Nedeljni horoskop 5-11. majl/svibanj 2013.

Blizanci, Haotična situacija u dvanaestom polju čini vas promenljivom, tako da često menjate mišljenje i raspoloženje. U pojedinim momentima može prividno da vam se učiniti da niste dovoljno sposobni za nešto, što nije istina * Device, odložite donošenje velikih životnih odluka i dozvolite sebi da se odmorite...

OVAN

Ona: Marsovi aspekti umesto da vam donesu mir i odmor, naprotiv, stvaraju vam potrebu da delovanjem. Mnogi pripadnici vašeg znaka razmišljaće kako da unaprede svoju finansijsku situaciju. Od 9. maja položaj Venere donosi vam zanimljive SMS poruke, pozive i komunikaciju sa osobama suprotnog pola.Možete lako da se odlučite na putovanje od sredine nedelje.
On: Naglašen znak Bika ukazuje da se nalazite u periodu kada su vam potrebne garancije za sve što radite. To znači da želite da se osigurate na svim planovima. Nemojte da dozvolite da neke osobe iznerviraju sa pogrenim rečima. Dozvolite sebi više da se odmarate. Ukoliko ste u vezi, imaćete prave reči za osobu do koje vam je stalo. Ako ste slobodni, ljubav se nalazi mnogo bliže nego što mislite.


BIK

Ona: Skup planeta u vašem znaku donosi vam brojne događaje koji se verovatno dešavaju istovremeno. Vi se najbolje osećate dok se krećete i pravite kreativne planove. Saturn može da vam stvara probleme na emotivnom planu jer imate utisak da dobijate polovinu onoga koliko zaslužujete. To je vrsta žitovnog perioda u kom treba da se preispitate. Sunce pogoduje kraćim putovanjima, kontaktima i izletima. Ako ste vozač prijaće vam bilo kakvo kraće putovanje.
On: Veliki broj planeta u vašem znaku ukazuje da ste traženi u svakom smislu. Mnogima ste harizmatični i zanimljivi. Međutim, pod uticajem Marsa i Saturna sve vreme ste napeti i pod tenzijom.Mnogo toga sami sebi otežavate, a ne bi trebalo. Probjate više da se opuštate i domarate, jer ćete iza poraznika ući u odličan period za finansije.


BLIZANCI

Ona: Haotična situacija u dvanaestom polju čini vas promenljivom, tako da često menjate mišljenje i raspoloženje. U pojedinim momentima može prividno da vam se učiniti da niste dovoljno sposobni za nešto, što nije istina. Mogu da vas opterećuju neki razgovori ili odnosi sa bliskim osobama. Što se tiče ljubavi treba da znate da 10.maja ulazite u fazu kada ćete se emotivno bolje osećati. Do tada treba da se suzdržit bilo kakvih ishitrenih reakacija ili sedenja na dve stolice.
On: Merkur u dvanaestom polju čini vas pomalo zatvorenim, pa verovatno osećate potrebu da budete više vremena sami. Takođe, možete imati potrebu za dalekim, udaljenim destinacijama za putovanje ili mestima koje dosad niste istražili. Trebalo bi da iskoristite ovaj period kao odmor jer nagle odluke mogu biti pogrešne. Od drugog dela naredne sedmice Venera vam donosi uzbudljiva dešavanja u ljubavi.


RAK

Ona: Treba da iskoristite poziciju planeta za druženje sa osobama koje želite da vidite. Nemojte da dozvolite da vas Saturnov povratak u prošlost blokira emotivno pa da ne odreagujete na prvi način. Poslovne prilike čekaće drugi deo maja, kada možete raditi dva posla odjednom. Prijaju vam razgovori bilo kog tipa. U narednim danima dobro ćete se osećati kada se budete nalazili pri ruci osobama koje su vam prijatelji.
On: Planete u Biku donose vam kontakte i druženja. Nije isključeno da ćete uspeti da ostvarite neki svoj san koji vam je bio važan. Kroz razgovore sa bliskim osobama rešićete mnoge probleme. Verovatno ćete u ovoj fazi mnogo bolje da se osećate u prijateljskom odnosu nego u ljubavnom. Nije isključeno da će vam se pojaviti jedna ženska osoba iz prošlosti.


LAV

Ona: Pošto je Sunce u desetom polju mnogi Lavove i neće baš stići da se odmore. Mnogi od vas će imati više obaveza nego što su planirali. To su uglavnom brige zbog posla i porodice, ali je pitrebno da mislite na sebe. Mašate o susretu sa muškarcem koji se verovatno ne nalazi u istom mestu ili gradu kao i vi.Drugi deo naredne sedmice donosi vam lepa poznanstva preko prijatelja.
ON: Reklo bi se da zbog Sunce u Biku previše sebe opterećujete sa nebitnim stvarima. Umesto da brinete zbog poslovne situacije, odvojite više vremena za sebe i bliske osobe.Zbog Saturnovog uticaja sve ide sporije nego što biste želeli. Imate bespotrebne strahove, ili za svoju poziciju na poslu ili za neke planove za koje mislile da možda neće uspeti. Vi ste mnogo više rezervisani u ovom periodu nego što je to inače slučaj. Jedna ženska osoba daće vam na znanje da oseća prema vama više od prijateljstva.


DEVICA

Ona: Planete u devetom polju treba da iskoristite za putovanja. U narednim danim vi ćete se najbolje osećati u pokretu ili nekom drugom gradu. Imaćete utisak da tako najbolje donosite odluke. Bez obzira na pojačanu nervozu koju osećate ne treba da delujete u afektu ili donosite odluke zbog kojih biste mogli kasnije da se pokajete. U ljubavi imate razne dileme jer osećate da vam je potrebno više vremena za sebe i razmiljanje.
On: Merkur u Biku zasigurno va donosi planove za putovanje. Ne bi bilo loše da putputujete sa osobom koja vam je bliska. Odložite donošenje velikih životnih odluka i dozvolite sebi da se odmorite. Nove poslove mogućnosti očekuju vas iza 9.maja.Sa naglašenim devetim poljem imate filozofski pristup životu. Privlače vam daleka putovanja.


VAGA

Ona: Prve dane maja vi pokušavate što bolje finansijski da se organizujete. U drugom delu sledeće sedmice Venera ulazi u Blizance to će mnogim Vagama doneti putovanje. Poslovna situacija može da vam deluje nejasno, pa n emojte mnogo da očekujet od obećanja koje dobijate. Prvi deo maja nije izvestan na poslovnom planu, pa nemojte da brzate sa odlukama. Sklonoste ste promenata raspoloženja i i maštanju o susertima. Imate osećaj kao da se nalazite na nekoj vrsti prekretnice.
On: Naglašeno osomo polje ukazuje da ste sve vreme u periodu kada se bavite finansijama i dugovima. Mnogo bolje ćete se osećati naredne sedmice kada ćete prestati da se opterećujete garancijama. Na poslu situacija nije najsjajnija zato što ste više očekivali od nekih osoba. Treba što racionalnije da pristupite svakom problemi, a oko 10.maja možete lako da isplanirate putovanje.


ŠKORPIJA

Ona: Planete u sedmom polju ukazuju da ste u periodu kada možete imati zanimljive susrete sa osobama suprotnog pola. Jedno je sigurno, udvarača vam neće nedostajati. Bićete veoma izazovni za suprotan pol. Imate velike poslovne ambicije i iako vam Saturn daje povremeni osećaj da niste dovoljno dobri u nečemu to radite, trud će se na kraju isplatiti. Saturn vam donosi stanje u kome ste lenji i povremeno depresivni, ali ne dozvolite da vas iskustva iz prošlosti spreče da napredujete.
On: Gužva planeta u polju partnerstva ukazuje da vam se mnogo toga dešava u ljubavi. Nije isključeno da će ovo biti momenat u kome ćete donositi neku veliku odluku u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Ako ste slobodni, vreme je za novi susret. Sledećih dana možere da iskoristite šarm i lični magnetizam ukoliko želite da ostvarite neke ciljeve. Ukoliko ste u braku, vreme je da prevaziđete greške iz prošlosti.


STRELAC

Ona: Pošto je veliki broj planeta u Biku mnogi Strelčevi će raditi i preko praznika. Ako ništa drugo, trudićete se da budete praktični i pozavršavate sve obaveze. Vi ste od onih znakova koji ne osećaju da im je potreban odmor već kreativno usmeravanje energije. U ljubavi je naredna nedelja mnogo povoljnija jer u ovom momenatu teško da možete da pronađete zajenički jezik sa osobama koje vam se dopadaju.
On: Planetarna pozicija u šestom polju ukazuje da ste u periodu kada imate brojne poslovne mogućnosti. Verovatno će vam ostati malo vremena za odmor jer imate brojne oabveze. Neki Strelčevi će raditi više od jednog posla, dok će drugi dobiti priliku honorarno da se zaposle uz dodatan posao. Idealan je trenutak da u svoj život uvedete bolje navike, zdravijiu ishranu ili mogućnost bavljenja nekom fizičkom aktivnošću.


JARAC

Ona: Mars, Merkur i Sunce ukazuju da je došao period kada vam je potrebno više uzbuđenja na emotivnom planu. Tražite nove izazove i dobro ćete se osećati na bilo kakvom mestu javnog tipa. Sve posmatrate sa vedrije stren i nastojite što bolje da se provedete. Jarčevi kojo su u dugoj vezi mogu doneti prelomnu odluku u ljubavi. Finansijska situacija je i dalje nestabilna.
On: Jedno je sigurno,a to je da vam zabave i provoda neće nedostajati.  Planete u petom polju govore da ćete biti u centru dešavanja gde god se nalaziti. Mnogi će želeti da budu u vašem društvu. Bićete pravi zavodnik. Iako ćete biti privlačni mnogim ženama, Saturn će vas terati da budete rezervisani. Možete lako da obnovite kontak sa jendom Škorpijom.


VODOLIJA

Ona: Izazovan planetarni uticaj donosi vam dosta nervoze i netrpeljivosti u odnosima sa najbližima. Možete lako imati utisak da vas niko ne razume u potpunosti. Nije isključeno da ćete se najbolje osećati u krugu porodice iako imate nesporazume sa nekom bliskom osobom. Dobar je momenat za preuređenje vašeg životnog protora. Poslovna situacija vam stvara pritisak ali se potrudite da ne reagujete burno na sve što vam se dešava.
On: Period u kome se nalazite svakako nije lak i potrebno je da imate više strpljenja ukoliko želite da održite postojeće odnose sa ljudima. Na poslu imate problem koji vas opterećuje, a u porodici se očekuje da budete podrška. Sve to vas čini da se osećate kao da ste rascepljeni između posla i porodice. Period koji vam jeste težak više je prolazna faza u kojoj je potrebno da budete strpljivi i tolerantni. Više se osarajte i prekontrolišite svoje zdravlje.


RIBE

Ona: Zbog planeta u trećem polju mnoge osobe će vas se setiti i predlagati susrete. Bićete veoma prijatna osoba za svaki razgovor. Nije isključeno da treba da donesete važnu životnu odluku. Neke Ribe bave se papirologijom, pregovorima i poslovnim planovima. Mesec maj je generalno u znaku povoljnih vesti. Sa jednim muškarcem imaćete česte polemike što će vam biti pravi izazov. Krećite se, šetatjte i razmenjujete kreativne ideje sa osobama od poverenja.
On: Planete iz Bika donose vam dane pune dešavanja, poziva i kraćih odlazaka ili putovanja. Bićete sa mnogo ljudi u kontaktu u isto vreme, što će vam prijati. U fazi ste kada mislite da je pravi momenat da porazgovarate sa osobama koje su vam bliske. Iz razgovora sa ljudima možete da shvatite nešto što vam je važno za posao. Ako očekujete neki poziv on će zasigurno stići. Jedna uporna i tvrdoglava ženska osoba koja je potpuno drugačijeg temperamenta od vas, planira da vas osvoji.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар