Seks i astrologija: Afrodizijak za vas i partnera

Poslušajte zvezde i saznajte koja je idealna kombinaciju afrodizijaka za vas i vašeg partnera * Bikovi u seksualni čin uključuju razne poslastice, a za vreme skesa vole da slušaju muziku, dok Spontani i neustrašivi Ovnovi ne pridaju mnogo pažnje predigri, već odmah prelaze na stvar...


Ovan

Spontani i neustrašivi Ovnovi ne pridaju mnogo pažnje predigri, već odmah prelaze na stvar. Uzbuđuje ih seksi odeća koju vole da pocepaju sa patnera. Veoma su ponentni i ne biraju mesto i vreme da zadovolje svoje nagone. Vole divlji seks na brzinu i očekuju od partnera da bude maštovit, ali da im dozvoli dominaciju. Afrodizijak za Ovnove- šta je to? Ako im ipak zatreba ideala je đumbir!

Bik

Senzualni Bikovi imaju veoma izoštrena čula. Ambijent kod njih igra bitnu ulogu pa tako vole svilenu posteljinu, seks u đakuziju ili nekom raskošnom ambijentu. Predigra kod njih podrazumeva konzumiranje omiljene hrane ili pića. Za njih je najjači stimulans "tečno zlato"- med. U seksualni čin uključuju razne poslastice, a za vreme skesa vole da slušaju muziku. Erogene zone su im vrat i uši.

Blizanci

Skloni su eksperimentisanju i vole seks na neobičnim mestima. Pornografija na njih deluje veoma stimulativno, a vole i razna pomagala. Uzbuđuje ih i sam razgovor o seksu, a tokom ovog čina obožavaju da slušaju bezobrazluke.Za njih ne postoji tabu tema kad je seks u pitanju. Vole lepo negovane i vešte ruke, a na njih najbolje deluju cimet i muškatni oraščić.

Rak

Veoma su senzualni, ali pomalo stidljivi. Predigra im je važnija od samog čina i potrebno im je dosta ubeđivanja i zavođenja. Stimuliše ih lepo donje rublje kao i muzika. Seks vole da upražnjavaju u poznatom ambijentu, najbolje kod svoje kuće. Ne dopada im se agresivnost i vulgarnost i nisu skloni egzibicijama. Uzbuđuje ih masaža aromatičnim uljima, a erotsku vatru rasplamsaće im ostrige.
Lav

Bitna im je vizuelna stimulacija, zbog čega partner mora da bude veoma atraktivan. Vole kada je partner glasan i da vode ljubav na svetlu i pred ogledalima, a neretko i da snimaju sam odnos. Komplimenti su za njih najveći afrodizijak. Uzbuđuje ih masaža leđa, a libido im pojačava i naskuplji začin na svetu-šafran.

Devica

Iako deluje stidljivo i smerno, u krevetu pokazuje veliko umeće. Nisu spontane i ne vole iznenađenja, kao i da ne znaju šta ih čeka. Predigra kod njih uključuje i zajedničko tuširanje. Inicijativu prepuštaju partneru i uglavnom prihvataju potčinjen položaj. Erogene zone su im stomak i prepone. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta voajera, a najjači afrodizijak za njih je beli luk.

Vaga

Više uživaju u igri zavođenja nego u samom činu. Predigra im je jako važna i ne vole seks na brzinu. Zahtevne su u seksu i teško ih je zadovoljiti. Biraju atraktivne partnere jer im je vizuelna stimulacija jako bitna, a želju za seksom mogu da im probude i mirisi. Slabe su na laskanje i komplimente, a samo jedna kockica čokolade od Vage može da napravi "seks mašinu".

Škorpije

Sklone su istraživanju i eksperimentisanju. Vole otvoreno da pričaju o seksu i opisuju šta ih uzbuđuje. Bitno im je da partner bude u dobroj formi i da nema predrasude. Zadovoljava ih nanošenje bola pa često iniciraju SM varijante. Vole seks na javnim mestima, naročito kada postoji mogućnost da budu uhvaćene. Idealan afrodizijak za njih su tartufi.

Strelac

Seks shvataju kao zabavu, a zavođenje za njih ima najveću draž. Vole da im partner pre intimnog odnosa detaljno ispriča šta će sve raditi. Vole seks na otvorenom i u prirodi. Bitno im je sopstveno zadovoljstvo, zbog čega su malo sebični. Majstori su za erotsku masažu, a neretko koriste razna seksualna pomagala. Njihovu strast rasplamaće biber.

Jarac

Iako ne ostavlja takav utisak, Jarčevi su veoma čilni i strastveni. Vole da peuzmu kontrolu i da sami određuju ritam. Uzbuđuje ih vezivanje, mada ne vole da budu u potčinjenom položaju. Nisu preterano maštoviti, ali su veoma izdržljivi i nezasiti. Fetiši su im uniforme, uzbuđuje ih maženje kolena i stomaka, a afrodizijak im je vanila.

Vodolija

Veoma su originalne u seksu i vole da isprobaju nove tehnike. Nisu sklone dugoj predigri već odmah prelaze na stvar. Vole kad ih partner gleda u oči za vreme seksualnog čina, ali ih uzbuđuje i da posmartaju druge za vreme odnosa, kao i da drugi njih gledaju. Spremni su da isprobaju različite poze, ali ne vole da ih partner tretira kao objekat. Na njihovu seksualnost najmoćnije deluje kriška sočnog avokada.

Ribe

Maštovite su i spremne da udovolje partneru. Vole neprekidno i nežno ljubljenje tokom celog čina. Nežna šaputanja i topli pogledi razbuktaće njihovu strast. U seksu vole podređenu ulogu i pristaju na sve predloge. Stimuliše ih romantična atmosfera uz sveće, laganu muziku i čašu crnog vina.
Izvor: lepotaizdravlje.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар