Zavođenje po horoskopu

Astro zavodjenje: Ovna će zavesti ljubavna izjava šapnuta na uvo, Lavu uzbuđenje raste ako mu delite komplimente, a klasične romantične gestove vole Riba i Rak....

Ovan voli direktnost i strastvena šaputanja
Pripadnici ovog znaka su pomalo agresivni i orijentisani na akciju, a impulsivni i strastveni udvarači uzbudiće ih više nego suptilni znakovi pažnje. Vole diskusije u kojima se nadmeću, a osvojiće ih direktna izjava u obliku šaputanja na uvo, ali mora zvučati spontano i iskreno.

Bik je hedonista, a obožava poljupce u vrat i zavođenje uz hranu
Bilo da je reč o poklonima koji imaju stvarnu vrednost ili pak ukusnoj večeri uz čašu vina koju ste pripremili za njih, Bikovi neće odoleti tradicionalnom udvaranju, sve dok im se potpuno ugađa. Poljupci u vrat najpre će ih uzbuditi, a kasnije i raspametiti.

Blizancima je ljubavna igra najveće uzbuđenje
Toplo-hladne igrice, dramatični preokreti i uzbudljive rasprave najveći su afrodizijak za pripadnike ovog znaka. Vole pomalo napadne i dominantne partnere, a san im je da pokraj sebe imaju nekog koga svi drugi žele. Kasnije ih uvek mogu uzbuditi nova iskustva, poput novih tehnika ljubljenja i učenja plesnih koraka.

 Rak voli sigurnost i nežnost
Dugi zagrljaji i poljupci, nežno držanje za ruku i ponosno pokazivanje Raka kao ljubavnog partnera u javnosti za pripadnike ovog znaka najveći su afrodizijak. Privlače ih snažni i nezavisni ljudi, ali ne i oni napadni već radije biraju povučene partnere koji zrače unutrašnjom snagom.

Lava će uzbuditi potpuni tretman posvećen samo njemu
Ovi kraljevi džungle obožavaju sve oblike iskazivanja ljubavi, a najviše će ih napaliti noć posvećena isključivo njima, koja uključuje ukusnu večeru, senzualnu masažu i puno komplimenata i ljubavnih izjava. Nakon što dobiju željenu količinu pažnje, Lavovi će to znati itekako da vrate.

Devicu će raspametiti ako druga strana preuzme kontrolu
Poznati kao ljubitelji kontrole, pripadnici ovog znaka u ljubavi teže da neko drugi, makar privremeno, bude glavni. Budući da se ne snalaze u ulozi u kojoj oni ne pišu pravila, osećaju se ranjivo i spremni su na nova iskustva. Najviše će ih uzbuditi partner koji ih odvede u neko novo iskustvo, a pritom je on glavni vodič.

Astro zavodjenje: Ovna će zavesti ljubavna izjava šapnuta na uvo, Lavu uzbuđenje raste ako mu delite komplimente, a klasične romantične gestove vole Riba i Rak...

Klasika uvek prolazi kod Vaga
Ljubavna pisma, lepe i duboke ljubavne izjave, večera uz sveće, milovanja i masaže provereno funkcionišu kod pripadnika ovog znaka. Uzbudiće ih nežni ugrizi, posebno po usnama i ušima, a dovoljno je pitati ih šta žele i oni će sami nacrtati put do toga.

Škorpija voli luksuzna zavođenja i puno smeha
Partner s kojim su u pokretu, dobre šale koje će im izmamiti osmeh na lice i izazov u obliku igrica "ko je bolji" afrodizijak su za pripadnike ovog znaka. Vole i luksuzne stvari, pa će im elitno putovanje ili večera u luksuznom restoranu probuditi sva čula.

Strelca privlači aktivan partner koji voli pustolovine
Čist vazduh, planine, ekstremni sportovi i svi oblici putovanja najbolji su afrodizijak za pripadnike ovog znaka. I u svakodnevnim aktivnostima želju će im probuditi neobične stvari, na primer ako im skočite na ramena ili se ponašate detinjasto zaljubljeno.

Jarac žudi za tajnim dodirima, a pali ga iščekivanje
Iako ih doživljavamo kao velike tradicionaliste, pripadnike ovog znaka ništa ne uzbuđuje više od zabranjenih ljubavnih priča, tajnih dodira ispod stola za kojim sedi celo društvo. Iskreni komplimenti na račun njihove inteligencije kao i pokazivanje toga da ne možete bez njih probudiće seksualnu energiju Jarčeva.

Vodoliju ništa ne uzbuđuje više od iskrenog smeha u dvoje
Deljenje intime i zajedničkih stavova za pripadnike ovog znaka najbolje se ocrtava u trenucima zabave i smeha. Ti su trenuci nešto što budi njihovu seksualnu energiju, kao i duhovite i pomalo "prljave" poruke kojima im najavljujete strastvena noć.

Ribama romantični scenariji bude maštu
Romantične šetnje, večera uz zvuk gitare, pa čak i dobar film koji se gleda u naručju s partnerom budi u Ribama želju da repriziraju sve one strastvene scene iz fantazija koje imaju. Dobra muzika, romantičan ambijent i nežni dodiri recept su za noć punu strasti.
(24sata.hr)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар