HOROSKOP: Kako se koji znak ljubi?

Da razrešimo i tu dilemu. Doduše, jeste da je stvar individualna, ali i zvezde, izvesno, imaju uticaja... Dakle, da proverimo kako se koji horoskopski znak ljubi?

Ovan
Poljubac Ovna je energičan, snažan i upečatljiv. Ovan činu ljubljenja pristupa oduševljeno i on zna kako da zapali partnera.

Bik
Bik se ljubi lagano, senzualno i čvrsto. Bikovi vole pre samog ljubljenja da se maze ili da partnera uzmu za ruku.

Blizanci
Blizanci su promenljive prirode što se odražava i na njihov poljubac. Ipak, sigurno se nećete razočarati jer su Blizanci vrsni u ovome.

Rak
Rakovi vole da se ljube, a vrlo često su oni inicijatori poljubca. Biće vam lepo, ali vas neće ostaviti bez daha.

Lav
Ovaj poljubac će vas oboriti s nogu. Samo se opustite i prepustite.

Devica
Može se reći da je poljubac Device savršen jer je osećajan i pažljiv.

Vaga
Vage vole da udovoljavaju partneru, ali očekuju istu dozu pažnje od partnera. Svaki poljubac ovoga znaka je jedinstven, pa je užitak zagarantovan.

Škorpija
Škorpije su strastvene, pa samim tim i njihov poljubac.

Strelac
Strelčevi uvek žele više od onoga što dobiju. Ukoliko želite da osvojite pripadnike ovog znaka ponavljajte poljubac bezbroj puta.

Jarac
Jarčevi se ljube elegantno i prefinjeno. Ipak ukoliko želite da dobijete poljubac od pripadnika ovog horoskopskog znaka trebaće vam mnogo strpljenja jer oni poljupce ne dele tako lako.

Vodolija
Oni vole poljupce koji su iznenadni i neobični. Ukoliko želite da im izmamite ovaj vid nežnosti moraćete da se pravite da niste zainteresovani kako biste ih privukli.

Ribe
Ribe će vas poljubiti samo ako lepo mirišete. Ribe se ljube nežno, osećajno i pažljivo, a na vama je samo da im uzvratite na isti način.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар