Nedeljni horoskop 8-15. septembar/rujan 2013.

Device, uz dobru organizaciju i položaj Merkura narednu nedelju možete da iskoristite za novac * Rakovi, iznenađenja koja vam je spremio Jupiter su počela da se dešavaju. Ovo se ponajviše odnosi na ljubav i posao...

OVAN

Ona: Mars i Merkur donose vam uspešnu poslovnu nedelju. Vaša inicijativa će se isplatiti. Venera ulazi u Škorpiju i donosi vam susret sa osobom koju dugo niste videli.  Takođe, nekim pripadnicima ova pozicija doneće stanje između dve emotivne veze, u kome preispitujete svoja osećanja. Dobar je period za nasledstvo.

On: Dinamičan Mars vas navodi na inicijativu svakog tipa, tako da vam najviše prija da se nalazite na mestima javnog tipa. Kontakt sa Lavovima i Vagama će vam odgovarati, ponajviše na poslu jer ćete ostvariti neki cilj. Ovo je nedelja u kojoj možete da se usputite u rizične situacije ili da napravite potez koji će se pod uticaje Marsa i Uarana obrnuti u vašu korist. Neki Ovnovi će se zaljubiti, dok će drugi čekati da se emotivno srede.


BIK

Ona: Ulazak Venere u sedmo polje donosi vam promene na emotivnom palnu. Neke dame Bikovi mogu da se odluče na zajednički život ili započnu novu emotivnu vezu. Pod uticajem Satruna svi vaši odnosi su na testu i zato nije čudo što stalno preispitujete sebe kako se osećate. Merkur vam donosi boju zaradu na poslu ili može rad na još jednom honorarnom projektu.

On: Ulazak Venere u Škorpiju čini vas okrenuti odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Posao nije vaš prioritet već momenti sa osobom koja vam se dopada. Za neke Bikove ovo će nagovestiti novi emotivan početak, dok će drugi razmatrati svoja osećanja prema partneru. Bićete veoma intrigantni za osobe suprotnog pola. Vaga ili Devica će vam ponuditi još jedan poslovni poduhvat koji može da bude koristan.


BLIZANCI

Ona: Merkur koji ulazi u Vagu više će odgovarati vašem temperamentu, tako da ste izašli iz povučenije faze i teraćete sve osobe oko sebe što više da se zabavljaju. U ljubavi ćete zahtevati vikše slobode, dok će partner hteti da dobija više garancija u ljubavi. Na poslu dobijate novu ponudu od Škorpije, a to lako može da bude osoba sa kojom ste ranije sarađivali.

On: Merkur u petom polju ukazuje na zanimluiva poznanstva na mestima javnog tipa. Sa vodenim znacima ćete ostvariti novu saradnju na poslu. Godina koja je pred vama treba što bolje finansijski da se iskoristi. U ovoj nedelji bićete mnogo više raspoloženi za zabavu i izlaske, pa ćete sve životne situacije sagledavati sa više optimizma i radosti.


RAK

Ona: Lepa pozicija Jupiter donosi vam uzbudljive momente u ljubavi, pa je za očekivati da se zaljubite ili odlučite da prošitrite porodicu. Na poslovnom planu Jupiter priprema pogodnosti za vas, pa je verovatno izvesno da ćete raditi nešto kreativnije. Sunce ukauzuje da je odličan momenat za pregovore bilo koje vrste, tako da u ovom periodu treba da potpisujete vrednosne hartije.

On: Iznenađenja koja vam je spremio Jupiter su počela da se dešavaju. Ovo se ponajviše odnosi na ljubav i posao. Neki Rakovi će upoznati osobu koja će im promeniti život, dok će neki dobiti posao iz snova. Ova nedelja rezervisana je za izlaske, veselja i dobar provod. Odličan je momenat za putovanja bilo kog tipa.


LAV

Ona: Mars u vašem znaku stvara vam poteškoće u komunikaciji i potrebu da radikalno donesete odluke. Loš aspekat Marsa i Venere donosi vam razne tenzije i nesporazume, kako u porodici , tako sa osobama koje vas okružuju. Niste spremni da primite ničije kritike. Sunce u drom polju u ovoj nedelji treba da iskoristite za popravljanje finansijske situacije. Muškarac iz inostranstva iznenada će vam najaviti svoj dolazak.

On: Sunce u drugom polju treba i ove dolazeće sedmice da iskoristite za finansije.Mars i Venera vam otežavaju odnose sa blikim osobama i često ste nervozni. Nije pravi trenutak da se upustite u diskusiju sa porodicom ili osobom do koje vam je stalo, jer će pre doći do konflikta nego do kompromisa. Nedelja koja je pred vama je izazovna u oslovnom smislu i verovatno se nećete slagati sa stavovima osoba koje sarađuju sa vama.


DEVICA

Ona: Uz dobru organizaciju i položaj Merkura narednu nedelju možete da iskoristite za novac. Zbog nagalašenog trećeg polja možete lako da čujete neke vesti koje vam ne odgovaraju. Nije isključeno da treba da donesete odluku za koju niste sigurni da je ispravna. Nemojte da slušate tuđe savete. Na polsu vas očekuje očekivani obrt situacije koji može da vam se dopadne.

On: Nedelja koja je pred vama rezervisana je za ozbiljne razgovore i finansijske poteze. Uz pomoć Vage možete da ostvarite zaradu. U ljubavi ste rezervisani i zanimljivo je da pogrešna reč može negativno da se odrazi na vaše emotivno stanje. Budite racionalni i nemojte da osuđujete druge za stavove koji se razlikuju od vaših. Osoba do koje vam je stalo želeće da razgovara sa vama o nekoj odluci.


VAGA

Ona: Ulazak Venere u drugom polje ukazuje da finansije počinju da vam budu prioitet. Moguće je da ćete saznati da vam je neko dao nerealno obećanje u vezi novca. Mars i Venera vam donose razne komplikacije u ljubavi. Ako ste dužoj vezi imaćete konflikte, dok će drugi pripadici vašeg znaka imati raskide. Pojačana ljubomora i strast su mogući tako da gledajte da ne pritiskate voljenu osobu u ovoj nedelji.

On: Napeti aspekti Marsa i Venere učiniće vam mnoge situacije težim nego što biste želeli. Pojačana netolerancija i nerazumevanje donećete vam najviše problema u ljubavi. Sa druge strane, verotavno ćete imati veće troškove. Razmišljate kako da uštedite novac ali vam to ne uspeva. Saradnja sa vodenim znacima na poslu može da bude produktivna.


ŠKORPIJA

Ona: Prelazak Venere preko Saturna tokom nedelje učiniće vas ranjivom i sa nedovoljno energije za rešvanje problema. Nemojte sve da shvatate lično. Moguće je da ćete biti povređeni što vaš poslovni ili privatni partner nema dovoljno razumevanja za vas. Ovo je period suočavanja sa situacijama koje su upravo onakve kakve jestu bez iluzija. Neke pripadnice vašeg znaka neće biti spremne za tu realnost.

On: Mudrost i škola koju prolazite zbog Saturna nije laka. Venera nagoveštava da ćete u drugom delu imati situaciju u kojoj ćete rešavati neki emotivan problem. Obećanja prijatelja u vezi nekog posla mogu da se odlože jer nije najbolji momenat za sklapanje pregovora. Pokušajte da izbegnete situaciju da ostanete u konfliktnim odnosima sa osobama koje su vam drage.


STRELAC

Ona: Ulazak Venere u dvanaesto polje donosi vam sumnjive okolnosti na poslu i veliko nepoverenje u odnosima. Imaćete utisak da osobe sa kojima  sarađujete nisu iskrene i to će vas opterećivati. Verovatno ćete u najmanju ruku proći kroz krizni period na poslu ili probati da promenite radno mesto. U ljubavi vam je osnova prijateljstvo, tako da iz toga i može da se rodi emocija.

On: Venera u dvanaestom polju može da vam donese komplikacije u drugom delu sedmice. Pripremite se za neočekivano. Ako sarađujete sa Škorpijama možete imati turbulentan period. Takođe, ne bi bilo loše da viđe pažnje posvetite svom zdravlju. U ovoj nedelju činiće vam se da imate mnogo skrivenih neprijatelja. U ljubavi ćete biti ranjivi i posesivni.


JARAC

Ona: Prelazak Venere preko Saturna ukazuje na nesvakidašnje susrete i želju da obnovite kontakte iz prošlosti. Treba da budete oprezni sa finansijskim potezima, kao i eventualnim podizanjem kredita. U ljubavi ćete biti rezervisani, a izvesno je da niste preboleli jednu osobu koju dugo niste videli. Lep je period za kraća putovanja i očekuje vas više dobrih vesti i ishoda pregovora. Na poslu može da vas iznervira neodlučnost jedne Vage.

On: Sa Sturnom u jedanaestom polju vi nastavljate da gradite prava prijateljstva i pravite selekciju među osobama koje su vam bliske. Poslovna situacija može da vam deluje teže nego što jeste. Ako nameravate da ulažete novac u neki samostalni biznis, treba da budete promišljeni i racionalni. Nemojte da dozvolite da vas Ovan ili Vodolija nagovori na pogrešnu odluku.


VODOLIJA

Ona: Komplikacije koje vam stvara Mars najviše se odražavaju na partnerstva. Odnosi sa poslovnim saradnicima mogu da budu otežani, dok su privatne veze verovatno komplikovane. Ove nedelje bićete izloženi kritikamaraznih vrsta i najbolje je da ne donosite prerane zaključke na poslu. Verovatno ćete shvatti da je potrebno više da se prilagođavate ili budete taktičniji. Partner je sklon da vas okrivi za sve greške u odnosu.

On: Izazovni uticaj Marsa stavlja vas su pozciju da se branite od mnogih osoba. Verovatno ćete određene odnose shvatati kao atak na svoju ličnost. Treba da uskladite svoje želje i mogućuosti kako biste na poslu uspeli da funkcionišete. To će zahtevati promenu pristupa. Ako ste u braku ili dužoj vezi, odnos je u krizi pa pokušajte da se ne raspravljate.


RIBE


Ona: Od sredine nedeelje počećete da imate brige oko posla i finansija. Moguće je da će neki pregovori biti teži nego što ste se nadali. Možete lako da se odlučite na kraće putovanje koje neće ispasti onako kako ste planirali. Ako ste mladi, iskoristite period za usavršavanje. Javiće vam se prijatelji koje dugo niste videli. Verovatno ćete ove nedelje biti nezadovoljni zaradom na poslu.

On: Pod uticajem Neptuna vi sve vreme razmišljate kako svoju kreatinu energiju da usmerite na pravi način. Na poslu jedan Lav ili Ovna može da koči vašu inicijativu, što će vas naterati još više da insistirate na principima. Prijatelj će vam predložiti putovanje. Treba da se pirčuvate lažnih obećanja jedne osobe. Saradnja sa Devicom može da bude produktivna. U ovom momentu vi uveliko menjate svoj pogled na svet.
(Press)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар