Nedeljni horoskop 29. septembar - 5. oktobar 2013.

Pred nama je poslednje tromesečje godine. U ovoj nedelji se, naime, susreću septembar, u kome smo e definitivno oprostili od leta, i jesenji oktobar. Za mnoge, jedan od onih delikatnih perioda u godini, kada je potrebno izdvojiti dodatnu energiju da bi se "ostalo u igri"...

OVAN (21. 3. - 20. 4)
Posao - Puni ste snage i želje da se izborite za mesto u društvu kojem pripadate. Ukoliko ne izađete na kraj sa tolikom količinom energije, biće nevolje. Poslovi kojima se bavite zaista su sitni, imate potencijala za nešto veće, ali još uvek niste dobili pravu ponudu. Povoljni planetarni aspekti uticaće na to da je uskoro dobijete.
Ljubav - Potreba da nađete idealnog partnera za sada se ne može realizovati. Ukoliko ne promenite neke stavove neće ni u buduće. Za početak, budite galantniji. Snagom volje možete da postignete apsolutno sve. Postavlja se samo pitanje da li je to vredno truda. Možda bi, ipak, trebalo da budete skromniji i realniji u željama.
Zdravlje - Pošto se kolebate između principa i želje da do nečega dođete po svaku cenu, lako se možete razboleti. Problemi sa sinusima i glavobolja su psihosomatskog karaktera.

********************************

BIK (21. 4. - 21. 5)
Posao - U sve što vam se dešava upletena je karma. Na mnoštvo događaja slabo možete da utičete, neki će vas izbaciti iz ravnoteže, a neki će vam doneti sreću. Radite na poslu od kog mnogo očekujete. Ne odustajte, budite uporni, to će vam se sigurno isplatiti, jer je stagnacija za vas prošlost. Izbegavajte nadmeno ponašanje i otkrivanje tajnih aduta poslovne prirode. Konkurencija je neumoljiva, što može da uspori vaš napredak.
Ljubav - Previše ste se otvorili prema partneru što bi moglo da bude greška. Zaboravljate da uvek mora da postoji malo misterije i neizvesnosti ako želite da ga vežete za sebe. Nije poželjno da on zna baš sve.
Zdravlje - Bolovi u nogama samo su posledica nošenja neadekvatne obuće, ravnih stopala ili proširenih vena.

******************************

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)
Posao - Imate previše obaveza, tako da o sebi ne možete mnogo da razmišljate. Nervoza i preopterećenost utiču na to da slabo razumete ne samo želje partnera, već i sopstvene. Mnogo obaveza zahteva raščišćavanje, a sada je povoljan period da krenete napred i savladate prepreke.
Ljubav - Preosetljivi ste prema opaskama partnera, ali i samoživi, mada toga niste svesni. Zbog čega povremeno bežite u samoću i izbegavate otvoren razgovor? Čega se plašite? Budite malo hrabriji i iskreni prema sebi.
Zdravlje - Apatija i nesanica zahtevaju ozbiljniji tretman. Ne pravdajte se time da nemate vremena, jer ukoliko nešto ne preduzmete, možete imati probleme psihičke prirode.

******************************

RAK (22. 6. - 22. 7)
Posao - Postigli ste unutrašnji mir, a intuicija vam prilično pomaže da izaberete najbolje i da dobro funkcionišete. Mudri ste, pa vas malo ko može nasamariti. Poslove obavljate sa sebi svojstvenom lakoćom, sa saradnicima fantastično funkcionišete, jer ste ih postavili na pravo mesto. Dosta je bilo grešaka na planu posla.
Ljubav - Ukoliko ne budete ostvarili vezu o kojoj maštate, zadovoljićete se onim što je moguće, odnosno ućićete u vezu sa nekim ko je dostupan. Vazdušni znak, najverovatnije Vodolija izuzetno vas šarmira. Ne vraćajte se na konflikte iz prošlosti, zaboravite ono što je bilo i shvatite da ste poverenje poklanjali pogrešnim osobama.
Zdravlje: Nervoza stomaka odraz je užurbane svakodnevnice.

***************************

LAV (23. 7. - 22. 8)
Posao - Pribegavate introspekciji u želji da bolje upoznate sebe i svoje mogućnosti. Mogli ste to i ranije da uradite, da preispitate svoje odluke i izbore. Ali, ni sada nije kasno, to može da vam pomogne da rešite mnoge konflikte.
Ljubav - Vezu možete spasiti samo ako budete diplomata i vrlo taktična osoba. Ukoliko po svaku cenu budete isterivali pravdu, šansa da ostanete sa partnerom zaista je minimalna. Potražite savet prijatelja, jer situaciju očigledno ne možete sami da rešite. Problem je do te mere drastičan da zahteva brzu akciju. Zdravlje - Biće problema koje do sada niste imali. Bolovi u predelu donjeg dela kičme samo su refleksnog tipa, ali bi bilo dobro da prokontrolišite bubrege.

****************************

DEVICA (23. 8. - 22. 9)
Posao - Shvatili ste da posao, koji vas je dosad činio prilično nervoznim, nije glavna stvar u životu. Ali, ne možete da se fokusirate, privatni događaji vam odvlače pažnju, pa postoji opasnost od propuštene šanse i lošeg zaključivanja.
Ljubav - Sa partnerom ste u fenomenalnim odnosima. Strelac je osoba koja najviše odgovara vašoj promenljivoj prirodi. Samo ako dobro razradite plan i budete taktični, imaćete šanse da objedinite i posao i ljubav i prijateljstvo, jednom rečju - sve.
Zdravlje: Ukoliko više vremena budete provodili u prirodi i fizičkim aktivnostima, a manje za punom trpezom, bićete zdraviji. Sve zavisi isključivo od vas.

**************************

VAGA (23. 9. - 22. 10)
Posao - Oličenje ste volje i upornosti. Nešto što ste sebi odavno postavili kao cilj ovih dana ćete konačno sprovesti i u delo. Ništa vas ne može omesti. Ipak, brzo radite samo one poslove koje volite, dok sve ostalo otaljavate. Ponekad saradnicima delujete nepromišljeno. Pazite da ne udarite "glavom o zid".
Ljubav - Ne prenagljujte u donošenju odluka i ne reagujte pre nego što dobro promislite. Emotivnost i brzopletost mogu biti fatalni.
Zdravlje - Sklonosti ka virusnim oboljenjima trenutno su pojačane, pa preduzmite preventivne mere i ojačajte imunitet.

*******************************

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)
Posao - Pred vama su izuzetno prijatni trenuci. Imaćete puno poziva za zabave i dobar provod, ali će vas i povratak domu odmarati od gomile opterećujućih poslovnih obaveza. Polako završavate poslove koji su zahtevali veliko angažovanje. Dobitak i priznanje predstavljaju normalan redosled zbivanja.
Ljubav - Sa partnerom morate da se pomirite, te nastojite da vezu učvrstite kompromisima. Ne može uvek da bude onako kako ste vi to zamislili.
Zdravlje - Impulsivne reakcije dovode do nervoze i povreda. Budite oprezni. Ako ste žena ovo je period kada lakše možete ostati u drugom stanju.

********************************

STRELAC (23. 11. - 21. 12)
Posao - Planirate buduće događaje. Mašta vam je do te mere intenzivna da je potrebno da se malo "spustite na zemlju". Daleki krajevi zasad su nedostižni, ali je zato izlet u nove poduhvate realnost. Ne mirujete, stalno izmišljate nove poslove, jer se ukazuje šansa za profit. Opasnost može biti trošenje relativno skromnih zaliha energije. Budite oprezni.
Ljubav - Brak, proširenje porodice, harmonični odnosi sa partnerom čine da postajete svesni značaja domaćeg ognjišta. Možda ste malo zakasnili...
Zdravlje - Bavljenje sportom, boravak u prirodi, šetnje i druženja ovih dana vam izuzetno prijaju. Vozite bicikl ili idite na vežbe.

******************************

JARAC (22. 12. - 20. 1)
Posao - Veoma uzbudljivi trenuci su pred vama. I partner nudi mnoštvo povoljnih prilika, a koliko ćete ih i kako iskoristiti, zavisi isključivo od vas. Posao je u drugom planu, okrenuti ste drugim stvarima što ne znači da ovaj segment trpi. Samo odlažete obaveze za povoljniji period. Poslušajte glas intuicije jer vas on neće prevariti. Morate više da verujete u sebe i svoje kvalitete.
Ljubav - Emocije su vaše polje, tu ste u elementu. Ili ste u novoj vezi, ili intenzivno radite na potomstvu, ili i jedno i drugo. Ljubavne avanture i jako uzbudljiv period je na pomolu.
Zdravlje - Preosetljivost je jedna od vaših mana i do te mere vam može iskomplikovati život da se i čak i razbolite. Moguće su psihosomatske bolesti.

******************************

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)
Posao - Okolini ste čvrst oslonac i podrška. Budući da ste jako dosledni u postupcima, ne dozvolite sebi neočekivane reakcije. Oslanjate se isključivo na vlastite snage i shvatili ste da od okoline nemate šta da tražite, tako da funkcionišete predvođeni maksimom „u se i u svoje kljuse“.
Ljubav - Ovnovi su idealna kombinacija za vas naredne nedelje. Ne zna se koliko će ta veza trajati, ali vam neće smetati da uživate u strastima i zaštitničkom ponašanju Ovna. Ukoliko se nađete u konfliktnoj situaciji, ne budite nasilni. Silom ne samo da ništa ne možete postići, nego još više možete produbiti problem.
Zdravlje - Glavobolja je posledica promenljivog atmosferskog pritiska i može vam praviti smetnje. Duvan i alkohol takođe su uzroci potencijalnog zdravstvenog problema.

*********************************

RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Ulazite u sasvim nov period, koji zahteva prevazilaženje raznih ograničenja. Biće uspešni samo oni pripadnici znaka koji su na vreme nešto preduzeli. Plašite se promene posla, a niste zadovoljni onim što trenutno radite. Ni izdaleka niste uspeli da plasirate širok spektar sopstvenih potencijala i rutina vas ubija.
Ljubav - Sa partnerom pokušavate da nađete zajednički jezik, ali to jako teško ide. Veza je u krizi, pa ćete ostati zajedno samo ukoliko budete spremni da popustite i oprostite. Hteli vi to ili ne, promenićete način života. Za to je potrebno ono u čemu oskudevate, a to je hrabrost. Nije vam lako, ali prolazeći kroz krizne situacije sve više ćete napredovati i jačati svoju ličnost.
Zdravlje - Mnogo žustrine sa kojom se ophodite prema okolini negativno utiče na zdravlje. Poželjno je ugasiti vatru i nezadovoljstvo na adekvatan način. Seks je pravi lek.
(novosti.rs)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар