Nedeljni horoskop 15-21. septembar/rujan 2013.

Device, nemojte da dozvolite sebi da podnete pod uticaj negativnih osoba * Bikovi, Saturn i Venera ukazuju da prolazite kroz proces unutrašnjih promena koja vas zbunjuju * Ovnovi, pod uticajem Venere i Marsa konflikti bilo kog tipa su mogući narednih dana

OVAN

Ona: Nepovoljna pozicija Marsa dovodi vas u nepredvidive situacije. Pojačana tvrdoglavst i napetost u odnosima je izvesna, a treba da se potrudite da budete popustljivui prema osobama do kojih vam je stalo. Rizični potezi na poslu nisu preporučljivi u ovoj sedmici. Vodite računa da ne odreagujete brzopleto u situaciji kada je potrebno da budete staloženi. U ljubavi prolazite kroz krizni period sa više ljubomore, strasti i netrpeljivosti.

On: Pod uticajem Venere i Marsa konflikti bilo kog tipa su mogući narednih dana. Bilo kakvi partnerski odnosi će biti pod znakom pitanja, tako da je poželjno da budete racionalniji. Spremni ste da donesete radiklane odluke i prekinete odnose koji vam smetaju. Venera u Škorpiji može da vam donese osim finansijskih i emotivne probleme. Neki pripadnici vašeg znaka će biti u fazi kada preispituju svoja osećanja prema osobi iz prošlosti.

BIK

Ona: Prelazak Venere preko Saturna donosi vam neku vrstu emotivnog sazrevanja kada ćete spoznati nove delove sebe. Nekim pripadnicima vašeg znaka će više odgovarati da budu sami, dok će neki ulagati energiju da održe odnos koji je nestabilnom temelju. Na poslu prolazite kroz konfuzan period kada vam nedostaje pokretačka energija pa je najbolje da ne pravite rizične poteze. Mars će usloviti mnoge porodične tenzije.

On: Saturn i Venera ukazuju da prolazite kroz proces unutrašnjih promena koja vas zbunjuju. Na poslu vam nedostaje energije i inspiracije, tako da nije loše da provedete neke momente sami sa sobom. Konfliktima sa najbližima nećete ništa rešiti. Moguće je da će jedna bliska osoba da vrši pritisak na vas što će biti potpuno kontraproduktivno u ovoj fazi. Rakovi, Strelčevi i Ribe mogu da vam daju dobar savet.

BLIZANCI

Ona: Prelazak Venere preko Saturna uslovljava neraspoloženje na poslu i prilagođavanje nekim okolnostima koje vam ne odgovaraju. Mars vam otežava komunikaciju pa ćete imati problem da ostvarite planove i sklopite ugovore koji vam odgovaraju. Treba ostati suzdržan i ne donositi prebrze zaključke. Vi ćete se ove nedelje sasvim dobro osećati na mestima javnog tipa, tako da ćete imati više prilika za zabve i druženja.

On: Marsova pozicija stvara vam komplikacije na poslu, pa probajte da ne ulazite u rasprave sa Škorpijama, Lavovima i Ovnovima. Ne treba da se začudite ako budete imali poteškoće u razumevanju sa osobama koje vas okružuju. Ova sedmica je rezervisana za više zabave i provoda, a poslovne prilike će biti stabilnije naredne nedelje. Možete ako da upoznate žensku osobu sa razlikom u godinama, koja će da vam privuče pažnju.

RAK

Ona: Iako je ovo vaša godina shvatićete da vas Jupiter navodi da sačekate najbolje moguće momente za delovanje. Na poslu je moguće nezadovoljstvo. Imate velika očekivanja i ne treba da brinete za ishod situacija samo što ćete neke rezultate sačekati. Na emotivnom planu sazrevate i spoznajete šta tačno očekujete u ljubavi. Mnoge pripadnice vašeg znak se pripremaju za proširenje porodice ili zajednički život.

On: Pod uticajem Jupitera za vas je najbitniji posao. Ovo je godina velikih dešavanja na svim životnim planovima. Iako vam se povremeno čini da niste spremni za toliku odgovornot, ipak će Jupiter i Saturn stvoriti okolnosti u kojima ćete napredovati. U ovoj sedmici ne treba da pravite rizične finansijske poteze. Vodite računa da vas Lav ili Škorpija ne nagovori na pogrešnu odluku.

LAV

Ona: Energija Mars vas tera da se aktivnirate na svim životnim poljima. Vi ste osoba koja pokreće druge i ne može da se zadrži na jednom mestu. Mars će vam doneti nova poznanastva sa muškarcima koji će vas šokirati svojim pristupom samo što ćete biti nespremni za emotivno prepuštanje. U ovoj nedelji će vam biti sve samo ne dosadno. Porodične brige će i dalje biti prisutne. Finansije su vam i dalje prioritet.

On: Pod uticajem Marsa osećate veliku nervozu i sve vam se čini teže nego što jeste. Ne bi bilo loše da počnete da se bavite više nekom fizičkom aktivnošću. Na emotivnom planu ćete biti u raskoraku između onoga što imate i što očekujete. Više ćete biti nezadovoljni i skloni dramkatizaciji problema u odnosu sa partnerom. Na poslu je poželjno da se bavite ozbiljnijim projektima jer je neophodno da usmerite veliku količinu energije zbog koje ste non stop u pokretu.

DEVICA

Ona: Vi ste lepršavi i imate mnoštvo ideja za koje trenutno nemate dovoljno energije da biste ih realizovali. Saturn vas tera da prihvatite odgovrnost za neke odluke pa će vam to pasti malo teže nego inače. Ne slušajte pogrešne savete i budite oprezni sa finansijama. Uran vam ne donosi dobre poslovne prilike, pa je možda vreme da shvatite da možete da promenite svoje profesionalno usmerenje. Partnerova podrška će vam značiti.

On: Pod uticajem Merkura u Vagi vi ste neodlučni i u raznim dilemama. Verovatno treba da donesete ozbiljnu životnu odluku, a niste sigurni da li je to pravi izbor za vas. Nemojte da dozvolite sebi da podnete pod uticaj negativnih osoba. Poslovna situacija je nestabilna, naročito ako sarađujete sa Ovnovima i Vodlijama. Riba može da vam bude dobar partner u svemu. Verovatno ćete saznati informaciju o nekoj bliskoj osobi koja vam se uopšte neće dopasti.

VAGA

Ona: Neobična pozicija Venere stavlja vas u razne dileme i donosi vam finansijske brige. U narednim danima učićete kako da budete odgovorniji prema novcu. Nepovoljna pozicija Marsa stvara vam sukobe na poslu, ako i u odnosu sa partnerom. Niste spremni da čiite bilo šta pod pritiskom. Ako ste u vezi ili braku, period će biti stresan jer verovatno imate veće probleme na poslu ili sa finansijama.

On: Nepovoljan odnos Marsa i Venere uslovljava razne krize i nove početke u vašem životu. Ovo se prvo odnosi na meotivan plan gde ćete biti u fazi kada prekidate sve što vam ne odgovara. Na poslu možete da iskoristite pomoć jedne Ribe, dok će vam Lavovi i Ovnovi stvarati prepreke.Ako planirate da podižete kredit ili pozajmljujete novac, period nije povoljan.

ŠKORPIJA

Ona: Ne tako dobar uticaj planeta donosi vam depresivna raspoloženja i životne poteškoće. Ovaj period treba da shvatite kao neku vrstu škole u kojoj je potrebno da se trudite više nego što biste želeli. Sa voljenom osobom prolazite period preispitivanja emocija pa će neke Škorpije biti u dilemi da li uopšte žele da imaju nekoga pored sebe. Imate utisak da se od vas mnogo očekuje, a da nemate dovoljno energije da se suočite sa životnim izazovima.

On: Pod uticajem Marsa i Saturna sve vam deluje teže nego što jeste. Treba da imate u vidu da prolazite kroz period ličnih promena. To znači da ćete neke navike menjati iz korena. Period koji je pred vama je komplikovan na poslovnom planu, a sa voljenom osobom ćete biti na većoj distanci. Možete da uspostavite dobre kontakte sa inostranstvom.

STRELAC

Ona: Planete u dvanaestom polju pojačavaju vašu nesigurnost, pa sumnjate u sve što vam se dešava u životu. To se ponajviše odnosi na nejasnu poslovnu situaciju. Jedan muškarac koji vam se predstavlja kao prijatelj gaji emocije prema vama. U vom peridu ćete sve vreme pokušavati da prikrijete česte promene raspoloženja, a zapravo je najveća istina da vam je potrebna podrška. Porodica će vam biti veiki oslonac u ovoj fazi.

On: Naglašeno dvanaesto polje donosi vam spoznaju skrivenih neprijatelja i suočavanje sa sopstevnim slabostima. Na poslu će mnoge situacije ispasti neočekivane, pa ćete možda čak i biti razočarani. Problem je što u ovom periodu ne možete da podnesete razočarenja jer imate manje energije. U ljuabvi su mogući prolazni nesporazumi, a ženska osoba u znaku Škorpije ima snažan uticaj na vas.

JARAC

Ona: Prelezak Venere preko Saturna jeste važno živtno iskustvo za vas ali ujedno i neobično. Većina pripadnika vašeg znaka imaće susret koji je značajan ali ujedno i komplkovan. U jednom momentu možete da mislite da ste zaljubljeni, a u drugom da ste potpuno rezervisani. Sa Vagama ćete na poslu i dalje imati otežanu saradnju, a Škorpije će vam delovati magnetično.

On: U ovom period su vam najvažnija prijateljstva ali ćete ujedno razmatrati pitanje poverenja prema nekim osobama. Naredni dani rezervisani su za spoznaju toga ko su vam pravi prijatelji, aiko će to doneti neka razočarenja. Obnovićete neke stare kontakte, dok ćete druge prekinuti. Budite obazrivi sa potezima u karijeri jer će vam se mnogi planovi prolongirati.

VODOLIJA

Ona: Marsova i Saturnova energija navodi vas da naučite da pravite kompromise, kako na poslu, tako u odnosu sa partnerom. Mnogi vaši odnosi su u krizi ovih dana pa bi bilo najbolje da se ne upuštate u diskusije. Period u kome se nalazite donosi vam velike poslovne promene, koje će nekim pripadicama vašeg znaka teško pasti. Nije pravi momenat da okrivljujete partnera za sve što vam smeta jer može doći do raskida.

On: Promene kroz koje prolazite zbog Saturna najviše se odražavaju na poslovnu situaciju. Pojedine Vodoije imaće utisak da im je jako teško da napreduju, ali ovo treba da shvatite kao period preispitivanja i spoznavanja kako da na drugačiji način počnete da se ophodite prema ljudima i situacijama. Ako ste u braku ili dužoj vezi, partneru ćete biti krivi za svaku situaciju. U ovom periodu ne treba da tražite dežurnog krivca nego usmerite energiju na konstruktivne stvari i promenite svoj život u boljem smeru.

RIBE

Ona: Mars u šestom polju sve vreme vam donosi dinamičan period na poslu i brojne obaveze. Imate utisak da vam je ponovo potreban odmor, a mnoge osobe će vas nervorati svojim ponašanjem.  U ljubavi želite da dobijete pažnju i privrženost, jer Jupiter doprinosi da budete spremni za proširenje porodice i romantične gestove. Ako ste mladi, period je najbolje da iskoristite za neki vid obrazovanja.

On: Teška pozicija Marsa u šestom polju donosi vam iscrpljujući period na poslu. Mnogo toga će delovati teže nego što jeste. Uspostavićete kontakte sa prijateljima iz inostranstva. Odličan je period za usavršavanje ili učenje jezika. U ljubavi maštate oosobi koja nije u vašem gradu. Ipak, nemojte da dozvolite sebi da poslovna situacija previše utiče na vaš ljubavni život.
(Pressonline)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар