnoštvo planeta u vašem dvanaestom polju, iako zbog Venere mnogima delujete privlačno i izazovno, najbolje ćete se osećati kada ste sami. Vi radite na sebi i preispitujete događaje iz prošlosti. Ovo naglašava psihološki aspekt vaše ličnosti, što će vam pomoći bolje da shvatite životne situacije. Na poslu ulazite u uspešan period. Na emotivnom palnu ćete imati problem sa poklanjanjem poverenja, a mnoge osobe će pokušati da vas osvoje pogrešnim pristupom.

On: Naglašeno dvanaesto polje ukazuje da ste u povučenijoj fazi kada vam najviše prijaju mesta zatvorenog tipa. Pošto je Venera u vašem znaku mnoge ženske osoba su zainteresovane da vas upoznaju bolje, ali je prava suština ipak skrivena, jer ste u fazi kada ste emotivno zatvoreniji. Možete da očekujete razrešenje situacije na poslu.  Nemojte sebe mnogo da opterećujete sa događajima iz prošlosti.

JARAC

Ona: Planete u Škorpiji ukazuju da ste u lepom periodu za druženje. Vodite računa zbog retogradnog Merkur au čija obećanja se uzdate, jer jedna osoba može da vas slaže u vezi sa poslom. Vi očekujete potez jedne osobe koja odlaže svoja obećanja. Zbog Marsa imate irliku da otputujete i to kod nekih rođaka. Mlađi Jarčevi će usmeriti energiju na učenje. Venera u polju tajni stvara vam intrige u ljubavi i treba da vodite računa sa kim se upuštate u vezu.

On: Naglašeno jedanaesto polje ukazuje na sedmicu sa brojnim prijateljskim skupovima. Ostvarujete nove kontakte i spoznaćete ko su vam odani prijatelji. Zbog Venere u dvanaestom polju nalazite se u neizvesnoj ljubavnoj situaciji jer ne znate kako da pristupite osobi koja vam se dopada. Ta osoba deluje misteriozno na vas, ali opet sa druge strane nedostupno. Može lako da se desi da vam se dopada osoba koja nije slobodna.

VODOLIJA

Ona: Pošto su planete koncentrisane u vašem desetom polju svu energiju ste usmerili na ambicije u karijeri. Pošto je to u Škorpiji, zahteva potpuno drugčiji pristup bilo kojoj situaciji nego što ste navikli. Mnoge pripadnice vašeg znaka podrediće ljubav poslu. Mnogo će vam više odgovarati prijateljski kontakti.

On: Naglašeno deseto polje ukazuje na brojne poslovme obaveze i promene koje svakako dolaze. Ovaj period nije nimalo lak jer treba da promeite mnoga svoja uverenja i stavove o životu. Ljubav će vam biti na drugom mestu jer ste svu energiju usmerili ka željenim ciljevima na poslu. Mnogim Vodolijama ovaj period činiće se previše komplikovan na poslu.

RIBE

Ona: Planete u devetom polju teraju Ribe na putovanja i planiranja odlaska u inostranstvo. Za one druge ovaj period će biti usepšan za usavršavanje. Nije isključeno da će vam se ukazati prilika da sarađujete sa inostranstvom ili dobijete posao koji nije u vašem gradu. U ljubavi se mnogo tog odlaže, a verovatno vam se dopada muškarac koji trenutno nije u zemlji.

On: Planete u devetom polju bilo bi šteta ne iskoristiti za bilo kakv vid učenja ili povezivanja sa inostranstvom. Mnogim pripadnicima vašeg znaka ukazaće se prilika da promene ambijent i grad u kome se nalaze. Generalno ćete se mnogo bolje osećati na putu nego na mestu na kome se sada nalazite. Javiće vam se bivše ljubavi koje će želeti da obnovite kontakt.

Izvor: Pressonline
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар