Šta horoskopski znakovi rade u krevetu?

Ribe, Vodolija, Jarac ili Ovan … Svi su oni "aktivni" tokom sna. Neki pokušavaju da pobegnu ajkulama, drugi putuju sa Vikinzima, a treći imaju noćne more o zelenim slonovima koji im grickaju uši.

Da li vam se nešto, u potpunosti posebno dešava, dok spavate? Veoma je moguće da vaš horoskopski znak ima nešto sa tim.

Ovan

Ostati budan čitavu noć - to im je najveći izazov. I kada konačno padnu u san, njihovi rogovi su i dalje spremni na borbu, da ih slučajno ne bi ko probudio.

Bik

Bik zaboravlja da preuzme opranu posteljinu sa hemijskog čišćenja. Snažno napadaju sve one koji se usude da ih probude. Kada žele da spavaju, onda žele totalni mir i obično veoma glasno hrču. Ako su pijani, onda hrču kao da su u duetu!

Blizanci

Blizanci jednostavno nisu umorni, ali kada spavaju, spavaju kao klade. Čak ni tenk ih ne bi probudio ujutro, a iz kreveta ih mora dizati viljuškar.

Rak

Rakovi se brinu kako drugi spavaju. Konstantno ušuškava osobu koja spava pored njega i ne usuđuje se da se pomeri da ne bi nekoga probudio. Obično sanja o svojoj deci i dalekim Karibima.

Lav

Lav se plaši pomeranja u krevetu da ne bi slučajno raščupao svoju kosu. On spava na ortopedskom jastuku kako bi izbegao bolan vrat i koristi vuneni pokrivač. Ako ga neko omete u snu, on će rikati nekoliko sekundi i opet će pasti natrag u san.
Devica

Devica se svako malo budi da bi jastuk i pokrivač dovela u red. Vole da spavaju na svili i da im se ugađa. Njihova najgora noćna mora je provesti noć na krevetu punom zmija.

Vaga

Vaga celu noć razmišlja šta će da obuče sutra. Ona ima 5 različitih jastuka na krevetu jer ne zna koji joj odgovara najviše. Ali, ipak nemilosrdno šutira sve oko sebe jer sanja da se bori sa ludim pandom.

Škorpija

Škorpija sanja iduću žrtvu i oštri svoju bodlju. Spava kao kralj i drži sve podalje od sebe, jer je svestan da ga se svi plaše. Ako zaista morate da ga probudite, uradite to sa sigurne udaljenosti.

Strelac

Strelac ne može da prestane da razmišlja... O boljim stvarima koje je mogao da radi kad ne bi spavao. Pre nego što dođe vreme spavanja, čita knjige o astrofizici, igra šah s nekim Rusima, i radi čučnjeve na krevetu već u ranim jutarnjim satima.

Jarac

Jarac dolazi poslednji na posao i prvi odlazi u krevet. Svi dostavljači pice, u okolini i šire, ga poznaju jer je previše lenj da kuva. Naravno da je u krevetu, pa je zato posteljina sumnjive crveno-žuto-braon boje. Jarac ima jedan strateški plan u svom životu: dremanje.

Vodolija

Vodolija loše spava, jer je ispred kompjutera po čitavu noć. Zavisan je od četovanja, Skajpa i Fejsbuka, pa je to razlog što ga prijatelji već dugo nisu videli. Pije crnu kafu i nigde ne ide vikendom, jer prespava čitavu subotu i nedelju.

Ribe

Ribe imaju burne snove o prošlim životima. Ribe imaju fantazije o strastvenim vezama sa divama i mačo-tipovima iz Holivuda ili se po čitavu noć bacaju po krevetu. Ponekad hrču, ali to nikada neće priznati.
Izvor: dormeo.ba
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар