Nedeljni horoskop 2-8. jun/lipanj 2013.

Da li su vam zvezde nakonjene ove nedelje. Pogledajte u horoskopu koji je pred nama. Posao, zdravlje, ljubav, nedeljni savet... Oslušnite poruke zvezdane galaksije.

Ovan    
Kao po običaju, ne oskudevate u volji i energiji. Sve što zamislite sprovodite u delo, ne štedeći se ni najmanje. Možda preterujete?
Posao: U komunikaciji sa kolegama padate u vatru i zbog najmanje sitnice. Rešili ste da, uprkos evidentnim zastojima, sprovedete u delo jedan projekat.
Zdravlje: Manji broj pripadnika znaka nalazi se pred izvesnom hirurškom intervencijom. Većina se divno oseća, čak mnogo bolje nego inače.
Ljubav: Umete kad hoćete da budete i te kako neodoljivi. Narednih dana spontano nekoga zavodite.
Savet: Ono što se uvek savetuje osobama rođenim u vašem znaku jeste smirenost i izbegavanje brzopletih odluka. Sve stvari, hteli vi to ili ne, dolaze na svoje mesto.

Bik    
U harmoniji ste pre svega sa samim sobom. Znate šta hoćete i odlučno grabite ka cilju. Mnogi Bikovi narednih dana donose mudre odluke.
Posao: Period pred vama odličan je za pamćenje, pa tako i za polaganje ispita. U poslovima u vezi sa komunikacijom ne prenagljujte.
Zdravlje: Poslovni rizik utiče na zdravlje. Morate pratiti ova dva segmenta koji su tesno povezani. Ukoliko poslovi teku glatko, i zdravlje će biti u redu.
Ljubav: Stalno vam se mota po glavi konflikt u vezi sa voljenom osobom. Plašite se da se taj nesporazum ne ponovi. Nikako da se opustite. Planirate zajedničko putovanje.
Savet: Ukoliko niste dorasli situaciji, ne pravite se važni. Prave vrednosti će se kad-tad pokazati. Trenutno se valja učiti strpljenju.

Blizanci    
Sve je u znaku para. Na momenat ćete biti okupirani materijalnim vrednostima do te mere da nećete primetiti suštinski problem.
Posao: Svi projekti su vezani za zaradu. Naoružajte se strpljenjem, jer su mogući zastoji.
Zdravlje: Spolja delujete i lepo i zdravo. Pokušajte da do duševnog mira dođete baveći se hobijem. Tek krajem idućeg meseca razmišljajte o lekarskom pregledu.
Ljubav: Sa Bikovima i Rakovima mogući su obračuni. Ne prenagljujte sa davanjem izjava, jer se kasnije možete kajati. Prija vam opuštena atmosfera.
Savet: Imajte na umu moguće zastoje u poslovima i emotivnom životu. Budite strpljivi i situacija će se iskristalisati.

Rak    
Imate osećaj da je situacija bezizlazna. Možda ste se "preforsirali", pa otuda negativan pristup tekućim problemima.
Posao: Pošto su stvari vezane za posao sastavni deo karmičkog čišćenja, važno je shvatiti da ste dali sve od sebe. Ako ne ide, u igru su upletene više sile.
Zdravlje: Nije baš najbolje. Hronične bolesti zadesile su mnoge Rakove, mada ništa nije ozbiljno. Problem će uskori biti ublažen.
Ljubav: Veza u kojoj ste veoma je nestabilna. Niste zadovoljni njome, ne samo ovih dana već. Tešte se, uskoro nastupa i vaših pet minuta.
Savet: Pokušajte da bolje organizujete vreme. Potreban vam je odmor od svega, posebno od situacija koje deluju opterećujuće. Distancirajte se.

Lav    
Na svaki trenutak gledate kao na slavlje. Uspeli ste da shvatite dublji smisao života, pa uživate u sitnicama. Napokon uviđate sopstvene slabosti.

Posao: Teško vam je da krenete sa radom, ali kad uhvatite zalet, nema te sile koja vas može zaustaviti. Narednih dana ste motivisani za posao.
Zdravlje: Pokušajte da uspostavite čvršći kontakt sa prirodom. Uživajte u njoj, jer ćete se bolje osećati i povratiti veru u život i ljude.
Ljubav: Za sve tražite garanciju, pa i za ljubav. Trebalo bi, međutim, da znate da na tom terenu niko nikada nije siguran.
Savet: Ukoliko prevaziđete inertnost i krenete u akciju, bićete zadovoljni i ispunjeni. Ne dozvolite lenjosti da pobedi.

Devica    
Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama. One vas čine srećnim, omogućavaju vam da normalno funkcionišete. Sve ostale eliminišete iz okruženja.
Posao: Mnogi projekti su u zastoju. Pošto umete da osluškujete događaje, osećate da treba biti strpljiv i sačekati povoljniji momenat.
Zdravlje: Ukoliko ste preterali sa konsumiranjem hrane i pića, krajnje je vreme da krenete sa dobrom dijetom. Mogući su i bolovi u nogama.
Ljubav: Ovih dana očekujte puno strasti i nežnosti. Prepustite se uživanju.
Savet: Zbog nekoga se uzalud žrtvujete. Ne budite nadmeni i ne pričajte o sebi više nego što to situacija nalaže.

Vaga    
Započinje nova, svetlija faza u vašem životu. Ova izjava deluje obavezujuće, ali je tačna. Na mnoge stvari stavljate tačku. Rešavate napokon da se menjate.
Posao: Prekretnica na planu posla. Neke Vage će ga promeniti ili dopuniti, a neke planiraju da odu u penziju. U svakom slučaju, promene su neminovne.
Zdravlje: Da li ste razmišljali o tome da se uzalud iscrpljujete i trošite ne samo fizičku već i psihičku energiju? Poželjna je ležernost.
Ljubav: U vezi ste prilično naivni. Ne razmišljate o tome da partner nije onakav kakav se predstavlja. Vage će morati da se suoče sa ovom činjenicom.
Savet: Izbegavajte nerviranja, površnost i započinjanje poslova koje niste u stanju da odradite. Nervni sistem je na udaru.

Skorpija    
Fantastično se osećate, jer delite sreću svoga okruženja. Prepuštate se užicima.
Posao: U poslove unosite ono čega imate u izobilju - intuiciju. Osluškujući svoj unutrašnji glas, ne samo da ne grešite nego postižete i izuzetne rezultate.
Zdravlje: Sklonost ka porocima (cigaretama, piću, slatkišima, seksu) trenutno je naglašena, što se odražava na zdravlje. Neophodno je čišćenje organizma od toksina.
Ljubav: Veza je u ekspanziji. Pošto je plodnost pojačana, imajte to na umu. Spremite se za puno strasti i nežnosti.
Savet: Obuzdajte potrošačku groznicu. Pokušajte da uštedite nešto za crne dane. Planirate putovanje, pa vam je novac neophodan.

Strelac    
U svemu pokušavate da nađete mudrost i težite da proširite znanja. U fazi ste učenja, makar i učenja na tuđim greškama. Želite da izbegnete neugodnost.
Posao: Dobijate priznanje. Više bi vam odgovaralo da ono bude materijalne prirode, ali ćete zahvaljujući pohvali bar nahraniti sujetu. Nije loše!
Zdravlje: Moguće su sve bolesti, počev od žlezda do vena. Pošto situacija nije nimalo dramatična, možda se ni problemi neće ispoljiti.
Ljubav: Napokon ste shvatili da ne možete od partnera napraviti ono što nije i što ne može da bude. Zato menjajte sebe, pa će se i drugi promeniti.
Savet: Paradoksi su vaša slabost. Pošto niste u stanju da optimistički gledate na situaciju, promenite ugao posmatranja. Situacija nije ni približno tako dramatična kao što mislite.

Jarac    
Okolinu zapanjujete otvorenošću i jasnim ispoljavanjem stavova: što na um - to na drum. Nemate više živaca da ideje uvijate u formu.
Posao: Saradnici vas doživljavaju suviše direktno. Smeta im promena u vašim stavovima. To je, uostalom, njihov problem, važno je da ste zadovoljni.
Zdravlje: Nerviraćete se, pa samim tim možete imati i zdravstvenih neugodnosti. Radi se o hroničnim problemima. Slaba tačka organizma je na meti.
Ljubav: Telefonski poziv i kraći put mogu obnoviti vezu. Promena prija, makar i na nekoliko dana. Prihvatite poziv za izlazak - nemate šta da izgubite.
Savet: Budite istrajni u onom što ste započeli. To umete, pa neka vas mali neuspesi ne obeshrabre. Više verujte sebi.

Vodolija    
Osećate se preporođeno. Hiperaktivni ste. Srećni ste zbog povoljnog razvoja porodičnih odnosa. Članovi domaćinstva spremaju prijatno iznenađenje.
Posao: Poslovi koje započinjete narednih dana urodiće plodom tek krajem idućeg meseca. Naoružajte se strpljenjem.
Zdravlje: Nije tako loše. Problemi sa urinarnim traktom ili ginekološke smetnje mogu biti posledica bakterijske infekcije koja se lako leči.
Ljubav: Mnogi pripadnici ovog znaka u fazi su obnavljanja starih emotivnih veza. Seksualno zadovoljstvo je obostrano.
Savet: Ne budite sujetni i ne vodite raspustan život. Izbegavajte piće i slatkiše - oni su atak na vaše zdravlje.

Ribe    
Kao po običaju, sanjarite na javi. Pasivnost vas dovodi u konfuzno stanje, kada procene mogu biti pogrešne, a greške evidentne.
Posao: Imate uspeha u svim poslovima koji su vezani za kretaivan rad. Mašta je od velike pomoći. Pokušavate da proširite obim delatnosti.
Zdravlje: Psihosomatske bolesti ćete otkloniti ukoliko sanirate uzrok. To je malo teže, jer stvari ne zavise samo od vas.
Ljubav: Niste zadovoljni partnerom. Maštate o idealima kojih, nažalost, nema. Romani i filmovi su kompenzacija za neispunjenost, kao, uostalom, i sve vrste umetnosti.
Savet: Viši tipovi znaka uživaju u životnim blagodatima, dok se niži muče sa problemima na planu ličnosti.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар