Jupiter u Raku: Dolaze bolji dani!

Jupiter je do 26. juna bio u Blizancima, a od 27. je u Raku. Astrolozi kažu da će u narednih godinu dana doći do nekih pozitivnih promena u celokupnom društvu.

Pre svega, porodične vrednosti ce ponovo postati važne, a iskrenost će se ceniti više nego do sada. Oni koji su to zaboravili, otkriće ponovo čari porodične atmosfere, doma, toplih međuljudskih odnosa.

Laži i prevare će teško opstati. Mnoge afere, privatne ili od opšteg značaja za društvo, biće otkrivene. Pašće maske sa mnogih javnih ličnosti, političara.

Istina će potisnuti senzacionalizam, čak i kada su u pitanju sredstva javnog informisanja. Ljudi se više neće zadovoljavati žutom štampom i ‘’praznim’’ vestima, već će od medija tražiti istinu i korisne informacije.

Shvatićemo značaj obrazovanja, ali i poštenja, prijateljstva, ljubavi.

Dakle, ako ste razmišljali o tome da renovirate kuću, kupite nov nameštaj, posetite familiju ili prijatelje koje davno niste videli, sada je vreme za to.

Manje pričajte o sebi, a više slušajte druge. Vratite se prirodi, pravim prijateljima, ljudima koji vas vole, a od kojih nema poslovne ili materijalne koristi.

Ako ste razmišljali da otputujete negde zbog edukacije ili novog posla, slobodno to učinite.

Vreme je da usavršavamo sebe na svim poljima. I intelektualno i ljudski. Radite na sebi narednih godinu dana, putujte, družite se sa onima koji vas vole i koje vi volite.

Zvezde najavljuju bolje dane, a na vama je da to iskoristite na najbolji mogući način.
(Specijalno za MONDO Jovana Vilimonović)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар