Ljubavni horoskop za leto 2013.

Vreme je za leto! A gde je leto, tu je i - ljubav. Možda će, pritom, ovo leto početi usporeno što se romansi tiče, ali ne brinite - biće tu puno mogućnosti za uživanje u ljubavi jednom kad Merkur završi svoju retrogradnu fazu do 20. jula. Čak i uprkos tome prvi deo leta neće biti dosadan i bez avantura, barem za neke znakove...

Ovan

Ovnovi, vas baš boli briga što je Merkur retrogradan – Venera je u vašoj petoj kući romanse i tu priliku ne bi trebalo da propustite! U razdoblju od 28. juna do 22. jula iskoristite priliku i prihvatite poziv na sastanak od osobe zbog koje vam srce brže kuca, jer će osećanja i hemija među vama biti prejaki da biste čekali da Merkur odradi svoje. Ipak, nekakve konkretnije naznake o tome što će i kakva će to biti veza (trajna ili kratkog veka) videćete tek nakon 20. jula. Sa Venerom koja vam daje "vetar u leđa" ovo leto i avanture pred vama – definitivno će se isplatiti, pa makar bile i na kratke staze. Mars, vaša vladajuća planeta ućiće u sektor romantike 27. agvusta, što znači da će vam i ostatak leta biti savršen za potragu za fizičkim i emotivnim zadovoljstvima. Uz ovakve aspekte, da li treba napominjati da će i zauzetima cvetati ruže u vezi?

Bik

Najlepše vreme za uživanje u letnjoj ljubavi neće početi sve do 22. jula... ali čekanje će se svakako isplatiti! Onda vam neće samo Merkur ići u korist, već će vam i Venera, vaša vladajuća planeta ljubavi, ući u petu kuću zabave i prave ljubavi. Ovaj godišnji prolazak daće vam, sve do 26. avgusta, poseban šarm i lepotu kojom ćete neodoljivo privlačiti pripadnike suprotnog pola. I što je još bolje za vas - 2. avgusta Venera i Mars (kosmički ljubavnici) naći će se u seksi zagrljaju. To će vam pomoći u uživanju u strastvenoj komunikaciji s jednom određenom osobom na koju ste bacili oko, a nakon toga sve su šanse na vašoj strani da dođe i do konkretnije strastvene fizičke akcije! Što se zauzetih tiče, ovog leta uživajte u ljubavi koja će vas ispunjavati. Na letovanju će biti puno prilika da ponovo oživite strasti u vezi ili u braku – iskoristite tu priliku!

Blizanci

Početkom leta osećaćete se seksi, ali istovremeno i pomalo zbunjeno. Mars je u vašem znaku sve do 13. jula, što će pomoći da se pojača vaš seksepil. Nažalost, Merkur – vaša vladajuća planeta – biće retrogradan sve do 20. jula, a to bi moglo dovesti do emotivne zbrke, kao i slanja i primanja pomalo čudnih i zbunjujućih seksualnih signala s jednom ili čak nekoliko osoba suprotnog spola. Ups! Međutim, ne brinite, vaše leto neće u potpunosti proći u tim "povuci-potegni" situacijama. Već 16. avgusta će Venera ući u vašu petu kuću romanse i ostati tu sve do 11. septembra, pa ćete u tom periodu imati mnogo prilika da složite stvari na području ljubavi i osvojite onu osobu koju već neko vreme posmatrate. I za zauzete važi slično. U prvom delu leta moglo bi dolaziti do nesporazuma s partnerom i biće teško pronaći zajednički jezik. Međutim, sredinom avgusta situacija se menja, pa nemojte da prenaglite i previše ozbiljno shvatate probleme iz perioda pre toga.

Rak

Ljubav za vas u poslednje vreme znači transformaciju, a lenji letnji dani to neće promeniti. U aprilu značajno mesečevo pomračenje u sektoru romanse mnogim Rakovima je donelo priliku za promenu, završetke starih veza i nove početke. Sada se Saturn, planeta restrikcija, ali i obaveza, nalazi u vašoj petoj kući prave ljubavi, što znači da se ponovo nalazite u periodu karmičkog "čišćenja" kad su u pitanju ljubav i emocije. Kad je u pitanju ljubav ovog leta svemir ne želi da se pomirite s dovoljnim ili nečim prosečnim, kad zaslužujete mnogo više. Ponekad moramo neko vreme da provedemo sami kako bismo znali da prepoznamo ono što zaista tražimo i što nam je zaista potrebno. Ako ste u vezi, ovo leto će značiti obnavljanje, ponovno povezivanje i stvaranje novih zajedničkih iskustava ili pak konačan prekid. Kako god bilo, konačno ćete shvatiti šta tačno želite u vezi i to ćete ostvariti!

Lav

Početkom leta mnogi Lavovi neće biti tipični pripadnici svoga znaka. Vi ste obično među najdruštvenijim znakovima zodijaka i ne pada vam na pamet da propuštate najvažnije partije i događaje u godini. Međutim, od 26. juna do 20. jula Merkur će biti retrogradan u najskrivenijem kutku vaše astrološke karte i zato će vam više odgovarati (ili vam biti potrebna) samoća. Povlačićete se više u sebe, ali to ne znači ništa loše. Ipak, znog toga, prilika za ljubav u tom periodu neće biti baš previše, a i u trajnim vezama moglo bi doći do monotonije i pomalo zasićenja... Tračak nade pružiće vam Venera koja će se u vašem znaku zadržati od 27. juna do 22. jula, koja će ipak olakšati sušno razdoblje. Ako ste singl – srodnu dušu mogli biste pronaći na mirnijim mestima – knjižarama, planinarenju ili čak na mirnoj jutarnjoj kafi u gradu.

Device

Device, s obzirom na to da vama vlada upravo Merkur, početkom leta osećaćete se kao da ovo zaista nije dobar period za vas. Od 26. juna do 20. jula moglo bi doći do mnogo nesporazuma i pogrešno protumačenih reči u vašem životu, posebno po pitanju društvenog života. Na svu sreću planete će se namestiti u vašu korist već sredinom leta. Od 22. jula i sve do 16. avgusta Venera će biti u vašem znaku, što znači da ćete upravo vi biti znak koji će najviše provlačiti pažnju suprotnog spola. Vaša privlačnost biće neosporna, a samopouzdanje će vam biti dodatna pomoć u rešavanju pitanja vezanih za ljubav – za zauzete to znači da će partner teško moći da vam odoli, dok bi one koje su same moglle da smognu snagu da prve privuku muškarca svojih snova. Spoj uticaja Venere i Marsa 2. avgusta mogao bi "zakuvati" da vam se jedno prijateljstvo konačno pretvori u ljubav. Ako ste u vezi, 26. jula mogli biste osetiti male trzavice u vezi, ali sve ćete to lako prevladati.

Vaga

Pun Mesec u vašoj petoj kući prave ljubavi 22. jula bi mogao da osvetli i situaciju na romantičnom polju. Ako ste u svežoj vezi, moglo bi vam se dogoditi da stvari počnu da se odvijaju mnogo ozbiljnije nego što ste to želeli ili planirali. Ovo će biti emotivno razdoblje i za osobe u dužim vezama, ali i singl osobe bi mogle takođe da se strmoglave u emotivno i seksualno intenzivnu vezu. Biće to vreme prvih izjava ljubavi i zaista ćete to osećati. Za one koji se pak trenutno nalaze u vezi koja ih pomalo guši, pun Mesec mogao bi još dodatno pojačati emocije i napetost, toliko da ćete osetiti neverovatnu želju da pobegnete iz te veze što brže možete. Još jedan pun Mesec pojaviće se u istom delu vaše astrološke karte 20. avgusta – što je zaista redak događaj. Ako se velike ljubavne promene ne dogode u julu, onda će one u avgustu biti neizbežne.

Škorpija

I ovog leta Škorpije će se na romantičnom polju osećati kao da ih neka viša sila konstantno testira . Sa Saturnom u vašem znaku , i sa svim ovim prolećnim pomrčinama koje su bile u vašem znaku i sektoru partnerskih odnosa - prilagođavanja i promene u postojećim vezama čine se neizbežnim . Ovog leta pokušavaćete da sredite svoja osećanja i odluke vezane za partnera . Na svu sreću sredinom i prema kraju leta , konačno ćete se osećati kao da vam je zaista krenulo u području ljubavi. Venera će biti u znaku Škorpije od 11. septembra, a 18. septembar kad se Venera i Saturn povežu , zajedno s potporom povezanosti Venere i Plutona , znaćete da će vaša večna ljubav zauvek trajati. Slobodnim Škorpijama leto će po pitanju ljubavi, takođe, krenuti usporeno . Na njihovom radaru ništa neće iskakati od proseka , ali zato će im se pred kraj leta i u ranu jesen stvari dobrano zahuktati!

Strelac

Ovog leta vi ćete biti znak koji može očekivati jači fokus na erotične stranu života . Dobro, rano leto možda neće biti baš uzbudljivo zbog uticaja retrogradnog Merkura u vašoj osmoj kući duboke intimnosti, ali zato Jupiter, vaša vladajuća planeta ulazi u ovo isto područje 25. juna i tamo će ostati cele godine, pa će ponešto umanjiti usporavajući uticaj Merkura. Tokom prvih nedelja leta fokusiraćete se na razmišljanje o vlastitoj intimnosti i pomeranju vlastitih granica po tom pitanju . Ovo je savršeno vreme da pobedite svoje moguće strahova povezane za vezivanje za druge osobe ili pak istraživanje vlastite seksualnosti. Za one koji nemaju tih problema ovo će svejedno značiti razmišljanja o novim pomacima i isprobavanju stvari u koje se nikada pre niste upuštali. Mars takođe ulazi u 8. kuću 13. jula, a Merkur se okreće 20. jula - a to će biti savršeno vreme da sve o čemu ste razmišljali sprovedete u stvarnost . Bilo da ste zauzeti ili slobodni - oslobodite svoju erotičnu stranu i isprobajte nešto što još nikada niste!

Jarac

Energija koju ćete imati ovog leta i koju ćete posvećivati svom partneru biće naprosto neverovatna. Jupiter, planeta obilja i širenja, ušao vam je u sektor veza 25. juna i tu će ostati, ne samo do kraja leta, već cele godine. Očekujte puno zajedničkog rasta i optimizma između vas i vašeg partnera. Za početak očekujte malo zbrke i zbunjenosti, jer će od 26. juna i sve do 20. jula Merkur biti retrogradan u istom području vaše astrološke karte. I vi i vaš partner imaćete sklonost da preterujete i preuveličavate tih par nedelja, pa se više potrudite da zaista saslušate što vam druga polovina kaže. Takođe, od 24. jula, pa sve do 27. avgusta Mars će biti u vašoj sedmoj kući partnerskih odnosa, što znači da ćete biti posebno angažovani na polju odnosa ili oko supružnika. I slobodni će biti puno aktivniji. Iako slove kao hladniji znak u Zodijaku, ovog leta Jarčevi bi mogli otvoreno pristupati pripadnicima suprotnog pola – a znate kako se kaže: "Ko ne rizikuje, ne profitira", što znači da bi vam ovo leto moglo biti veoma uspešno po pitanju letnjih ljubavi. Hoće li one potrajati? To ćete morati da vidite na jesen.

Vodolija

Vi bi mogli da budete preiscrpljeni za ljubav u narednim nedeljama i mesecima, budući da će vam planete zakuvati radno leto. Ipak, biće lepih prilika za romantične trenutke i ako dobro odigrate svoje karte moći ćete zaista da uživate u njima i u ljubavi. Od 26. juna do 20. jula Merkur, vladar vaše pete kuće ljubavi i romansi, biće retrogradan. U ovom periodu moguće je da će vam se u životu ponovo pojaviti bivša ljubav koja će tražiti drugu šansu. Velika je mogućnost da se radi o nekome s kim ste radili – ili još uvek radite. Bez obzira na to, ova situacija mogla bi izazvati napetost s partnerom kod osoba koje su u vezi, dok će se neki od slobodnih Vodolija oberučke ponovo baciti u vezu. Da li se isplati "ponovo podgrevati" stare emocije, to će se videti tek kasnije. Ako ste u vezi, od 27. jula do 22. avgusta Venera će prolaziti kroz vašu sedmu kuću partnerskih odnosa, što će poboljšati harmonične odnose s partnerom.

Ribe

Ovog leta za Ribe sve će se vrteti oko ljubavi. Ako će iko imati uzbudljivo leto, onda ste to vi! U vašoj petoj kući ljubavi i romansi imate zavidnu nisku planeta – počevši od Jupitera, planeta obilja i ekspanzije. On se tu smestio 25. juna (ponovo nakon 12 godina) i tu će ostati godinu dana. S Jupiterom u vašoj petoj kući, ako ste slobodni – ovo je najbolje vreme da upoznate neku novu zanimljivu osobu (ili zavedete staru zanimljivu osobu) i ludo se zaljubite. U tom istom području sve do 20. jula nalaziće se i retrogradni Merkur, a on će samo dodatno začiniti stvari. Moglo bi vam se dogoditi da se dve muške osobe (bivša i nova ljubav) posvađaju ili čak potuku zbog/oko vas. To je posebno moguće s obzirom na to da vam Mars – planeta ratnik – ulazi u petu kuću 13. jula. Očekujte puno uzbuđenja i vrućine, bilo da se zateknete na suncu... ili u krevetu! Bivših ljubavi trebalo bi da se čuvate i oni u dužoj vezi ili braku, a jednom kad izbegnete tu prepreku leto bi moglo i dalje biti itekako vruće kad se s partnerom prepustite talasima ljubavi i seksualnih uzbuđenja.
Izvor: zena.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар