Seksi veš za svaki horoskopski znak

Astrolozi su pronašli vezu između horoskopskog znaka i izbora donjeg veša. To da li će se vaša partnerka pred vama pojaviti u crnom, crvenom ili šarenom vešu, zavisi i od toga da li je Rak, Devica, Vaga ili  možda zavodljiva Škorpija.


OVAN
Ovan voli veš u narandžastoj i crvenoj boji, kao i kombinaciju crnog i narandžastog satena. Žene rođene u ovom znaku ljubitelji su bebi dola, posebno onog sa plišanim detaljima. Rado se odlučuju i za crne podvezice, visoke poteptice i kožne pojaseve ukrašene lancima.

BIK
Veš u crnoj i pink boji je omiljen Biku. Za njega su rezervisane mrežaste čarape, a budući da je pobornik bondidža, svoje telo ukrašava nakitom, i to narukvicama i ogrlicama u što većem broju.

BLIZANCI
Blizanci vole da isprobaju razne kostime, od unifromi medicinskih sestara do policijskog kostima.  Nisu im strani ni japanski kimoni jer ih seks začinjen nesvakidašnjim  detaljima uzbuđuje. Žene Blizanci često biraju svileni veš, dok od detalja, u skladu sa njihovim prenaglašenim izgledom, na njima dominiraju lažne trepavice i veštački nokti.

RAK
Rak se najprijatnije oseća u dugim spavaćicama ukrašenim čipkom. Omiljene boje veša ženama rođenim u ovom znaku su crvena i zelena, dok im je od materijala najdraži saten. Za žene Rakove najseksipilnije su bele čarape, dok su dugi negovani nokti njihov zaštitni znak.

LAV
Kada Lav kupuje donji veš, bira onaj sa anaimal printom. Njegovoj senzualnosti prijaju modeli ukrašeni krznom. Najbolji materijali za njih su svila, somot i saten. Dame Lavice rado nose i retro modele u vintaž stilu, iz pedesetih i šezdesetih godina.

DEVICA
Žena Devica voli udobnost pa je pamučna bela pimadža često njen izbor. Devicu možemo da vidimo i u beloj muškoj košulji i sportskim gaćicama. Međutim, za onu drugu stranu  njene ličnosti, tu su korseti i veš  sa što više detalja, od kojih su Devicama dugmići najomiljeniji.

VAGA
Pripadnice ovog znaka su najslobodnije u kupovini donjeg veša. Njihove boje su žuta, plava, roze i zlatna. Vage se bez ustručavanja odlučuju za podvezice, mrežaste čarape, korsete u jarkim bojama, ali im je ponekad dovoljno da na sebi imaju samo mrežasti bodi. Svoj izgled upotpunjuju različitim modelima visokih potpetica.

ŠKORPIJA
Škorpija bira kožu, plastične materijale, crnu i tamno crvenu boju. Dugačke rukavice sa mnogo dugmića smatra veoma seksipilnim.
Žene Škorpije ne vole ništa uobičajeno pa su za njih kao stvoreni kožni prsluci, duboke čizme sa najvišim štiklama, i to najčešće modeli otvorenih  prstiju. Pored toga, Škorpije uživaju da nose perike i karmine  svetlih boja.

STRELAC
Žena Strelac voli da tokom seksa preuzima razne uloge, pa zato nabavlja razne kostime. Obožava donji veš ukrašen trakama i mašnama, rukavice i čizme. U njenom ormanu najviše ima donjeg veša od somota i onog sa dodatkom krzna. Među bojama, dominiraju ljubičasta, crvena i zelena.

JARAC
Jarac pažljivo bira donji veš, i za njega je pamuk veoma senzualan. Žene pripadnice ovog horoskopskog znaka pravim izborom smatraju spavaćice sa vezom  i one sa mnogo šljokica. Za seksipilan izgled biraju bele čarape, mrežaste tanga gaćice i cipele sa visokom platformom. Lako će da se odluče i za satenski donji veš u roze, plavoj ili žutoj boji.

VODOLIJA
Žene Vodolije kupuju svetlucav veš pripijen uz kožu, izrađen od likre ili polivinila. Njima najviše odgovaraju svetlo crvena i plava boja. Od detalja kod Vodolija  su najzastupljeniji rukavice otvorenih prstiju, čarape sa linijom pozadi, perje i maske, dok su im od obuće omiljene čizme.

RIBE
Ribama  najviše odgovaraju pamučne spavaćice, sa roze ili plavim trakama, kao i one od likre sa cvetnim dezenom. One prave najrazličitije izbore, pa možemo da ih vidimo na visokim potpeticama, ali i u širokoj muškoj košulji, majici i sportskim gaćicama.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар