Nedeljni horoskop 11-18. avgust/kolovoz 2013.

Device, Merkur u dvanaestom polju doprinosi vašoj povećanoj osetljivosti ali i prenaglašenoj mašti * Vage, do petka ćete biti u fazi kada niste raspoloženi za otvorene razgovore i pominjanje svojih emocija, dok će se od vikenda promeniti situacija

OVAN

Ona: Pod uticajem Mars vi ste u fazi kada stalno prebacujete porodici za neke greške. Imate potrebu mnoge stvari da popravite ali ne vidite da pravite upravo suprotnu situaciju. Krajem sedmice situacija u ljubavi postaje veoma uzbuljiva jer je moguće zaljubljivanje. Lav može da vam bude veliki izazov za emotivnu vezu dok će Vaga uspeti da vas zaintrigira. Povoljan položaj planeta iskoristite za svoje poslovne prilike.

On: Buntovna energija Marsa stvara vam neprlike sa ukućavima pa ćete verovatno imati stalne konflikte. Nije isključeno da ćete vi biti inicijator svih ovih rasprava jer stalo želite da dokazujete da ste u pravu i da su drugi krivi za nešto. Situacija u ljubavi se popralja od kraja nedelje, tako da je dobar momenat za neki emotivan početak. Na poslu ste u poziciji da nametnete svoje zahteve.

BIK

Ona: Mars u trećem polju vam ne olakšava pregovore niti rezultate koje želite da postignete. Moguće je da imate nesporazume sa mnogim osobma jer se niste razumeli kako treba. Krajem sedmice ulazite u znatno bolji period za posao, tako da nije isključeno da ćete raditi dva projekta ili posla istovremeno. Ukazaće vam se mogućnost da promenite mesto življenja ili renovirate prostor u kome se nalazite.

On: Od sledećeg vikenda bićete mnogo angažovaniji na polju posla nego u prethodnom periodu. Bićete koncentrisani na ono što radite. Dobre planete u četvrtom polju donose vam odličan period za rešavanje pitanja stana ili nekog važnog porodičnog pitanja. Verovatno pokušavate da ubedite jednog Raka u svoje stavove ali treba da pronađete n ovi način za pristup ljudima. Poradite na svojoj komunikaciji sa drugim ljudima.

BLIZANCI

Ona: Dobre aspekte Merkura možete da koristite za kraća putovanja ili pregovore koji će biti u vašu korist. U ovom periodu možete da očekujete dobre ishode ili rezultate bilo čega na čemu radite. Ako su u pitanju neka dokumenta sada je dobar momenat da ih potpisujete. Ostvaričete zanimljive kontakte. Reklo bi se da ste u ovom periodu emotivno snažniji i od svog partnera koji je mnogo ranjiviji nego što želi da prizna.

On: Pozicija Merkura vam odgovara pa imate neverovane ideje i nalazite se stalno u situacijama da vam sve ide od ruke. Ostvarujete odlične rezultate i sve lako realizujete. Na polju ljubavi možete da očekujete više dešavanja od vikenda, a nije isključeno da ćete biti u dilemi između dve ženske osobe. Jedan Rak vam nudi stabilnost, ali će vas Vaga privlačiti.

RAK

Ona: Povoljno postavljeno drugo polje ukazuje na odličan finansijski period i dolazak nekog većeg novca. Pod uticajem Marsa veoma ste osetljivi na komentare drugih osoba. Ne treba da donosite prebrze zaključke već da se koncentrišete na konstruktivne planove. Posao će napredovati iako vam sada sve deluje teže nego što jeste.Mnoge pripadnice vašeg znaka odludčiće se u narednim mesecima na proširenje porodice ili brak.

On: Možda vam Mars stvara veći pritisak ali Jupiter utiče da ishod svega što radite na kraju bude jako povoljan. To se ponajviše odnosi na posao koji je u prvom planu u sledećih godinu dana. Od kraja nedelje ulazite u lep period za rešavanje stambenog pitanja. Naglašeno drugo polje treba da iskoristite za finansije jer imate sve šanse da zaradite veći novac.

LAV

Ona: Povoljan uticaj planeta iz vašeg znaka donosi vam energiju da se izborite sa svim životnim preprekama. Zbog uticaja Mars redovno posustajete samo što će vam Sunce doneti konstruktivne planove i dobru organizaciju zbog čega će mnogi smatrati da ste stabilna i pouzdana osoba. Krajem nedelje možete da očekujete povoljne vesti ili razrešenje nekog pregovora koji vam je bio važan. Uran vam donosi neočekivane obrte u ljubavi, tako da ćete imati poznanstvo sa dva različita tipa muškarca.

On: Pozitivna energija Sunca donosi vam popularnost gde god se nalazite. Veoma ste traženi u svakom društvu i imate utisak da treba da usmerit druge ljude u pravom smeru. Ostvarujete nova poznanstva koja vam mogu doneti dobre veze sa inostranstvom. Odličan je period za putovanja. Mnogi od vas će se odlučiti za putovanje iako to nisu planirali. Ako ste slobodni sledi vam novo poznanstvo u ljubavi sa ženskom osobom koja dolazi sa putovanja.

DEVICA

Ona: Merkur u dvanaestom polju doprinosi vašoj povećanoj osetljivosti ali i prenaglašenoj mašti. Imate neverovane ideje i osećate se najbolje na neistrženim mestima. Nije vam više dovoljno dobro da se provodite već vam je potrebno da saznate nešto novo. Krajem nedelje Venera donosi poboljšanje finansijske situacije. Trenutno ste vi i partner u drugačijim životnim fazama i možete imati problem u razumevanju.

On: Naglašeno dvanaesto polje ukazuje da ste mnogo više posvećeni sopstvenim potrebama i otkrivanju novih delova sebe. Bilo bi idealno ako vam se ukaže prilika za putovanje jer su vam potrebne promene. Bez obzira na stalne promene raspoloženjea, ova faza je veoma kreativne za vas, naročito ako se bavite nekim vidom umetnosti. Imate potrebu da budete na većoj distanci u odnosu na druge ljude.

VAGA

Ona: Do petka ćete biti u fazi kada niste raspoloženi za otvorene razgovore i pominjanje svojih emocija, dok će se od vikenda promeniti situacija. Bićete otvoreniji za svku inicijativu, a mnoge osobe suprotno pola pašće na vaš šarm. Povoljno postavljeno jedanaesto polje donosi vam lepa druženja i razgovore sa Lavovima. Zbog Marsa imate utisak da vam je stopirana inicijativa na poslu ili jednostvano treba da uložite mnogo više truda nego što biste hteli.

On: Pod uticajem Venere u dvanaetsom polju mnogo ste nesigurniji u sebe, pa imate potrebu da budete sami i razmislite o svemu što vam se dešava. Situacija na poslu nije bolja, ponajviše jer se ne slažete sa onim što vam se nameće od osoba u znaku Raka i Ovna. U ovom eriodu poslovna situacija deluje ponajviše na vas , jer ste osetljivi i nespremni za promene. Krajem nedelje ulazite u znatno bolju fazu kada ćete stvari sagledati iz potpuno drugačije perspektive.

ŠKORPIJA

Ona: Pozicija Marsa može itekako da vam donese neplanirane situacije na poslu. To podrazumeva da planovi mogu da vam se pokvare, a mnoge osobe da ispadnu mnogo lošije nego što ste mislili. Od kraja nedelje postajete emotivno zatvoreniji što može da utiče na vaš odnos sa partnerom. Moguće je da će vaš partner imate neke skrivene stvari za koje neće biti spreman da ih iznese.

On: Planete u desetom polju teraju vas da reagujete na poslu iako vam sve deluje otežano. Niste spremni za naređenja niti da pokleknete pred bilo kakvim kompromisima. Od kraja nedelje nemojte da vršite veći pritisak na voljenu osobu jer će biti zatvorenija nego inače. Najbolje bi bilo kada biste ovaj period iskoristili za putovanje.

STRELAC

Ona: Dobro postavljeno deveto polje ukazuje da sklapate odlične inostrane kontakte. Na poslu ulazite u mnogo bolji period krajem nedelje kada ćete imati najmanje dve primamljive ponude. Sledi vam neočekivano poznanstvo sa muškarcem koji dolazi sa nekog putovanja. Vage će vam biti dobri prijatelji, dok će vam Lavovi biti izazov. Saturnovi aspekti nepovoljno utiču na vašu finansijsku situaciju.

On: Ako ste mladi, naglašeno deveto polje donosi vam uspešne ishode na studijama ili odlazak na neku egzotičnu destinaciju. Iako vas mnogo toga vuče da odete u inostranstvo, postali ste privrženiji tradicionalnim vrednostima. Stalno strahujete da nećete uštedeti dovoljno novca, a sve je to povezano sa brigama o najbližim osobama. Postali ste svesni da treba da brinete znatno više za osobe do kojih vam je stalo.

JARAC

Ona: Pod uticame Marsa ne uspevate da suzbijete svoju tvrdoglavost i često ste nervozni i zbog najanjih sitnica. Na poslu nemate dovoljno energije da se inatite sa Lavovima i Škorpijama. Od kraja nedelje muškarac koji je uspešan u svom poslu počeće da privlači vašu pažnju. U ovom periodu vi ste ponajviše prijateljski nastrojeni, tako da je potrebno mnogo više od običnog flerta da bi vas neko zainteresovao.

On: Sunce u osmom polju može lako da vam donese rešenje situacije oko nasledstva ili nekog većeg novca. Pod uticajem Marsa verovatno trpite pritisak od privatnog ili poslovnog partnera. Trenutno niste u mogućnosti to da popravite tako da treba da budete strpljivi. Jarčevi koji su u braku mogu imati učestale rasprave. Uran vam donosi neočekivane novčane dobitke.

VODOLIJA

Ona: Konstalacija planeta stvara vam veliki pritisak, pa ste često iscrpljeni i nedovoljno racionalni da odreagujete na racionalan način. Mars i Saturn vam komplikuju situaciju na poslu zbog čega ste ponajviše nervozni. Samo treba da shvatite da treba i sebe da menjate, a ne samo druge ljude oko sebe. Planete u Lavu vam donosi nova poznanstva u ljubavi, tako da će vam biti privlačni muškarci sa čvrstim stavovima ili neki koji su poznati javnosti.

On: Pod uticajem planeta u Lavu mnogo osobe od vas očekuju prave poteze iako i sami stalno menjate mišljenje. Vi ste mnogo većim pritiskom nego što želite da priznate, a situacija na poslu vam se izmakla kontroli. Potrebno je da budete staloženi i vodite računa o svom zdravlje jer nervoza neće da am pomogne u tome. Privlače vas dominanstne ženske osobe, a od kraja nedelje imaćete najavu susreta sa nekim ko trenutno nije u vašem mestu.

RIBE

Ona: Dobar uticaj planeta iz Lava vam oogućava da zablistate na radnom mestu i pokažete svoje potencijale. Možda budete odlagali planirana putovanja. Muškarac koji vam se dopada je povezan na poslovnom planu sa vama ali vas ujedno intrigira sa svojim potezima. Slobodne dame Ribe imaće priliku da upoznaju mlađeg, uticajnog mušarca preko posla.

On: Naglašeno polje Lava donosi vam uspeh na poslu. Ukazuje vam se prilika da radite dva posla i ostvarite dobru zaradu. Ženska osoba vatrenog znaka pokušava nešto više da sazna o vama. Reklo bi se da ćete se u ovom periodu najbolje osećati dok budete organizovali bilo kakve aktivnosti, pa čak i ako isprobate neki novi vid ishrane. Pokazaće se da ste odličan organizator bilo kakvih skupova i dešvanja.
(Press)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар