Šta profilna slika govori o korisniku Fejsbuka?

Fejsbuk nam pruža mogućnost da ostanemo povezani sa ljudima koje volimo, kao i da obnovimo prijateljstva sa onima koje nismo skoro videli. Preko profilne slike može dosta da se otkrije o korisniku.

Portret koji je fotografisao neko drugi
Neprofesionalana fotografija od pojasa na gore na kojoj se osoba smeši pokazuje da je reč o samouverenoj osobi. Ako je fotografiju napravio profesionalni fotograf, onda postoje verovatnoće da je osoba sa fotke narcis. Sminak u bikiniju pokazuje osobu koja je ima zavodnički potencijal, ali je nesigurna u sebe.

Autoportret
Seksi snimak izbliza, ili serija snimka izbliza koji su napravljeni u kupatilu/sobi govori o zahtevnoj, očajnoj i nesigurnoj osobi. Sa druge strane, autoportret koji je napravljen u nekom trenutku (sa prijateljima u prirodi, na primer) otkriva znatno skromniju stranu.

Iz daljine
Osoba koja voli da se fotografiše iz daljine kako se njegovo lice ne bi jasno videlo je stidljiva i drži do privatnosti. Mada, možda se iza te maske krije želja za avanturom i zanimljivim aktivnostima.

Fotografija iz detinjstva
Osoba koja postavlja ove fotografije živi u prošlosti i smatra da je bila ljupka kad je bila mala. Takođe, možda prolazi kroz težak period i hoće da povrati sreću i bezbrižnost kakvu je imala u detinjstvu.

Fotografija ljubimca
Oni koji postavljaju fotke svojih ljubimaca žele da ostanu inkognito, ali i šarmantni, ili žele da poruče celom svetu da su singl i bez dece. Ako se zabavljate sa takvom osobom, ubrzo ćete saznati da ljubimac igra veliku ulogu u njihovom životu. Osobe sa životinjama su iskrene i prirodne, ali ako zanemarite ljubimca, ostaćete bez vlasnika.

Porodična fotografija
Porodične fotografije postavljaju verne i iskrene osobe. Fotografijom deteta doduše možda žele da sakriju nešto. Možda su dobile koji kilogram, ostarile pre vremena ili žive kroz svoju decu.

Fotografija sa žurke
Fotografija sa žurke je pokazatelj zrelosti i životnog stila. Profil pun individualnih fotografija sa pićem u ruci pokazuje da se ta osoba još nije skrasila. Isto tako on/ona deluju kao da su podložni uticajima.
(knoworthy.com)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар