Šta omiljene poze u seksu govore o vama i partneru?

Želite li da otkriti nešto više o svom partneru, obratite pažnju koje poze u seksu najčešće bira. Svaka ta poza otkriva nešto o njegovoj ličnosti, a mi vam pomažemo da to što bolje protumačite.

Doggy style poza
Volite doggy style pozu? To znači da ste vrlo logična i realna osoba koja čvrsto stoji na zemlji i život gleda kroz romantične naočare. Užitak je vaš prioritet, a drugi vas smatraju zabavnom osobom koja zna da se dobro provodi. Vi ste samouverena, otvorena i dominantna osoba.

Misionarska poza
Naginjete tradicionalnijim položajima u seksu? Vrlo ste diplomatski nastrojena osoba i sve oko sebe smatrate jednakima. Seks je za vas još samo jedan način da budete što bliži i što povezaniji sa svojim partnerom, a ova poza predstavlja penetraciju duboko u vašu intimnost.

Poza žice
A šta ova poza govori i vama? Dok jedni za vas kažu kako ste učinkoviti, drugi kažu da ste lenji. Ovaj položaj omogućuje duboku penetraciju, koja je uvek bonus, ali zahteva i vrlo malo truda. Možda jednostavno vodite vrlo užurban način života, ili pak imate partnera koji voli često da praktikuje seks, posebno u vreme kada ste najumorniji.

Poza sendvič
Volite pozu sendvič? To znači i da volite tradicionalne odnose i da ste potpuno zadovoljni vlastitom intimnošću. Ova poza je za parove vrlo intimna, jer dok partnerka ležeći u ovoj pozi otkriva svoje ranjive delove tela, a muškarac pokazuje svoju zaštitničku i brižnu stranu. Ova poza pokazuje kako ste odana, poštena i otvorena osoba.

Kaubojka
Volite ovu pozu? Niste baš ludi za karijerom, ne radite previše ili ne radite uopšte ako je moguće i volite kad vam se sve servira na srebrnom poslužaoniku? Da, verovatno ste jedinac i navikli ste da vam sve ide od ruke. Roditelji su toliko vezani uz vas (i vi uz njih) da je moguće da su vam oni namestili sadašnju devojku. Ali razmislite koliko dugo će joj biti važno to što vas je ujak zaposlio pa imate dobre prihode jer neće dugo servirati samo ono što vi naručite.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар