Mesečni horoskop za oktobar-listopad 2013.

Ulazak Merkura u treće polje Devicama donosi mesec za pregovore. Bilo kakva papirologija ili pregovori koji su vam bitni treba da probate da ih realizujete u ovom periodu. Sredinom meseca Mars ulazi u vaš znak što pojačavae nervozu ali vas i tera na pokret...

OVAN

Ona: Do sredine oktobra mnoge pripadnice vašeg znaka biće usmerene na rešavanje svog emotivnog statusa. U drugom delu meseca ulazite u dinamičniji period na poslu koji će zahtevati više pažnje i ulaganja energije. Bolja pozicija Venere uslovaljava poboljšanje finansijske situacije. Ako na poslu sarađujete sa Škorpijom ili Devicom odnos može da bude zategnut jer se nećete slagati u stavovima. Veći deo meseca bićete koncentrisani na svoje poslovne obaveze.

On: Oko sredine meseca Mars ulazi u Devicu što će vas okrenuti ka poslu. Mnogi Ovnovi će većinu energije crpeti na poslovne obaveze, pa čak biti i spremni mnogo toga da žrtvuju zbog toga. Ne bi bilo loše da drugi deo meseca iskoristite da promenite neke svoje loše žiovtne navike ili način ishrane. Mesec oktobar može da vam donese zaradu posredstvom inostranstva.

BIK

Ona: Prvu sedmicu oktobra vi ćete i dalje pokušavati da uspostavite harmoničniji odnos sa jednom dragom osobom. Mesec oktobar pogoduje bilo kakvim sponzorstvima ili pitanjima nasledstva. Strelčevi mogu biti dobar izbor kada je u pitanju saradnja na poslu, a sa Škorpijama budite oprezni u vezi sa pitanjima finansija. Pošto Venera ulazi u Strelca vi postajete mnogo optimističniji i raspoloženji za spoznavanje bilo čega novog. Tenzije i gubitak energije koji trenutno osećate prestaće sredinom meseca kada će vam Mars doneti veću stabilnost.

On: Prelazak Venere u Strelca usloviće da promenite svoj pogled na svet. Vi ćete se u ovom mesecu osećati kao između dve životne faze ili na prelazu iz jednog životnog razdoblja u drugo. Saturn i dalje povremeno utiče na vas tako što vas opterećuje sa prošlošću. Ako treba da rešite pitanje nasledstva, ovaj mesec je povoljan. Sredinom meseca uspećete da prevaziđee porodične nesuglasice, naročito u odnosu sa Lavom.

BLIZANCI

Ona: Ulazak Merkura u Škorpiju ukazuje da će vam u oktobru najvažniji biti posao. Zbog uticaja Saturna na Merkur imaćete rasprave o nekim problemima na poslu koji su vam poznati od ranije. Kada sredinom mesec Mars uđe u Devicu imaćete manje razumevanja prema svima, a naročito prema osobam iz porodice. Treba više pažnje da posvetite svom zdravlju jer ste spremni mnogo toga da odreknete zbog posla. Venera u sedmom olju ukazuje da ćete tokom meseca zračiti snažnim magnetizmom na osobe suprotnog pola.

On: Merkur u Škorpiji ukazuje na novu poslovnu ponudu ili projekat oko koga ćete biti okupirani tokom oktobra. Počećete da radite na realizaciji svojih zamisli. Ukoliko budete promišljeni ovaj meseca može da vam donese veću zaradu. Obnovićete kontakte sa osobama sa kojima ste nekada sarađivali. Mesec oktobar pogoduje ljubavi, tako da je moguće zaljubljivanje.

RAK

Ona: Dobra pozicija Jupitera donosi vam brojne pogodnosti na poslu. Period koji je pred vama nagoveštava napredak u svakom pogledu i vi ste u najboljoj poziciji od svih znakova u zodijaku. Sa Vagama i Strelčevima možete da ostvarite dobru saradnju. Ako vam je poslovni partner Škorpija, možete imati probleme u komunikaciji. Međutim, pozicija planeta naučiće vas kako da budete mudri u momentu koji vam je potreban. Od sredine meseca pokazaćete se kao veoma strog kritičar pa budite blagonakloni prema bliskim osobama.

On: Bolja pozicija Marsa od sredine meseca donosi vam trenutak u kome ćete imati dovoljno energije da istrajete i ostvarite svoje snove. Jupiter nagoveštava velike promene u vašoj karijeri i treba samo da budete strpljivi. Na poslu ćete osim dobrih saradnika uvideti i ko su vam pravi prijatelji. Nije isključeno da će vam se javiti bivše ljubavi jer će hteti da obnovite kontakt.

LAV

Ona: Do sredine meseca mnoge Lavice prolaziće kroz turbulentan period zbog uticaja Marsa. To je životna faza u kojoj nemate osećaj da se odmarate već vas stalno nešto iznenađuje i tera na pokret. Pojačane strasti i prenagalšavanje problema stvaraju vam nerzovu do sredine oktobra. Iza toga meseca možete da koristite za odlične pregovore, a Vaga može da vam bude dobar partner u tome. Ukazuje vam se prilika da zaradite na nečemo što zavisi ponajviše od vašeg truda i inicijative ali će ići sporije nego što ste očekivali.

On: Pod uticajem Marsa gubite energiju na bespotrebne događaje i dozvoljavate sebi da vas nevažne stvari izbace iz takta. Do sredine oktobra treba da budete strpljivi jer će iza toga doći razređenje mnogih dilema. Iako vas Sunce u Vagi stavlja pred razne dileme, na kraju ćete ostvariti dobre pregovor ekoji mogu da vam koriste u sledećim mesecima. Na pomolu je nova ljubavna avantura.

DEVICA

Ona: Ulazak Merkura u treće polje donosi vam mesec za pregovore. Bilo kakva papirologija ili pregovori koji su vam bitni treba da probate da ih realizujete u ovom periodu. Sredinom meseca Mars ulazi u vaš znak što pojačavae nervozu ali vas i tera na pokret. U drugom delu meseca bićete uporni, istrajni i željni novi akcija. Vaša pokretačka energija može da donese odlične rezultate ako se budete dobro organizovali. Na osnovu nekog samostalnog posla od kuće možete dodatno da zaradite.

On: Pre vama je mesec novih izazova i ubrzanog životnog tempa. Pošto sredinom meseca Mars ulazi u vaše polje postavljaćete se dominantno prema drugim osobama, ali ovu energiju itekako možete da upotrebite na poslu. Treba da nastojite što manje da ulazite u konflikte, a više da usmeravate energiju na ono što vam je važno. U ovom mesecu ćete se pokazati kao odličan pregovarač i u stanju ste mnogima da nametnete svoje stavove. Ustanovićete da je sve mnogo lakše kada se porazgovara o temi koja vas muči. Imate nove ideje kako da zaradite novac.

VAGA

Ona: Pod uticajem Venere i Marsa imate utisak da vam se komplikuju najjednostavnije situacije, ali to neće biti izraženo tokom većine meseca. Oko 10. oktobra treba da vodite računa da ne donesete pogrešnu odluku na poslu ili da vam neko ne obeća nešto što ne može da ispuni. Finansijski ćete i dalje imati krize jer vas Saturn tera na teži način da dolazite do onoga što vam pripada. Pošto sredinom meseca Mars ulazi u Devicu to će usloviti da imate manje energije za suočavanje sa svkodnevnim situacijama. Podrška i savet jednog Strelca u drugom delu meseca može da vam bude korisna.

On: Prve nedelje oktobra imaćete utisak da ne možete jasno da procenite situacije u kojima se nalazite. Nije isključeno da ste izgradili iluzije ili nerealna očekivanja u vezi sa nekim poslovnim projektom. Mesec oktobar treba da koristite da završite papirologiju i osigurate bolje uslove za sebe, bilo da se to odnosi na posao ili privatno. Mesec je pogodan za kraća putovanja i lepe vesti. Sa Škorpijama ćete i dalje otežano pregovarati oko finansija, tako da budeite strpljivi.

ŠKORPIJA

Ona: Već ste se navikli da Saturn vrši ogroman uticaj na svaku važu životnu oblast, samo što ste shvatili kako da izvučete mudrost. Venera u Strelcu donosi vam poboljšanje zarade. Sredinom mesec Mars ulazi u Devicu što vam više odgovara, tako da će doći razrešenje situacije na poslu. Imaćete vipe energije i možete da očekujete podršku prijatelja. U drugom delu meseca osetićete veliko olakšanje na emotivnom planu.

On: Saturn i dalje sporo ali sigurnu vrši snažan uticaj na sve svere važeg života. Mesec oktobar vam donosi poboljšanje situacije u ljubavi ali i više prijateljskih susreta. Verovatno će vam se javiti osobe koje sugo niste videli.Na poslu možete da očekujete poboljšanje od sredine meseca, a i ponudu od jedne Device. Posredstvom Strelca možete da zaradite novac.

STRELAC

Ona: Pošto Venera ulazi u vaš znak bićete izuzetno šarmantni i harizmatični za osobe koje srećete. Udvarača vam neće nedostajati, iako ćete emotivno biti mnogo nestabilniji nego što izgledate na prvi pogled. Mesec oktobar ukazuje da razrešiti poslovnu situaciju koja vas je opterećivala prethodnih nedelja. Period koji je pred vama je povoljan ukoliko se bvaite bilo kakvom umetnošću jer vam je naglašena mašta i imaćete faze kada se dobro osećate kada "pobegnete od svih".

On: Naglašeno dvaanesto polje doprinosi da prolazite kroz period emotivne rasejanosti i preispitivanja. U ovom meseca imaćete bolje poslovne ponude i veliku podršku prijatelja. Mnogim Strelčevima će se dogoditi ljubav baš u ovom mesecu. Njaviše vas opterećuje to što ne možete prema bilo kome emotivno da se otvorite. Nije isključeno da ćete imati depresivna raspoloženja.Sa Devicama na poslu možete da imate otežanu saradnju.

JARAC

Ona: Saturnov prolazak kroz Škorpiju naučiće vas u koga možete da imate poverenja, a u koga ne. Ovo je faza u kojoj ćete izgraditi dugogodišnja prijatejstva ili se razočarati u određene osobe. Venera vam ovog meseca donosi skrivene emocije i tajne ljubavne avanture. Sa Marsom lako možete da otputujete od sredine meseca. Očekuje vas poslovna saradnja preko prijateljskog kontakta.

On: Prijateljska osnova je za vas i ovoga meseca veoma važna. Čak i u privatnim odnosima nastojite da ostvarite prijateljski odnos. U ovom periodu će mnogo toga zavisiti od prijateljskih kontakata, pa čak i ishod nekog posla koji vam je važan. Privlače vas daleke destinacije i mesta koja su udaljena od vašeg mesta. Ako planirate odlazak u inostranstva drugi deo meseca je odličan.

VODOLIJA

Ona: Pod uticajem Urana svakodnevno se osećate kao da ste na ivici ili životnoj prekretnici. Ni sami niste sigurni šta ćete želeti sledećeg momenta. Saturn vas muči na poslu, pa se verovatno trudite mnogo više nego što bi trebalo. Saradnja sa Škorpijama može da bude veliki izazov za vas ali i učenje kako da uspostavite kompromise. Ne treba da brzate sa bilo kakvim odlukama jer vas Saturn uči strpljenju.

On: Rušilačka energija Urana neprestalno vas stavlja u neizvesne situacije koje su za vas potpuno nove. Vi ste znak koji jeste rođen za promene, ali u ovom slučaju to se ne odnosi samo na unutrašnje stavove već i posao i privatni život. Poslovne komplikacije će i dalje biti prisutne sve dok ne naučite da posmatrate stvari iz druge perspektive i prihvatite kompromise. Imaćete prijateljsku podršku jedne Vage ili Strelca.

RIBE

Ona: Neptunovo nazadno kretanje vraća vas nastare uspomene, tako da ste nostalgični i zatvoreniji za druge ljude. Poslednju nedelju oktobra treba da koristite za posao jer će te od vodenog znaka čuti lepe vesti. Poslovni partner u znaku Device može da vam predstavlja problem od sredine meseca, a vi nećete želeti da prihvatate bilo kakve kompromise. U drugom delu meseca postajete ranjiviji, nervozniji i nespremni za bilo kakve sugestije.

On: Planete u devetom polju donose vam mesec u kome možete dodatno da se obrazujete ili usavršite jezik koji vam je potreban. Radoznale Ribe će se radije odlučiti na putovanje i spoznaju nove životne filozofije. Prvi deo meseca ćete zaviti na poslu od neodlučnosti jedne Vage, ali se krajem meseca situacija menja u vašu korist. Imaćete visoko mišljenje o ženama koje su na višim pozicijama u karijeri od vas.

Izvor: Pressonline
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар